Balea odličovač za babku, ktorý ma prekvapil

Balea odlicovanie

Nielen ja mám bohaté zásoby kozmetiky, ale aj moje kamošky. Jedna z nich mi minule darovala odličovač od značky Balea. Hovorím si no teda ďalší, už mám dva otvorené a tretí v zásobe. Beauty blogerka sa proste pozná, veď čo keby mi náhodou jeden došiel. Je však pravda, že aktuálne mám už doma štvrtý odličovač na pleť. Na moju obhajobu som však 3 dostala darom, takže až taký maniak nie som. Balea značku mám veľmi rada. Myslím, že je to kvalita za rozumnú cenu. Ba dokonca niekedy mi to príde kvalitnejšie než iné drahšie značky. Takže sa poďme pozrieť na zúbok odličovaciemu mlieku.

Trochu som váhala, či si produkt vziať nakoľko ide o odličovacie mlieko. A to sa mi zvyčajne spájalo s nutnosťou použiť kozmetiké odličovacie tampóny. A tie ako viete ja už nepoužívam, radšej sa odličujem rukami a vodou. Kamoška však tvrdila, že aj toto mlieko môžem používať bez tampónov. A mala pravdu. Mlieko naozaj stačí naniesť na pleť ako olej, rozmasírovať a spláchnuť vodou. A čo je najlepšie funguje aj na odlíčenie očí. Toho som sa mierne bála, no nebola by som to ja, keby to nevyskúšam však. Mlieko je označené za vegan produkt, obsahuje olej z jadier marhúľ aspoň podľa oficiálneho popisu. Výrobca tiež uvádza, že sa mlieko dá používať aj na odličovanie očí. Nuž a konečne aj na tie moje extra citlivé. Takže fakt potvrdzujem, že toto mlieko je zázrak.

Odlicovanie mlieko Balea

Je biele, vonia veľmi jemne a obsahuje 200 ml produktu. Mlieko je relatívne tekuté, ľahké a fakt jemné. Pri používaní pleť nedráždi a ani po opláchnutí som nič také nespozorovala. U mňa sú najdôležitejšie práve tie oči a aj tu sa odličovač veľmi osvedčil. Naozaj ma veľmi príjemne prekvapil. Jeho cena sa pohybuje vo fakt minimalistiých výškach 0,89 EUR. To si myslím, že skúsiť proste musíte. Naozaj kvalita za extra rozumnú cenu. Zloženie je myslím vcelku bežné, nejde o prírodný produkt no za tú cenu to od neho ani nemôžeme čakať. 

Odličovač si hravo poradí s make-upom, zvláda aj tiene či riasenku. S linkami má mierny problém, ale to mu viem odpustiť. Koniec koncov na vodeodolný make-up nie je oficiálne stavaný, ale aj tak to dáva veľmi dobre.

Hodnotenie: 5/5 bodov, fantastický produkt.

Odličovače mám doma momentálne otvorené 3. Striedam ich podľa nálady, no najčastejšie používam toto mlieko a olej Saloos. Toto mlieko ma ale veľmi prekvapilo. Netušila som, že existuje aj mlieko, ktoré si nevyžaduje používanie tampónov. Ono možno sa každé odličovacie mlieko dá používať aj bez tampónov. V časoch kedy som však ja mlieka používala to bola automatická dvojica. Ešte som nebola tak beauty vzdelaná, takže to môže byť spôsobené aj tým.

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, či kupujete produkty značky Balea. Skúšali ste tento extra lacný odličovač?

Komentáre

  1. Vidím to tak, že ho musím vyskúšať :) Baleu mám ináč veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak toto musím vyskúšať. Ja som milovala odlíčovacie mlieko od Mixy ale stálo okolo 6€ čo ma po čase odradilo. Ale keď hovoríš, že toto vážne stojí za to, tak určite sa naň pozriem. Moc ďakujem za tip, toto ma moc potešilo

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada som posol dobrých spáv Alexandra. Mixu som neskúšala priznám sa, nejako k tej značke nemám sympatie.

      Odstrániť
  3. Balea, jasné, kupujem. Ale tento odličovač som ešte nemala a popravde mliekové odličovače nemusim. Ja sa odličujem na 2 krát - oči dvojfázovým odličovačom a tamponmi - teda neviem si predstavit že by som si ich odličovala len vodou a a rukami alebo teda aj týmto mliekom.
    A potom si čistiacim gélom a vodou vyumývam celu tvar. A dosušim vatovými tamponmi. Ja si teda bez tých tamponov odličovanie neviem predstavit, ale teda napr. minam ich velmi málo - len 2 každý večer a 1 ks ráno.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každá máme svoj systém, kedysi som tiež nevedela bez odličovacích tampónov žiť. A tiež si pleť odličujem a potom následne čistím samozrejme. Skvelé, že tiež používaš túto dvojkrokovú metódu.

      Odstrániť
  4. Teďka sháním nějaký odličovač, tak že bych vyzkoušela tento?

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.