Ružová voda Nobilis Tilia

Ruzova voda Nobilis Tillia

Túto ružovú vodu som si kúpila už poriadne dávno a veru, už je takmer prázdna. Na blogu o nej však zatiaľ nepadlo ani slovo, čo je fakt škoda. Ako viete, pleťové vody používam rada a vo veľkom. Hlavne ako podklad pod pleťové oleje či séra a teraz v lete aj samostatne ako toner. Celkovo tonizačné účinky pleťových vôd mám rada, hlavne tých s obsahom olejov. A presne tieto nároky na dobrú ružovú  vodu táto od Nobilis Tilia splnila.

Ružová voda je dokonca označená ako exkluzívna. Možno to výrobca pripísal zloženiu nakoľko toto nie je žiaden obyčajný hydrolát. Hydroláty sú fajn, no u mňa by ste ich veľmi nenašli. Zvyčajne mi prídu na hydratáciu dosť slabé nakoľko ide iba o výťažky z kvetov. Táto pleťová voda prírodnej značky ma prekvapila obsahom ružového oleja. V sortimente prírodnej kozmetiky sa už ako-tak orientujem a zvyčajne ponúkajú hlavne spomínané hydroláty. Táto voda je však úplne iná a podľa mňa je perfektná. Navyše je fakt veľká, má 200 ml, čo pri cene cca 7 EUR za prírodnú kozmetiku je skvelá kúpa.

Balenie je plastové a vcelku minimalistické, čo sa mi páči. Navyše uzáver viete odšroubovať a ja som si teda obal ponechala. Určite ho naplním nejakými mojimi beauty experimentmi. Samotná voda vonia jemne po ružiach, jemne ale príjemne. Niektoré pleťové ružové vody nevoňajú vôbec alebo majú taký zvláštny závan niečoho starého. Takže už po prvom použití som bola nadšená. Síce to nie je až tak prenikavá vôňa ako to bolo u mojej obľúbenej ružovej vody Leganza, no stále je to super. Navyše pri prírodnej kozmetike som ani nečakala a ani nechcela nejakú extra výraznú vôňu. Takže za mňa rozhodne skvelá.

Ruzova voda Nobilis Tillia zlozenie

Zloženie mi príde perfektne ušité na dobrú ružovú vodu: aqua, glycerin, panthenol, rosa damascena flower oil, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl biguanide, citronellol, geraniol. Ako vidíte hneď štvrtou zložkou v poradí je práve spomínaný ružový olej. Paradoxne čistá ružová voda sa v tomto produkte ani nenachádza, čo ma tak trochu prekvapilo. Značka samozrejme ponúka aj čistú pleťovú vodu ak by ste preferovali skôr tento variant ala hydrolát. Mne osobne tento produkt veľmi sedí.

Teraz už prichádzajú na rad účinky a tie sú na pleti cítiť. Moja pleť je hydratovaná a vyživená tak akurát. Presne ako keď si dáte na pleť dobrý toner. Ja si dovolím označiť tento produkt za skvelý prírodný pleťový toner. Samozrejme ho používam aj ako podklad pod krémy, séra či oleje. V každom ohľade zvyšuje hydratačné účinky daných produktov. No a navyše príjemne, no stále jemne vonia. Myslím, že som našla tú najlepšiu tonizačnú ružovú vodu pre mňa. Na to, že je to prírodná kozmetika ma tento produkt fakt veľmi milo prekvapil.

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektná.

Pleťovú vodu vám môžem určite len odporučiť. Vo svojej kategórii je to vyšší štandard. Ak navyše tak ako ja obľubujete prírodnú kozmetiku, o dôvod viac vyskúšať. Nedajte sa odradiť tým, že je to regeneračná voda pre zrelú a suchú pleť. Moja nie je ani zrelá ani suchá a rozumieme si výborne. Konečne sa mi teda podarilo nájsť aspoň akú-takú náhradu vody Leganza. Za tou budem plakať ešte nejaký čas, no zmena je život takže to musím prijať a pohnúť sa ďalej. V tomto príde k vode od Nobilis Tilia. 

Majte sa krásne a určite mi napíšte, či preferujete prírodné hydroláty alebo skôr tonery s obsahom olejov. 

Komentáre

  1. Taky používám růžovou vodu, jen od jiné značky a jsem též velmi spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvelé, ružové vody sú dosť populárne. Asi už takmer každá skúšala nejakú tú značku.

      Odstrániť
  2. Ja skôr preferujem produkty kde je vyslovene iba ruzova voda. Tu su zbytocne pridane konzervanty. Velmi dobru a lacnu ruzovu vodu ma napr. znacka Hanus.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú Hanus u teba čítavam často, tú chcem skúsiť. No mne tie čisté hydroláty až tak nesedia, ako som písala v zložení hľadám aj oleje.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.