The Body Shop krém na ruky

krem na ruky Body Shop

Pijem kávu a hľadím na svoj pracovný stôl. Tu sa začína všetka moja tvorivosť, tu píšem a samozrejme mi pritom nesmie chýbať ani kozmetika. Na stole mám vždy balzam na pery a krém na ruky. Aktuálne sa o moje ruky stará značka The Body Shop. Vybrala som si na testovanie z Elnina mandľový krém Almond. Už v úvode prezradím, že je skvelý ako celá značka. 

S produktmi The Body Shop som už nejakú tú skúsenosť mala. Minulý rok na výlete v Budapešti som si kúpila telové maslo a bolo fantastické. Len kým som našla sladkú, neovocnú vôňu tak mi to trochu trvalo. Aj preto som bola veľmi milo prekvapená, že na elnino.sk viete kúpiť už aj túto značku. Možno ju mali skladom už dlhšie, netuším. Každopádne som pátrala po niečom na telo a krém na ruky bol jasnou voľbou. Možno sa hodí skôr v zime, no ja si ruky krémujem aj počas leta a hlavne je to taký môj predspánkový rituál.

Krém má krásne, cestovné balenie s obsahom 30 ml, čo využijete hlavne teraz počas lietania za dovolenkou a morom. V zložení je mandľový olej na 4tom mieste takže je ho tam naozaj dosť. Tiež obsahuje bambucké maslo a presne oleje a bambucké maslo ja v kozmetike ako zložky vyhľadávam. S nimi máte pri telovej kozmetike istotu, že budú hydratovať ako treba. Vonia sladšie, ale celkom jemne takže neuškodí nikomu, ani pokiaľ máte ekzém. Toľko oficiálne informácie, jediné mínus je ten vrchnáčik, ktorý je malý a veľakrát som ho už stratila.

Na moje prekvapenie je krém pomerne riedky, stále je to krém, no čakala som niečo hutné. Napriek tomu ruky veľmi dobre vyživuje a čo je skvelé, nezanecháva mastný film. V podstate sa vstrebáva naozaj rýchlo, takže sa nemusíte báť, že vás bude oberať o cenné minúty. Ja ho rada nosím aj v kabelke alebo ho mám na pracovnom stole pretože sa zmestí všade. Mne sa tieto balenia fakt páčia, no pokojne môžete zainvestovať aj do 100 ml balenia. Ja mám však vzťah k mini baleniam, mám ich plnú krabičku a keď je najhoršie vytiahnem ich a hneď sa cítim psychicky lepšie.

Hodnotenie krému: 4/5 bodov len pre ten vrchnáčik, inak paráda. 

Z krému som naozaj nadšená, ešte keby vylepšili uzáver tak by to bolo úplne tip-top. Podobné krémy čo sa týka balenia nájdete u mnohých značiek, no mne tento produkt vyhovuje maximálne. Do budúcnosti chcem určite skúsiť aj ďalšie produkty tejto značky a už teraz sa na to veľmi teším.

Čo vy a značka The Body Shop? Skúšali ste niečo?


Komentáre

  1. Ahoj, od Body Shopu jsem ještě neměla ani fň, momentálně se furt rozhoupávám do značky Rituals a zrovna teď ve čtvrtek budu mít zřejmě cestu okolo jejich prodejny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež dlho nič od The Body shop nemala. Na Slovensko prišli len nedávno a to už boli všade naokolo len tu nie.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.