Dva tónované balzamy na pery

balzam

Doma mi už pomaly všetky balzamy došli. A tak som sa len a len potešila novej nádielke od značky Gabrielle Salvete. V ponuke totiž majú aj hydratačné produkty na pery. A tých nie je doma nikdy dosť, poznáte to. Vybrala som si Comfort Lip Oil Tint a Miracle Lip Balm. Oba majú krásne obaly, až radosť pozerať. Na olej na pery som sa tešila veľmi nakoľko som mala raz jeden značky Avon a ten bol naozaj famózny. Ako u mňa obstáli tieto produkty?

Asi viete, že ja som čo sa týka balzamov na pery dosť náročná. Moje pery na ne majú totiž akýsi špeciálny senzor. Veľká väčšina balzamov moje pery vysušuje a aj preto už príliš neexperimentujem. Občas ma to však chytí pretože som skrátka beauty blogerka a skúšanie kozmetiky mám proste v krvi. Balzamy kúpite na elnino.sk odkiaľ ich mám aj ja. Cenovo vychádzajú perfektne takže vyskúšať sa určite oplatia. Rovno poviem, že čo sa týka hydratácie tak ani jeden z balzamov neprešiel mojimi perami na výbornú. Napriek tomu som si však jeden úplne zamilovala. 

balzam

Začnem olejom na pery Comfort Lip Tint. Ide o olej, ktorý je jemne zafarbený a mal by pery aj veľmi jemne tónovať. Ja som si vybrala jemne ružový odtieň 01, no na výber máte aj farebnejšie verzie. Každopádne za mňa je ten efekt na perách takmer neviditeľný takže sa toho výberu nemusíte až tak báť. Obal je pekný, praktický a pôsobí na mňa elegantne. Len mi pripadá trochu zbytočne veľký avšak to je už moja subjektívna záležitosť. Farebne ho značka prepracovala do najmenších detailov.

Samotný olej by mal pery vyživiť avšak u mňa to rozhodne nerobí. Dokonca moje pery skôr vysušuje než hydratuje. Možno je to mojimi perami, niekomu sedieť môže avšak u mňa si veru dobré očko nespravil. Navyše sa aj dosť ťažko z fľaštičky naberá. Pomerne veľký aplikátor veľmi ťažko prechádza cez úzke hrdlo takže na obale by mala značka zapracovať. Za tú cenu to príliš sklamanie nie je avšak netuším ako ho spotrebovať. S rúžmi si síce rozumie, no nakoľko vysušuje tak ho neviem používať ani takto. 

Hodnotenie: 1/5 bodov, za mňa tento balzam absolútne nepoužiteľný.

balzam

Teraz však príde na rad to lepšie a je ním Miracle Lip Balm. Ten obal to je proste pastva pre oči. Púdrová ružová farba v kombinácii so striebornou vytvárajú dojem jemnosti a luxusu. Už len za ten obal má u mňa značka plusový bod. Balzam má 4 gramy a tiež je jemne tónovaný. Oficiálne ide o balzam na pery s trblietavým efektom. Môj je v odtieni 104 čo je veľmi ľahká ružová farba. A naozaj sa výrazne na perách ligoce. Nejde však úplne o efekt rúžu avšak pery krásne tónuje. Ja som si ho veľmi zamilovala nakoľko je jemný, lesklý a na perách vyzerá úžasne. Nosím ho často namiesto rúžu a i keď nevydrží na perách extra dlho, veľmi sa mi páči. Samozrejme aj tento balzam moje pery vysušuje, no predsa len o niečo menej než jeho spomínaný olejový brat. Pokiaľ teda hľadáte dobrý tónovaný balzam na pery, choďte do toho!

Hodnotenie: 4/5 bodov, takmer dokonalý produkt.

Snažila som sa zachytiť efekt balzamu aj na ruke, avšak zdá sa, že to úplne nevyšlo. Nevadí každopádne čo vám viem z týchto produktov určite odporučiť je práve Miracle Lip Balm. Je to taký produkt dva v jednom, ktorý určite poteší nejednu ženu. A no vlastne ak to zoberieme prenesene tak aj chlapov. Pri bozkávaní aspoň neostane farebný otlačok. Takže je to vlastne produkt maximálne praktický a ja ho milujem. Až tak že ho nosím všade so sebou.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte aké sú vaše skúsenosti s tónovanými balzamami na pery. 

Komentáre

  1. Já zabarvené balzámy na rty mám hrozně ráda, když nemám náladu na rtěnku nebo lesk, tak sahám právě po těchto balzámech. Vůbec jsem nevěděla, že GS má v nabídce tyhle produkty, balením vypadají oba krásně, po tom Miracle Lip Balm se určitě podívám, když vypadá na rtech úžasně, tak mu odpustím i to vysušování nebo kratší výdrž:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že ti môj článok padol naozaj vhod. Som si istá, že s Miracle Balm budeš spokojná. Je fakt skvelý a mne sa veľmi páči. Pokiaľ máš v obľube tieto tónované balzamy tak určite.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.