Dekoratívka novinky


Pred časom ku mne prišli úplne nádherné paletky. Niečo tak krásne som už dávno nedostala. Lícenky a paletka na obočie v nádhernom papierovom balení. Lícenky už síce nosím pomenej, no povedala som si, že je na čase to zmeniť. Obočie si práve naopak upraujem každý deň, aj keď sa nijako nelíčim tak obočie musí byť. No a ešte rúž to ma asi poznáte, avšak obočie je základ. Dotvára vzhľad a pokiaľ nosíte okuliare tak ako ja, upravené obočie je základ života. Poďme sa bližšie pozrieť na lícenky a paletku na obočie. 

Lícenky Avon Oh so Tokio limitka sú extra silne pigmentované. Takže to chcelo trochu praxe, kým sme si sadli. Nakoniec som sa ale samozrejme do týchto paletiek zamilovala. Sú balené v papierovom obale s magnetickým uzatváraním. Na mňa je toto najlepší a nakrajší spôsob ako baliť kozmetiku. Okrem toho sa tu marketéri a grafici na obale mega vyhrali, mňa to teda fakt dostalo. 


Na testovanie som mala k dispozícii dva odiene - jeden svetlejší a jeden tmavší. Celkovo pri výbere odporúčam skôr opatrne nakoľko sú paletky fakt extra výrazné a aj tá najsvetlejšia farba vlastne svetlá vôbec nie je. V paletke máte vždy lícenku a rozjasňovač, k dokonalosti chýba už len bronzer. Veľmi som sa do týchto paletiek zamilovala. Sú praktické, výrazné a hlavne vydržia asi všetko. Raz sa nám s partnerom podarilo riadne zmoknúť a lícenka ostala na mieste ako čerstvo nanesená. Vydrží fakt dlhé hodiny takže ak plánujete nejakú dlhšiu spoločenskú akciu, určite odporúčam. Ja viem, v dnešnej dobe kedy slová ako ples či spoločenská akcia pomaly už neexistujú to znie divne. Avšak pokiaľ napríklad pracujete dlhé hodiny a zároveň nosíte rúško - tak tieto lícenky sú pre vás ideálne.

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektné a fakt prepracované. 


Jediné, čo si myslím, že by mohlo byť lepšie sú tie farby. Mne boli zaslané dve lebo som sa nevedela rozhodnúť. Aj tá najsvetlejšia farba mi však príde mega silná takže pri nanášaní buďte extra opatrné. Stačí sa štetcom farby len dotknúť aj to budete mať. Vydržia mi teda asi na celý život. 


Avon Brow paletka má v sebe dve hnedé farby na obočie a jeden rozjasňujúci tieň pod obočie. Pokojne ho však môžete využiť aj ako rozjasňovač. Paletka je krásne zabalená, má v sebe aj mini zrkadielko. Jediné, čo mi trochu chýba je nejaký aplikátor. Našťastie ako správna beauty blogerka mám doma vcelku slušnú výbavu štetcov takže som to ako veľký problém nevnímala. Myslím, že paletka je funkčná, farby sú dobré aj svetlé aj tmavé a na obočí dobre držia. Za mňa je však toto nie úplne preferovaný typ úpravy obočia. S ceruzkami či gélmi som akosi šikovnejšia a viem si to obočie upraviť o niečo krajšie. Avšak ak preferujete paletky tak môžete túto pokojne vyskúšať. Sama som už od Avonu toho skúsila fakt dosť čo sa obočia týka a bola som zatiaľ vždy spokojná. 

Hodnotenie: 3/5 bodov, taký dobrý priemer. 

Lícenky vám môžem určite odporučiť. Sú úžasné a ja ich fakt milujem. Dokonca ich ešte stále predávajú, ja som si myslela, že je to len limitka. Našťastie nie takže pokojne si ich môžete dopriať. Paletka na obočie to je už na vás či ju využijete alebo nie. Ja tú svoju používam minimálne, je síce fajn no akosi mi viac sedia skôr iné produkty na obočie.

Majte sa krásne a napíšte mi čím si najradšej upravujete obočie vy. 



Komentáre