Loreal Ultra Precision najjednoduchšie linky na svete!

linky

Dlho som si myslela, že nad linky s pevným hrotom nemá nič. Všetky iné linky som statočne ignorovala s tým, že veď všetky sú aj tak suché a neviem s nimi pracovať. No a potom ku mne prišli linky Loreal Ultra Precision a všetky moje predsudky boli prekonané. S týmito linkami si podľa mňa spraví linky na oku každá žena. A možno aj muž keby muži linky používali. Ide to s nimi totiž ultra ľahko. Avšak berte, že ja už som na linky tak trochu expert. No aj keby som nebola tak s týmito by som sa ním určite stala. Veď čítajte ďalej. 

Tekuté linky od značky Loreal asi nie sú úplnou novinkou značky. Celkovo som na istý čas značku Loreal zo svojho portfólia akosi vyhodila. Nebolo to úmyselne, no mala som svojich obľúbencov v iných radoch. Ak však niečo Loreal vždy vedel a vie tak to sú riasenky. Hlavne tie Double niečo bývali perfektné a viem, že ich našťastie stále vyrábajú. Keď vedia robiť riasenky tak som nejako dúfala, že s linkami by to mohlo byť podobné. A tak som to riskla a mala som pravdu. Tieto linky sú naozaj perfektné a ak ste ich ešte nemali tak bežte rýchlo do obchodu kúpiť si ich. Napríklad aj cez parfumeriu Elnino.sk. 

Linky sú čierne resp. ja používam hlavne klasické čierny linky. Otváranie je jednoduché, hrot je jemný a kreslí sa s ním naozaj jednoducho. Linky mám hotové v priebehu pár sekúnd. Vlastne ani neviem či sú to sekundy, možno snáď stotiny. Skrátka som nadšená a začínam ľutovať, že som takéto linky nevyskúšala skôr. 

linky

Odličujú sa veľmi dobre, ja používam samozrejme dvojfázový odličovač. Na linky sú tie bežné skrátka slabé. Na oku držia celý deň, neotláčajú sa ani nerozmazávajú. Ťažko povedať, ako sa budú správať v letných horúčavách no zatiaľ tieto trochu vyššie teploty zvládajú dobre. A verte mi, že som ich podrobila aj celodennému testu a prešli ním úplne bez ťažkostí. Nuž Loreal je naozaj kvalitná značka a ja ju asi idem preskúmať do väčších detailov.

Hodnotenie: 5/5 bodov, zatiaľ najlepšie linky na svete.

Vcelku lacné, no funkčné linky sa pre mňa stali objavom roka. A myslím, že si ich budem kupovať donekonečna. Naozaj som s nimi veľmi spokojná a v živote by som neverila, že ma práve linky tak nadchnú. Takže ako vidíte moje limitujúce presvedčenie ohľadom liniek bolo prekonané reálnou akciou. A tá je niekedy lepšia ako si dookola niečo abtraktne spracovávať. To je už ale skôr na tému osobného rastu, ktorý rozoberám na svojom YouTube kanáli. 

Majte sa krásne a píšte mi svoje tipy na skvelé linky. Tiež ste boli dlho odporcom tých v pere tak ako ja?

Komentáre