Beauty prepadáky

Prepadáky roka 2020 som sa rozhodla nepísať. A to z dôvodu, že si tie prepadáky skrátka doma nenechávam a články tohto typu píšem priebežne počas roka. Takže by to nemalo ani príliš veľký zmysel. Dnes sa však k prepadákom opäť dostaneme, znova sa mi totiž nejaké doma nakopili. 

Začnem prepadákmi značky Avon. Ako viete, tak som si túto značku dosť obľúbila. Myslím, že v oblasti dekoratívky a starostlivosti o pleť sú na tom stále lepšie a lepšie. Balzamy na pery sú však achilovou pätou. Dávam im šancu znova a znova a stále to má ten istý výsledok. Pýtate sa aký? Nuž vysušujú pery a to teda dosť citeľne. Inak to nedopadlo ani s týmto balzamom Skin Recovery z asi vianočnej edície. Našťastie príliš vábne nevoňal, takže ma to až tak nemrzí. 

Pri značke ešte ostaneme a spomeniem ich vanilkovo-malinový sprchový gél. Niektoré sprcháče má Avon skvelé, no táto vôňa nie je pre mňa nič extra. Je to prevažne svieža, malinová vôňa, no mne akosi maliny v kozmetike vôbec nevoňajú. A to ešte ale absolútne hoci maliny ako ovocie mi chutí veľmi. Tento sprcháč však posúvam ďalej niekomu, komu sa takéto vône páčia. Ja som dúfala, že to bude vonať viac sladko avšak chyba.

V živote by mi nenapadlo, že sa medzi prepadákmi ocitne moja milovaná slovenská Indulona. Ich nový krém s Aloe vera si ma však nezískal. Myslím, že vôbec nemá bežné kvality krémov tejto značky. Je to krém, ktorý by sa mal rýchlo vstrebať do pokožky čo môžem potvrdiť. Ruky hydratuje tak dosť priemerne a čo je najhoršie - nevonia mi. Nie je to vyslovene niečo nepríjemné takže spotrebovať ho dokážem avšak do druhého balenia sa nehrniem. Našťastie mi zatiaľ okrem tohto krému od Indulony vyhovuje každý, až na rakytník a to tiež pre vôňu. Takže ostanem Indulone verná len toto je trochu zbytočnosť.

Niekedy by som mala fakt zaťať zuby a prestať skúšať nové veci. Hlavne keď mám v danej kategórií svoje lásky. A tak to dopadne, keď zameníte skvelý krém na nohy Cerave za Baleu. Nič v zlom, viete, že značku Balea mám veľmi rada. No ich krém na nohy Intensiv sa akosi minul povesti. Príde mi veľmi slabý, nohy takmer nevyživuje a ešte sa aj dosť blbo rozotiera. Vraj obsahuje cupuacu maslo a olej inchi, no mne to jeho zloženie nepríde slávne. Skúsim ho asi na ruky. Inak v tomto super fialovom obale predávala kedysi Balea masku a krém na ruky s makadamiovým olejom. To vám bola bomba a tak trochu som dúfala, že tento tiež fialový krém bude rovnako skvelý. Žiaľ zmýlila som sa a tých 100 ml miniem len s veľkou námahou.

Posledná značka, ktorú spomeniem je Yves Rocher. Ja som minulú zimu na Vianoce 2020 mala ich adventný kalendár. No a síce som ešte nevyskúšala všetko, no pár produktov už môj názor pozná. Balzam na pery z limitovanej edície Midnight Berries krásne voňal. A tým sa jeho benefity aj končia. Opäť je to jeden z tých balzamov, ktoré pery miesto hydratácie vysušujú. Ja to nechápem ako to tie značky robia, že ich balzamy perám skôr škodia. Nič to ostávam verná nechtíkovému balzamu od Alverde. Ten ma veru nesklamal nikdy.

Uzatvorím to šampónom Nurishing čiže vyživujúcim šampónom od YR. Nuž tak ak má toto vyživovať vlasovú pokožku tak ja sa asi vzdávam úlohy beauty blogerky. Prosím pekne toto sa nedá do vlasov pomaly ani vmasírovať. A skôr to vlasovú pokožku vysušuje, z mojich vlasov sú pomaly dredy. A to je moja vlasová pokožka skôr mastná ako suchá. Nedokážem si predstaviť ako toto funguje na suchých vlasoch, no mám o tom svoje pochybnosti. Takže žiaľ tento šampón sa určite nepodaril.

No nazbieralo sa mi toho doma vcelku dosť. Našťastie nejde o nejaké extra drahé produkty, takže až tak neplačem. Navyše sa moje okolie poteší prísunu novej kozmetiky. Treba to brať stále pozitívne, hlavne v týchto ťažkých časoch. Číslo 6 je podľa mňa stále pomerne nízky počet prepadákov takže na tom nie som až tak zle. Avšak tá Indulona ma zarazila teda dosť. A čo sa deje s balzamami na pery to mi vôbec nelezie do hlavy. Vám áno?

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, čo sklamalo v poslednom čase vás. 



Komentáre

  1. Skvelý článok. Som rada, že teraz už viem čomu sa radšej vyhnem. Ja som minule skúšala novú masku s vitamínom C od Garnier a celkom ma sklamala, radšej zostanem verná hlavne ich AquaBomb, tú som si obľúbila najviac.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Garnier masky vôbec nepoznám, tak vďaka za tip na čom som ušetrila :)

      Odstrániť
  2. Zaujímavý článok :) S YR tiež nemám úplne pozitívne skúsenosti. Jediná vec, ktorú majú fakt super, sú sprcháče. Teda, ako ktoré :D
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne od YR vyhovuje dosť veľa produktov, no tento šampón konkrétne nie. Sprcháče majú naozaj dobré, len mne robia problém tie ich vône.

      Odstrániť
  3. Ahoj, mým propadákem v Avonu je celá jejich vlasová kosmetika, přijde mi, že to všechno příšerně mastí a zatěžuje vlasy. Balzám na rty za sebe mou doporučit asi zatím jedině Carmex nebo Zázračný kelímek od Oriflame. Indulonu já moc nevyhledávám, ale mají teď novou květinovou vůni a ta je opravdu příjemná, doporučuji se po ní kouknout. No a u Yves Rocher mě zase nesedí sprcháče, mají prostě takový specifický ocas. Dřív jsem tam milovala kokosovou toaletní vodu, ale přestali jí vyrábět.
    Děkuju za fajn článek a měj se hezky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sabina ďakujem za komentár. S tou vlasovkou Avon to môže byť pravda, dávnejšie som mala niečo a nebola som spokojná. Ja som však na vlasovú starostlivosť dosť náročná a máločo mi sedí takže tak. No a nová kvetinová Indulona? Tak to si určite pozriem ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  4. Jediný produkt, který jsem také vyzkoušela, je YR balzám na rty a mně teda přišel úplně v pohodě... :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každá sme iná, ja mám dosť náročné pery takže mne vyhovuje máločo :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.