Očný krém Mary Kay Timewise

timewise

Očné krémy sú u mňa produkt, ktorý si nekupujem stále. Mávam obdobia kedy mám pocit, že mi ho skrátka netreba. Veľmi dobré skúsenosti som mala s kofeínovým očným krémom značky Dulcia. Potom však prišiel ten čas kedy som akosi nemala potrebu kupovať si očný krém. No a potom, minulý rok som konečne objavila značku Mary Kay. Teda konečne ako konečne. Ich minerálny púder milujem, no to bolo čo sa týka mňa a Mary Kay všetko. Takže dnes to bude o ich úžasnom očnom kréme Timewise.

Na prvý pohľad vás tento krém zaujme svojim obalom. Tá krásna, púdrovo-ružová farba sa mi extra páči. Je to mimochodom jedna z mojich obľúbených farieb. Krém má 14 g čo je bežné pri očných krémoch. Nič väčšie by som ani nechcela nakoľko toto sa míňa pomaly. Napriek tomu som asi nikdy v živote nepoužívala očný krém poctivejšie. Neviem čím to je ale tento je mi nanajvýš sympatický.

Krém je klasický biely, je vcelku ľahký ale nie je to zase voda. Nevonia resp. ak tak som si to nejako nevšimla. Je vhodný pre všetky typy pleti no a mal by mať anti-age efekt. Toto sa dá podľa mňa veľmi ťažko merať takže pre mňa ide hlavne o jeho hydratačnú funkciu. A tá je skvelá a na moje potreby pleti 32 ročnej slečny postačuje. Krém používam fakt intenzívne už nejaké 2 mesiace a som s ním nadmieru spokojná. 

ocny-krem

Samotná kozmetika ma veľmi nadchla svojou filozofiou a prístupom. Krém som si mohla najprv vyskúšať na líčiacej akcii Mary Kay. Následne som sa rozhodla sama od seba že toto musím mať doma. Zároveň som ako viete čítala aj knihu o samotnej Mary Kay a tak ma to uchvátilo, že značku milujem. Až teraz chápem čo na Mary Kay všetci vidia.

Hodnotenie krému: 5/5 bodov.

Možno si poviete 35 EUR za očný krém je trochu drahý špás. Nuž úprimne až tak veľa ma nevyšiel, cez poradkyne sú na ich produkty rôzne akcie alebo sa tam môžete registrovať ako ja a vyjde vás to ešte lepšie. Článok nie je klasická spolupráca takže ho tak ani nejdem označovať. Produkty mám za vlastné a jediný rozdiel je, že som si ich kúpila cez vlastnú registráciu. Podobne funguje aj koncept produktov značky Larens, kam sa určite zaregistrujem tiež. O Mary Kay na blogu budete ešte určite počuť pretože mi značka a produkty skrátka prirástli k srdcu. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť ako vnímate značku Mary Kay. Máte nejaký jej obľúbený produkt?

Komentáre