Revox očné sérum s kofeínom

Revox

Ošiaľ okolo kofeínových produktov na oči je tu už dávno. Avšak séra s kofeínom ala The Ordinary až tak bežné nie sú. Sama som chcela takéto sérum vyskúšať a podarilo sa. Vďaka parfumérii Elnino mám doma sérum s kofeínom od značky Revox. Vôňu kávy mám rada a krém s kofeínom značky Dulcia bol dlho mojím top krémom na oči. Takže som si povedala, že týmto sérom hádam nemôžem nič pokaziť. Očný krém mi už pomaly došiel takže nastal čas na používanie séra.

Sérum je na to, že sa používa na oči mega veľké. Má až 30 ml a stojí cca 6 EUR.  Takže myslím, že kúpa je to maximálne výhodná. Sérum obsahuje 5% kofeín, ktorý je naozaj hneď druhou zložkou v zložení produktu. Samotná značka Revox bola aj pre mňa dosť neznámou. Ak som to správne vyhľadala tak by malo ísť o nemeckú značku, ktorá predáva široký sortiment produktov podobného charakteru ako The Ordinary. Rôzne séra, jednozložkové oleje a podobne. Pokiaľ sa v zložkách kozmetiky už ako tak orientujete tak by ste s výberom nemali mať problém.

serum

Kofeínové sérum je jemne žltej farby, no na pleti pôsobí bezfarebne. Ide o klasické, tekuté sérum ktoré sa dávkuje pipetkou. Na jedno použitie vám stačí asi tak jedna kvapka takže míňať ho budem asi do konca života. Flakón je klasický sklenený ako to u takejto kozmetiky býva. Mňa osobne netrápia v očnej oblasti žiadne opuchy či tmavé kruhy pod očami. Nejaké jemné vrásky od smiechu už mám, no na tie bývajú takéto produkty už skrátka slabé. Nevadí, smiech je zdravý takže za takéto vrásky sa hanbiť netreba. Takže nejaký konkrétny problém v očnom okolí som riešiť nemusela a teda vám neviem povedať, nakoľko funguje na nejaké vačky či opuchy. V mojom prípade som so sérom spokojná nakoľko očné okolie krásne hydratuje a vie sa naozaj expresne vstrebať do pleti. Iné som od séra ani nečakala takže za mňa je toto sérum maximálne skvelé. Iné kofeínové sérum som nemala takže ho nemám s čím porovnať, avšak som spokojná. Jedine by mohli vyrobiť fakt menšie balenie lebo kým miniem 30 ml na oči tak to sa to sérum skôr pokazí. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektné. 

Dnešná recenzia je kratšia, no naozaj sa nemám v prípade séra na čo sťažovať. Myslím, že práve produkty s kofeínom sú na rôzne problémy v očnom okolí to pravé. Značka ma veľmi milo prekvapila a vďaka nej je na trhu ďalší výrobca jednozložkovej kozmetiky. Ešte mám doma sérum s AHA kyselinami takže sa máte na čo tešiť. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či registrujete túto značku na našom trhu alebo stále ostávate verné The Ordinary. 


Komentáre

  1. Žiji v UK takže nemám problém sehnat The Ordinary, navíc jsem tuto značku začala používat už před nějakou dobou, než se začali vyrábět jí podobné produkty, zůstávám ji tedy prozatím věrná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.