The Body Shop telové maslo

Thebodyshop

Tento rok som sa konečne dostala mimo hraníc Slovenska. Na kúpu tejto značky to už síce nie je potrebné. Kúpite ju napríklad v Bratislave v Auparku. Ja som si svoje maslo The Body Shop doniesla od susedov  z Budapešti. To mesto som navštívila už párkrát, no až teraz na mňa zapôsobilo naozaj čarovne. Možno je to aj tým, že bolo ešte horúce letné počasie. Možno je to spoločnosťou, ktorú som pri sebe na výlete mala. Skrátka a jasne mám doma konečne dlho obchádzanú značku The Body Shop a jej maslo Milk and Honey.

Od prvého otvorenia a od prvého nanesenia tohto masla na pokožku som pochopila, čo všetci na tejto značke tak milujú. Je to fakt niečo úplne iné, iná liga. Vôňa je pekná, jemne sladká, ale nie extrémne a na môj vkus by mohla byť ešte o niečo iná. Ak čakáte klasické tuhé maslo tak sa mýlite. Toto maslo je niečo medzi krémom a maslom. Je vhodné aj na citlivú pokožku, no kvôli vôni si to musíte otestovať samy na sebe. Ja s vôňami na tele problém nemávam takže v tomto smere sa neviem vyjadriť k ľuďom s ekzémom. 

Maslo sa rozotiera úplne perfektne, nemusíte čakať kým sa vstrebe. Pokožka nie je mastná avšak je krásne hydratovaná. Dovolím si povedať, že sa nič nestane ak si ho nanesiete aj na suchú pokožku. Ja však pri kozmetike všeobecne odporúčam aplikáciu skôr na vlhkú pokožku. Vonia sladko, no nejde o žiaden extrém a mne sa tá vôňa naozaj páči. Spočiatku som si ňou nebola istá, no nakoniec je fakt úžasná. Maslo mám v tomto menšom 50 ml balení nakoľko som ho chcela skúsiť. Už teraz však viem, že ďalšie maslo The Body Shop si kúpim v plnom balení. A keďže sa pomaly ale isto blížia Vianoce tak by ste týmto maslom určite niekoho potešili.

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektné maslo, odporúčam skúsiť. 

Pokiaľ nie ste zástancom sladkých vôní nemajte obavy. The Body Shop ponúka aj maslá s ovocnou vôňou. Myslím, že si vyberie fakt každý. Za mňa som takéto maslo doma ešte nemala. Tá konzistencia je niečo úplne špecifické a fakt perfektné. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, či ste už niečo od značky The Body Shop skúšali. 


Komentáre

  1. Ahoj, to vypadá opravdu skvěle. Dřív jsem si kupovala másla od Balea a teď mám doma jedno z Lidlu a druhé z Oriflame. Přeci jen už ten trend není takový...No The Body Shop bych někdy ráda vyzkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z týchto značiek som telové maslá nemala, ale toto určite treba skúsiť. Sú aj tieto menšie balenia, ktoré sú na prvý kontakt absolútne najlepšie.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.