3krát letné osvieženie

Leto

Sparné, horúce dni sú tu. Dlho sme na ne čakali a konečne sme sa dočkali. Veď po tom studenom a urpšanom máji sa to už veru aj patrilo. Toto však nie je blog o počasí, ale o kozmetike. Takže sa posnažím držať témy a poradím vám, čím sa dá v lete osviežiť. Odporúčam nosiť si nejaký chladivý sprej aj so sebou. Mať ho v taške a pokojne ho vytiahnuť aj vtedy, keď klimatizácia v autobuse "akože nefunguje". Verte mi, v hlavnom meste sa to stáva s takmer železnou pravidelnosťou. To asi aby sme po vystúpení z MHD nenabrali teplotný šok. 

Prvý produkt je úplne lacný a zoženiete ho na každom rohu. Teda pokiaľ sa vo vašom meste nachádza DM drogéria. Ide totiž o obyčajnú vodu v spreji od značky Balea. Kedysi mávali len veľké, tuším 150 ml balenia. Minulý rok som už však našla aj menšie, 75 ml balenie. Dokonca sa už tieto vody predávajú aj v rôznych vôňach. Mne osobne však táto bez vône vyhovuje najviac. Môžete si ňou osviežiť pleť, telo a ja osobne ju má aj na nočnom stolíku. Zaspávať v prehriatej izbe je fakt des. Takže ak ste neskúšali vodu Balea, určite odporúčam. Na blogu som už o nej písala tu.

Larens

Ďalší produkt je už parfumovaný a je od mojej novo milovanej značky Larens. O tej toho asi teraz počujete dosť. Nuž jej sláva je však na mieste. Ich sprej s peptidmi je totiž fakt osviežujúci. Môžete ho použiť na telo aj na pleť. Osobne by som však ostala pri pleti kvôli jeho vyššej cene. Je jemne chladivý takže na leto sa fakt oplatí. Ja mám 50ml balenie, ktoré môžem nosiť naozaj všade. A keď sa mi niekedy večer totálne nechce robiť pleťovú rutinu, tak len hodím toto sérum a ide sa spať. V porovnaní s vodou Balea toto sérum pleť aj hydratuje.

Posledný produkt si už tiež svoje na blogu zažil. Ide o telový sprej Avon s vôňou Eukalyptu. Tento som na pleť nikdy neskúšala a ani to príliš neodporúčam. Príde mi trochu mastnejší takže na pleť asi nie. Na telo však pokojne, no skôr doma. Je dosť výrazne parfumovaný a trochu mastnejší. Avšak veľmi výrazne chladí takže pomáha aj pri pocite ťažkých nôh. Ak ste prechodili celý deň tak vám určite uľaví aj od bolesti. Aspoň mierne nakoľko je z radu aromatherapy. 

Osobne používam tieto spreje asi takto: Baleu kedykoľvek a kdekoľvek, Larens skôr doma večer na pleť, Avon hlavne na nohy. Momentálne nemám doma nič novšie, avšak kým tieto spreje miniem tak myslím, že prejdú aj dve letá. No možno ani nie, ktovie. Každopádne razím metódu FIFO, kto ste študovali ekonomiku ako ja tak určite poznáte. V skratke čo prvé otvoríte, to prvé spotrebujte až potom kupujte nové produkty. 

Používate v lete nejaký osviežujúci sprej?

Komentáre

  1. Těch sprejů Balea jsem spotřebovala už dost, i v různých parfemacích, většinou používám na pleť, na ochlazení a osvěžení.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Perfektné, tak vidím, že Balea produkty už poznáš dokonale :)

      Odstrániť
  2. Baleu som mala v melonovej verzii. Bola tak silno parfumovana, ze som ju pouzivala ako osviezovac vzduchu na WC. Nech mi nikto nehovori, ze je pre pokozku ok, ak si clovek da na tvar tolko vonnych zloziek. Tato nevonava verzia, kt. mas v clanku, ma odradila tym, ze naozaj ide o cistu vodu. To uz skor siahnem po kvetovych vodach alebo po mineralnych vodach.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak silné vône na pleť nie sú dobré a ešte v kombinácii so slnkom už vôbec nie. Ja už aj krémy na opaľovanie volím také, ktoré nemajú žiadnu vôňu.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.