Garnier Hair Food maska na vlasy

Garnier

Garnier a ja sme nezačali práve najlepšie. Dá sa povedať, že ich vlasovú kozmetiku som pochovala už dávno. Skrátka mi nikdy nesedela a vlasy som mala po akomkoľvek ich šampóne okamžite mastné. Keď sa na trhu objavil ich rad Hair Food bola som teda samozrejme skeptická. A potom som prišla domov k našim o čo vidím na vani? Nuž hádate správne, masku Garnier Hair Food. Nakoľko iný kondicionér po ruke nebol, tak som si teda vzala túto masku. Brala som to tak, že snáď to moje vlasy raz prežijú. Aj tak je to iste zase asi plné silikónov. Avšak Hair Food je fakt niečo úplne iné, než čo doposiaľ Garnier vymyslel. A dobré v tom pozitívnom zmysle slova.

Môj odpor k veľkým baleniam kozmetiky je vám asi dobre známy. Nič sa na ňom nezmenilo, no občas mi to výrobcovia skrátka neuľahčujú. Hair Food masky sa totiž predávajú iba v tom najväčšom možnom balení. Majú takmer 400 ml a netuším koľko životov mi zaberie jeden kus masky minúť. Nakoľko som však doma zažila osvietenie tak som si tú masku musela kúpiť aj ja. Vybrať si môžete z rôznych vôní, mne najviac rezonuje rad Macadamia. Musím však priznať, že ani Aloe Vera nevonia zle, ten máme doma na východe teraz. Hair Food sú samozrejme nielen masky. V ponuke nájdete všetky produkty vlasovej starostlivosti - šampón aj kondicionér. Ja som však čo sa týka šampónov dosť konzervatívna a tak som ostala len pri maske. Ešte chcem upozorniť, že ja používam masku ako kondicionér. Nič lepšie ako čistý olivový olej podľa mňa ako maska neexistuje takže akýkoľvek iný produkt používam iba ako kondicionér. 

Hair Food produkty sú naozaj bez silikónov, parabénov a kadečoho ďalšieho. Obsahujú vraj až 98% ingrediencií prírodného pôvodu. Nuž to síce ešte automaticky nezaručuje, že je to ten naj top produkt, avšak niečo na ich zložení bude. Vlasy sú totiž naozaj veľmi ľahké, nie sú zaťažené čo samozrejme býva práca silikónov. Maska stojí nejakých 6 EUR čo nie je najmenej, no vzhľadom k objemu je to myslím normálna cena.

maska

Ako som už spomínala, ja používam masku skôr ako kondicionér. Raz som sa však podujala na poriadny test a naniesla si masku ako masku. Po asi 15 minútach som ju umyla, no väčší efekt než po minútovom pôsobení ala kondicionér som si nevšimla. Takže za mňa to ako maska rozhodne nefunguje, no ako kondicionér na rozčesávanie vlasov rozhodne áno. Tak som k produktu aj pristupovala a tak ho mienim aj hodnotiť. Obal sa vydaril, vôňa je skvelá a ja nemám tomuto produktu absolútne čo vytknúť. Hádam len to balenie by mohli mať aj menšie. Menší je len kondicionér u ktorého som sa obávala, že nebude mať rovnaký efekt. A navyše sa mi zdá, že nevonia až tak intenzívne ako táto maska i keď ide o ten istý rad.

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektný produkt.

Neverila by som, že si v živote kúpim iný kondicionér ako môj milovaný Yves Rocher s jojobovým olejom. No tento s makadamiovým olejom mu rozhodne šliape na päty. Je to fakt trieda a myslím, že nič lepšie sa v drogérii žia nenachádza. No ešte Balea Oil Repair stojí za zmienku. Rozhodne ma Garnier pozitívne prekvapil. V porovnaní s katastrofou, ktorú pre mňa ich rad Fructis stále predstavuje je toto ako sa hovorí raj na zemi.

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, ako vnímate rad Hair Food od Garnier. Kupujete si vlasovú starostlivosť v drogérii alebo dávate prednosť iným zdrojom?

Komentáre

  1. Ahojky, mě zase naopak sedí řada Fructis hlavně Goodbye Damage a Densify. Z Hairfood jsem zkoušela šampon a kondicionér z té banánové řady a za mě rozhodně ne. Možná někdy zkusím masku, celkem mě láká ta papájová, ale zatím se na to nechystám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Goodbye Damage som skúsiť tiež chcela, je to novšie ale veru neviem. Nuž tak možno tvojim vlasom silikóny práve naopak robia dobre. Tým mojim rozhodne nie.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.