Ziaja Med umývací krém na pleť

Ziaja

Nájsť umývací krém na pleť nie je na trhu nič jednoduché. Gélov, pien či mydiel tých by bolo, ale krémov tých je ako šafránu - málo. Osobne si však akosi nie som ochotná umývať pleť ničím iným ako mydlom alebo krémom. Od gélov mám ja na míle ďaleko a len čo počujem slovo gél ježia sa mi všetky vlasy na hlave. Nejde o to, že by moja pleť gély neznášala. Ja ich neznášam ani netuším prečo. Skrátka mi gélová konzistencia nie je nijako sympatická. Takže som hľadala krémy na čistenie pleti. Prvý bol od CeraVe a ako viete vôbec mi nesedel. Ziaja Med je dosť populárna tak som si povedala, že to vyskúšam. 

Reč je o rade Capillary Treatmen primárne určenom na pleť s rosacou a rozšírenými žilkami. Doma mám už aj enzymatický píling a práve ten som na čistenie pleti začala vo veľkom používať. Ako píling u mňa nemal efekt nakoľko ja rosaceu nemám avšak na čistenie mi prišiel fakt skvelý. No a za cenu 3 eurá za 200 ml čistiaci krém som proste nemala o čom rozmýšľať. Krém skončil v nákupnom košíku a aktuálne je mojou takmer najväčšiou rannou radosťou, ak nepočítam šálku zeleného čaju.

Balenie je pumpičkové, krém takmer nijako nevonia a konzistenciou je to fakt krém. Lepšie povedané skôr telové mlieko, ale to je jedno. Samozrejme, nepení čo sa mi veľmi páči, dávkuje sa veľmi jednoducho a pleť je po jeho použití vláčna, hydratovaná a čistá. Navyše mi ju neupcháva, nespôsobuje akné ako tomu bolo v prípade krému na čistenie pleti od CeraVe. Takže som asi konečne našla ideálny produkt na čistenie pleti. Niečo podobné má aj Alverde, no tam je to predsa len trochu iná káva. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, úplne úžasný krémový produkt.

Veľmi ma láka vyskúšať oveľa viac produktov Ziaja Med. Pokiaľ viem tak majú aj nejaké krémy s vitamínom C. Produkty s vitamínom C sa snažím zaraďovať do svojej pleťovej rutiny takže to môže byť dobrý pokrok. Pokiaľ viem tak majú skvelé aj očné krémy takže je si z čoho vyberať. No a keď sa pozriete na tú veľmi sympatickú cenu tak nie je prečo váhať. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť aké krémové čističe na pleť používate. 


Komentáre

  1. Priznám sa, ale ešte som asi čistiaci krém neskúšala. Ja som zas človek, ktorý sa drží gélov. Doma mám práve jeden od CeraVe a je vážne príjemný, ale inak mám rada aj Garnier. Tento krém vyzerá tiež zaujímavo, na zimu bude podľa mňa skvelý, pretože určite viac hydratuje ako taký gél.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. CeraVe je veľmi dobrá značka takže verím, že aj gél je rovnako super. Presne tak v zime sa tento krémový čistič hodí asi každej pleti.

      Odstrániť
  2. Ahoj, já na krémové konzistence moc nejsem a gel mě neláká tak používat. Navykla jsem si během letošního roku na pěny a letos jsem zatím nic jiného neměla. V zásobách na mě však dva gely čekají, tak uvidíme. Co se týče značek mám ráda Oriflame, ten ale pěnu nemá takže zatím pěny střídám od různých jiných značek. Vyhovovala mi třeba od Vichy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peny môžu byť fajn, možno skúsim tú od Vichy. Vďaka za tip :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.