Aj kozmetika občas sklame

Články o produktoch, ktoré mi nesadli píšem pomenej. Predsa len sa snažím na všetkom hľadať to dobré a to i na kozmetike. Tie dnešné tiež možno majú niečo do seba a určite niekomu inému sedieť budú. Mne sa však ich kúzlo objaviť nepodarilo. A verte mi, že som sa fakt snažila. Tak poďme na také trochu prepadáky kozmetiky.

Prvými budú produkty zo setu značky Avon s vôňou kokosu a kvetu tiaré . Nuž verila som, že mi tá vôňa sadne, no žiaľ toto neviem prežiť. Kokos mi vonia a je ho tam cítiť, no v tejto kombinácii je pre mňa priam neznesiteľný. Peeling som si nechala, to mi až tak neprekáža používať. Telový sprej zo setu som však darovala kamoške. Tá sa mu potešila, takže toto je prepadák len čo sa týka vône. Telové spreje robí Avon fakt dobré, mám doma Calm aromatherapy a na ten nedám dopustiť. Peeling je taký priemer, mala som aj lepšie, no dá sa prežiť. Nemyslím si však, že tento set ja k svojmu šťastiu potrebujem.

A teraz sa pustím do kategórie, kde sa mi experimentovať fakt neoplatí. Zjavne musím ostať pri tých svojich troch top riasenkách. Mám doma totiž dve, ktoré sú podľa mňa absolútne prepadáky. S mojimi riasami nerobia nič, rovno môžem písať v množnom čísle lebo efekt na riasach majú ten istý. A to aj napriek tomu, že pochádzajú od dvoch rôznych značiek Avon a Nobea

Nobea by mala dodávať 3D efekt našim riasam. Nuž ja som si nevšimla ani len to 1D proste nič. Má 8 ml, aplikátor je umelý, zahnutý a tvári sa, že by mal niečo robiť. Opak je však pravdou, túto riasenku na riasach ani nezbadáte. Nevšimla som si objem, predĺženie no skrátka nič. A dokonca efekt príliš nezachránila ani moja super podkladová báza od Essence. Tak uznajte toto už je iná káva keď ani primer nepomáha.

Avon riasenka vyzerá krajšie, je väčšia, má až 10 ml. Je dokonca vodeodolná a ja som sa čudovala, že sa ťažko odličuje. Nuž chápem prečo. Riasenka Power Stay je však asi tak skvelá, ako všetky mnou testované waterproof riasenky. Sú skrátka slabé a nerobia s riasami takmer nič. Takže i keď riasenka sľubuje objem, obávam sa, že sa ho nedočkáte. Avon vie riasenky aj lepšie, tá 5 in 1 lashes bola zatiaľ ich najlepšia. Nuž ale toto je fakt bieda a ja netuším, čo s ňou budem robiť. Riasenky totiž posunúť ďalej nemôžem, hygiena chápete.

Joanna je moja top značka vlasovej kozmetiky. Ich šampón Keratyna s keratínom mám už v neviem koľkom balení a stále ho moje vlasy milujú. A tak som si samozrejme objednala aj ich variant pre hnedé vlasy. Nuž a tu ma až takmer bolí srdce, no žiaľ hnedý šampón mi nesedí. Má na moje vlasy ťažké zloženie a vďaka tomu sa mi vlasy mastia oveľa rýchlejšie ako bežne. Skrátka problém, ktorý mne robí 90% šampónov na farbené vlasy. Dosť nespravodlivé, ale čo narobíme však? Ostávam teda pri klasickej Keratyne. Síce mi farbu na vlasoch neochráni, no aspoň budú krásne a hlavne sa nebudú mastiť zbytočne skoro.

Takže 5ka bude dnešné finálne číslo. Nie je toho zase až tak veľa a verím, že kamošky sa už tešia. Predsa len čo nesedí mne, môže sedieť niekomu inému. Aj mne sem-tam kamošky niečo podarujú a ja im túto službu rada oplácam. Našťastie nešlo o žiadne drahé produkty, takže ani peňaženka príliš neplače. Tie riasenky ma sklamali dosť nakoľko mi tie moje skvelé akurát došli a tak som sa na ne dosť spoliehala. Avšak aj tu platí, že netreba mať príliš veľké očakávania. Ani od riaseniek.

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, aký produkt sklamal v poslednom čase vás. Tiež sa vám experimentovanie s produktmi sem-tam nevyplatí?

Komentáre

  1. Od Avonu som už dlho nič nemala ale vždy som bola spokojná. Mám ešte nejaké rúže od nich ale toho sa pomaly zbavujem.

    IT´S MY (30 TH ) BIRTHDAY !!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne práve Avon posledné roky sedí, avšak no výnimky existujú aj v kozmetike.

      Odstrániť
  2. Avon produkty mají překrásný obal. Hned mě v katalogu zaujaly. Nicméně jsem si z této řady nakonec nic neobjednala. Ale kolegyně si brala pěnu do koupele a ta voněla moc příjemně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej tak je to len o tom čo komu vonia. Obaly sú nádherné, celkovo Avon v posledných rokoch zlepšil svoj marketing.

      Odstrániť
  3. Ja nemám z týmito produktami žiadnu skúsenosť, tak aspoň viem, čo od nich približne môžem očakávať..v poslednej dobe som ani nenatrafila na produkt, ktorý by mi nejak nesadol, čo je vcelku pozitívne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som si na tom fakt dobre. Zdá sa, že ti výber kozmetiky funguje správne :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.