Prvé rande so značkou Nuxe

Nuxe

Ten pocit, keď sa chystáte na prvé rande s chalanom. Tešíte sa ako malé dieťa, stojíte pol hodiny pred skriňou a stále nemáte čo na seba. My ženy poznáme tento scenár veľmi presne. Sem-tam sa však stáva, že aj pri tej najlepšej príprave nedopadne rande práve najlepšie. Nepreskočí iskra alebo povie chalan niečo, čím nás už na začiatku totálne odradí. No a takéto nejaké dojmy mám aj ja po vyskúšaní legendárnych balzamov na pery Nuxe Reve de Miel.

Na testovanie som si vybrala oba varianty - tyčinkový aj ten v plechovke. Veru, už to nie je sklenené balenie ako kedysi ale prešli na plech. Reve de Miel je rad obsahujúci med a v prípade týchto balzamov ešte aj jemne citrusovú vôňu. Za mňa to nie je moja vôňa roka nakoľko ja a citrusy sa ale že vôbec nemáme v láske. Avšak nakoľko je to citrusovo-sladké tak by som to vedela prežiť. Oba balzamy kúpite na elnino.sk za podľa mňa slušnú cenu.

Ako prvý som skúsila tyčinkový balzam na pery. Takéto balzamy sú vhodné na cesty a sú veľmi praktické. Rýchlo a hlavne hygienicky si ich nanesiete a hotovka. Spočiatku som dávala balzamu fakt veľké šance nakoľko ho na perách takmer necítite. Naozaj o ňom ani neviete takže ako podklad pod rúže je perfektný. No avšak žiaľ začal mi robiť to, čo väčšina bežných balzamov - vysušuje pery. Sledovala som to s rúžom aj bez rúžov, no efekt bol viac-menej ten istý. Po aplikácii na celú noc si asi viete domyslieť aké boli moje pery. Veru akoby som žila niekde na Sahare. Takže tyčinkový balzam mi nesadol.

balzam

Povedala som si nevadí, ten klasický je predsa legendou a ten mi sedieť bude. Konzistencia je dosť hutná a ako to opisujú niektoré kolegyne blogerky - je doslova vosková. To by mi primárne až tak nevadilo, ale je to také zvláštne. Osobne mám radšej balzamy na báze vazelíny. No avšak na moje veľké sklamanie aj tento balzam pery vysušuje. Je potrebná častá aplikácia a mne už takmer od prvej pery vysušil. A toto je niečo čo ja na balzamoch na pery nie som ochotná akceptovať. A to proste a skrátka za žiadnych okolností. Nech je to legenda akákoľvek.

Takže tešila som sa asi príliš a moje očakávania boli priveľké. Aj to sa stáva, život je raz taký. Už viackrát som sa však presvedčila, že niektoré super legendy proste nie sú pre mňa. Nevadí balzamy možno spravia radosť niekomu inému. Mne však nesedia a tak ich veru odporúčať nemôžem. Možno ak ste nikdy nepocítili problém suchých pier tak by vám hádam sedieť mohli. Mne však niektoré balzamy absolútne nevyhovujú. 

Hodnotenie oboch balzamov rovnaké: 1/5 bodov, sklamanie. 

Je tu ešte jedna zvláštnosť a tou je vôňa. Kým tyčinkový balzam vonia po citrusoch a aspoň nejakú vôňu má, kelímkové balenie nevonia teda vôbec. Aj tento fakt akosi ide mimo môjho chápania. Neviem, či mám zvláštny kus alebo je to skrátka všeobecná pravda. Tak či tak vôňa by to aj tak nezachránila. 

Napriek nie príliš dobrému prvému dojmu na značku určite nezaneveriem. Počula som, že ich očné krémy sú dosť legendárne takže tie mám v pláne niekedy určite vyskúšať. Len keby som sa už v tej kozmetike tak netopila však. Dokonca rozmýšľam, že tento rok si nekúpim žiaden adventný kalendár. Síce mi to trhá srdce avšak som len jedna a nestíham minúť všetko to čo mám a čo ku mne chodí. A ja si rada produkty užívam, nie ich nepoužité vyhadzujem do koša.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aký balzam na pery vyhovuje vám. 

Komentáre

  1. Za mňa je Nuxe výborná značka vrámci telovky - legendárny olej, telové mlieka a najmä telový peeling s podrvenými škrupinami bol božšký. Z tejto dvojky som mala tyčinkový balzam a na také klasické natieranie bol fajn, ale zas ja nemám nejak extra vysušené pery...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvelé tipy, olej je dosť legenda nad ním porozmýšľam. Díky Zuzi :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.