Avon trio super produktov do kabelky


Na Valentína som dostala úžasné prekvapenie od značky Avon. Všetkým blogerkám zasielali úplne nečakane valentínsky balíček plný kozmetiky. A dostať niečo len tak bez toho, aby som vedela čo to bude a aby som to čakala bol môj sen. Čo vám poviem, asi ako každý na tejto planéte, milujem prekvapenia. A Avon sa o jedno také postarali. Tuším už po druhýkrát, prvýkrát ma prekvapili pred pár rokmi na Vianoce. Vtedy šlo o nečakaný vianočný balíček. Čo si vždy ešte viac vážim je osobné venovanie, ktoré býva k týmto darčekom pripnuté. Ten pocit je úžasný. Je to ako keď dostanete od partnera cez kuriéra kvety. To sa mi ešte síce nestalo avšak mám to na zozname želaní. A verím, že raz to príde. Späť ale k veci a k trom produktom, ktoré vám musím spomenúť. Nie všetky sú z valentínskeho balíčka, avšak všetky pochádzajú z dielne značky Avon. 

Začnem tým, čo vo valentínskom balíčku bolo a čo sa mi mega páči. A to je olejový lesk na pery s trblietkami. Dávnejšie som mala na testovanie zaslaný olej bez trblietok a milovala som ho. Bol úžasne hydratačný, jemný a tuším aj ten dodával perám šťavu a jemný lesk. Tento výživný olej je z rovnakého radu, len má trblietky. A funguje takmer úplne rovnako. Pery hydratuje, je jemný a navyše vyzerá perfektne. Fakt si vystačím iba s týmto leskom. Pre mňa je toto úplne ideálny lesk na pery. Zvyčajne sú všetky lesky extrémne pery vysušujúce. Tento je úplne iný, hydratačný a navyše má aj podľa mňa lepší aplikátor.

Veľmi sa mi páči aj jeho obal, farba a celkový dizajn. Čo vám poviem do tohto produktu sa nedá nezamilovať. Zmestí sa do každej kabelky, aj do tej najmenšej a ani o ňom neviete. Ja ho mám doma a zakaždým, keď si chcem dodať pocit ženskosti (pri práci z domu to rozhodne potrebujete) tak si ho nanesiem na pery. Myslím, že tento produkt doma skrátka musíte mať. 


Pokračujem úžasným krémom Encanto Instense hand cream. Krémom na ruky z vianočnej edície Avon, ktorý je určený na suché ruky. Podľa oficiálneho popisu by mal obsahovať aj slivkový olej či olej z lieskových orieškov. Dosť netradičné ingrediencie na krém na ruky avšak poviem vám, ono to fakt funguje. Ruky sú krásne hydratované a zaberá aj na suché ruky v zime. Mne sa veľmi páči aj vôňa tohto krému, je jemná, trochu sladká takže na zimu a pre mňa úplne akurát. Navyše sa mi extrémne páči ten obal, podobné mavajú krémy na ruky Yves Rocher. Tiež také tie malé 30 ml balenia. Takže asi ste pochopoili, že tento je do kabelky maximálne vhodný. Vlastne všetky tri produkty o ktorých tu dnes básnim sa do kabelky s prehľadom zmestia. A keď tak nad tým rozmýšľam tak v prípade plesu či svadby so sebou práve tieto produkty potrebujete: dať si lesk na pery, krém na ruky ktorý poslúži aj ako parfém a dolakovať alebo nalakovať nechty. 


Posledným produktom je niečo, čo som si primárne nevybrala ale bolo mi zaslané ako náhrada za iný produkt. A ním je Avon lak na nechty Pro Color. Nepýtajte sa ma prosím akú farbu mám, je to jedna z tých svetlých ale lupu nemám a bez nej ten odtieň skrátka neprečítam. Tuším Popular Nude. Opísala by som ju ako púdrovú bielu s trochu hnedej a oranžovej. Na zimu sa mne takéto farby páčia asi preto že evokujú sneh. A priznám sa, že pri laku na nechty Avon som bola spočiatku veľmi skeptická. Dávnejšie, ešte asi za čias mojej strednej školy som od Avonu laky mala. A pamätám si že boli príšerné. Držali veľmi málo, veľmi zle sa odlakovávali a skrátka ani tie farby mi nejako nesedeli. A preto som sa fakt bála avšak bola som veľmi milo prekvapená.

Lak drží perfektne, dovolím si povedať že celý pracovný týždeň a možno aj pár dní navyše zvláda. A to viete že ja som na výdrž lakov veľmi náročná. V jednej vrstve je dosť priehľadný avšak keď si dáte vrstvy dve tak kryje skvelo. Farba je svetlá avšak mne sa veľmi páči. Štetček je veľký a dobre sa s ním pracuje. Jedinú výhradu mám k vrchnáčiku, ktorý je dosť klzký a pri lakovaní sa mi sem tam šmýkal. A to veru príliš komfortné nie je. Takže toto je jediná vec, ktorú si viem predstaviť zo strany značky vylepšiť. Inak si myslím, že je lak naozaj perfektný. Edícia Pro Colour sa teda vydarila.

Hodnotenia:
Lesk: 5/5 bodov,
Krém na ruky: 5/5 bodov,
Lak na nechty: 4/5 bodov kvôli vrchnáčiku.

Dnes ste sa pri čítaní článku možno trocha zapotili. Ja pri písaní rozhodne áno. Ako tak vidím tak som sa fakt rozpísala avšak verím, že pri troch produktoch to viete pochopiť. Článok vám píšem už z nového bytu a nového prostredia, ktoré je na moje prekvapenie rovnako inšpiratívne a kreatívne ako to predošlé. No a s kozmetikou pokračujem aj naďalej takže sa môžete tešiť na ďalšie články. Súčasťou Valentínskeho balíčka bola aj vôňa, difúzer, krvavo-červený lak na pery a čistiaca pena. Tú penu už skúšam a príde mi dobrá takže máte echo na najbližší článok.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte akú kozmetiku nosíte v kabelke vy. 


Komentáre

  1. Ahoj, teda musím říct že na olejíček na rty jsi mě nalákala. Já mám v práci mini krémík z řady Planet Spa s tou levandulí a je parádní. V kabelce nenosím skoro nic, protože vše mám v práci v šuplíku a do práce já to mám doslova 5 minut. Tam mám malou Rexonu, Yves Rocher vůni, balzám na rty od Alverde broskvičkový a vodu ve spreji od Balea.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď si tak spomínam na svoje časy v práci tak som mala dosť podobné produkty. Krém na ruky nikdy nesmel chýbať, deo a balzam tiež.

      Odstrániť
  2. Všetky produkty vyzerajú super, tiež som niekedy pri lakoch na nechty od značky Avon bola sklamaná, ale verím, že teraz sú tie laky lepšie.

    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.