Domáci welness v podaní Gabrielle Salvete

Pôvodom českú značku Gabrielle Salvete som doposiaľ poznala ako značku dekoratívnej kozmetiky. Avšak zdá sa, že sa rozhodla presadiť aj na trhu telovej a pleťovej kozmetiky. Sama som mala možnosť vyskúšať naozaj veľké množstvo jej produktov a dnes sa zameriame na tú telovú. Už z čias najprísnejších korona opatrení, karantény a chladných dní som si zvykla robiť welness doma. Piatky si zvyknem dať pleťovú masku a kúpeľ na nohy. Ten kúpeľ ma nesmierne baví. Je to taká malá alchýmia. Tentokrát som však mala po ruke hotové, vopred namiešané bomby a soli, takže som ich s radosťou vyskúšala.

Začnem šumivými bombami do kúpeľa. Sú krásne, dostatočne veľké, šumia pomalšie avšak šumia. Jediné, čo si myslím, že nie je už žiadúce je ochranná fólia. Úplne na prvýkrát som bombu hodila aj s fóliou do vody a čuduj sa svete - nič sa nedialo. Nuž zdá sa, že nešlo o fóliu rozpustnú v teplej vode. Nevadí metóda pokus-omyl je sem-tam potrebná. Top vôňou za mňa je rozhodne zelená s vôňou byliniek. Cítim v nej les, eukalyptus a je fakt nádherná. Rozvoňala mi doslova celý byt. Úplnú hydratáciu od týchto šumivých bômb nečakajte, avšak na to sú predsa krémy. 

Soli do kúpeľa som mala doma v troch vôňach: Levanduľa, Vôňa mora a Eukalyptus. Ako viete eukaliptovú vôňu do kúpeľa som mala od značky Kneipp a to bola tak skvelá vec. Tá vôňa bola úžasná. Táto mi neprišla až tak skvelá, avšak na kvalite produktu to nijako neubralo. Tá soľ má fakt super zloženie a pokožku na nohách zmäkčila doslova zázračne. Ani som len netušila, že soľ môže mať na nohy tak super efekt. Táto soľ ma fakt prekvapila, myslím, že je veľmi kvalitná. Z vôní si vyberte čo vám sedí. Mňa opäť najviac zaujal práve Eukalyptus. 

Gabriele Salvete neobišla ani sprchové gély. Na výber sú rôzne vône, ja som si zvolila variant pre deti, ružu a vanilku a olivový olej. Všetky voňajú skutočne nádherne, dobre umývajú a pokožku nevysušujú. Mám fakt pocit, že ich možno zaradiť medzi tie hydratačnejšie sprchové produkty akými sú napríklad Dove či Ziaja. No a ak sa pýtate, ktorá vôňa to u mňa vyhrala tak to je asi jasné: RUŽA. Olivový mi veľmi pripomína olivový sprchový krém značky Palmolive. Tá vôňa je takmer totožná a rovnako skvelá. Nuž a z môjho pohľadu môže ísť pokojne o takmer sprchové krémy, úplne gélovú konzistenciu nemajú a to sa mi páči. Gély nemám rada všeobecne, to ma asi poznáte. 

MASKA NA NOHY

Hydratačné ponožky na nohy boli pre mňa úplnou novinkou. Nikdy v živote som ponožky napustené hydratačnou látkou na sebe nemala. Prv som si myslela, že ide o takú tú kúru, po ktorej sa vám bude odlupovať zrohovatená pokožka. Potom som to však pochopila - ide o masku, len na nohy. Vidíte ju na obrázku pri soliach do kúpeľa. Za mňa však tento produkt nie je nič extra a ak ho aj doma nemáte - nič sa nedeje. Nejako som necítila efekt, vôňa bola príjemná avšak produkt nohy nevyživil. A to fakt nijako čo som totálne nechápala. Takže toto asi u mňa slávu nezíska. 

MASKA NA RUKY

Tento produkt u mňa žiaľ veľkú osvetu neurobil. Rukavice sú mega veľké, netuším či existuje človek, ktorý má tak obrovské ruky. Vôňa fajn avšak účinok som nezaregistrovala. Po pol hodine boli ruky akoby mierne lepkavé a veľmi zvláštne. Keď látka uschla tak som necítila žiadnu hydratáciu práve naopak, bolo to také vŕzganie akoby ťažko to opísať. Takže za mňa maska na ruky určite nie. 

Čo z môjho obrovského testovania vlastne vyplýva? Zakončím to pozitívne tým, čo sa určite oplatí vyskúšať. Za mňa sú to hlavne sprchové gély a soli do kúpeľa. Šumivé bomby mi tiež prišli dobré, avšak telo vysušujú. Nakoľko sa však ja vo vani príliš nekúpem, som skôr typ na sprchy tak tento produkt ja až tak využiť neviem. Myslím si však, že je to super darček pre deti alebo aj pre kamošku. Soli ma však prekvapili ohromne, perfektne pokožku na nohách zmäkčujú takže tieto si rozhodne kúpim znova. 

Majte sa krásne a napíšte mi či si zvyknete dávať kúpeľ. Ak áno používate šumivé bomby?


Komentáre

  1. Že se Gabriella Salvete začala věnovat i pečující kosmetice mě překvapilo, měla jsem ji spojenou jen s dekorativkou, ale už jsem stihla vyzkoušet sprchový gel a rozhodně nijak neurazil. Zaujaly mě ty soli do koupele, ty budu muset vyzkoušet:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som bola prekvapená :) Soli sú dosť dobré, určite neoľutuješ.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.