Avon extra príjemná čistiaca pena

 

Avon cistiaca pena

Značka Avon si svoje blogerky váži a na Valentína nám zaslali krásne prekvapenie - balíček kozmetiky. Ten som už na blogu spomínala, no jeho súčasťou bola aj tato fakt skvelá čistiaca pena z radu Oxypure. Aj keď nie som príliš zástanca iných ako krémových čističov pleti - toto je skrátka závislosť. Tento produkt doma musíte mať a ja vám v nasledujúcich riadkoch vysvetlím prečo.

Ani neviem prečo som čistiace peny nemala rada. Mala som raz jednu od nejakej lekárenskej značky, no príliš ma nezaujala. Každopádne príliš veľkú nádej som do tohto produktu úprimne nevkladala. Vytvorila som si predsudky, ktoré sa nakoniec ukázali byť úplne neodpostatnené. Avon čistiaca pena má krásny biely obal. Keďže je to pena dávkuje sa pomocou pumpičky takže sa s ňou pracuje extra ľahko. Pena je fakt ultra ľahká a veľmi príjemná na pleť. Jediné čo je možno trochu mínus je vôňa, tá je skrátka výraznejšia takže ak máte citlivú pleť asi to pre vás úplne nebude.

Ja som z tejto peny absolútne nadšená. Je veľká, má 150 ml a používam ju s radosťou každý deň. Pena pleť čistí fakt jemne, je to taký obláčik na pleti. Tuším existujú aj šľahačky na pleť tak toto je niečo podobne príjemné. No možno sú tak príjemné všetky peny, ale táto sa mi páči. Samotný rad Oxypure je okysličujúci takže znova niečo nadštandardné v starostlivosti o pleť. Jediné, čo mi na stránke Avonu chýba je trochu lepšie vysvetlenie zložiek a konceptu daného radu. Inak je to podľa mňa skvelý produkt za necelých 5 EUR. 

Hodnotenie: 5/5, perfektný produkt.

Na používanie tejto peny sa teším fakt každý jeden deň. Je to skrátka zážitok. Nakoľko si čistím pleť fakt poctivo dvakrát denne, tak mám z neho radosť dvojnásobnú. Niet viac čo dodať, síce je dnešný článok kratší ako zvyčajne no tu fakt neviem a vlastne ani nechcem nájsť nič s čím nie som spokojná. Možno hádam o niečo slabšia vôňa by sa hodila inak je to produkt dokonalý a určite si ho na stránkach Avon pozrite.

Používate čistiace peny? Ak nie čím si najradšej čistíte pleť?





Komentáre