Bioré koréjske SPF 50

korejska kozmetika SPF Biore

Koréjské produkty na opaľovanie a kórejská kozmetika celkovo ma začala dosť zaujímať. Môj prvý kórejský produkt bol AHA 7 toner od Cosrx. A bol fakt skvelý rozhodne odporúčam. Rovnako skvelé sú vraj aj produkty na opaľovanie, vraj úplne iná káva. Aj o tom som sa už presvedčila vďaka Biore UV Aqua Rich Watery Gel. No a dnes tu mám jeho modrého brata - Aqua Rich Waterry Essence. Oba produkty majú SPF 50 a dnes si ich trochu porovnáme.

Pôvodne som si chcela kúpiť nové balenie Watery Gelu avšak nejako som ho nevedela zohnať. Objednávanie zo zahraničia je od čias korony značne horšie a v slovenských e-shopoch ho dlho nebolo. No čo som zahliadla bola Waterry Essence. Nakoľko aj tá je vraj dobrá tak som si ju s miernymi obavami kúpila. No a bola som veľmi príjemne prekvapená už od prvej aplikácie.

Najprv ale pár riadkov ku konzistencii produktov. Aqua Gel je skôr taká esencia, emulzia resp. riedky biely krém. Ten som mala ako prvý a bol síce super, ale občas som vyzerala ako vedúca vápenky. Na pleti tá biela bola skrátka vidieť hold minerálny filter. Aj keď nie čistý pretože Biore produkty majú v sebe kombináciu chemického a minerálenho uv fitra. Aqua Essence je práve naopak skôr gél, je priehľadný a mne sedí oveľa viac. Nezanecháva žiaden biely povlak a do pleti sa vstrebáva rýchlosťou blesku.

Dôležité ešte za mňa aj to, že oba produkty sú super aj na mastnú pleť. A to veru takmer žiadna dermatokozmetika u mňa nedokáže. Dôvod je asi práve aj obsah minerálneho UV filtra. Kdesi som počula, že mastnej pleti môže chemický filter spôsobovať akné a to u mňa platí. No a ešte super poznámka k SPF produktom: aj keď si nedávate na ne žiaden make-up, odlíčte si ho. Inak máte o akné postarané.

Biore spf


Poďme už ale k samotnej Watery Essence ktorá je jedným slovom úžasná. Produkt je priehľadný, nevonia zbytočne takmer nijako. Obsahuje super kombináciu chemického a mechanického filtra a ja ho milujem. Funguje, pleť chráni pred UV žiarením ale je krásne ľahký. Myslím, že na pleť to najlepšie čo sa dá zohnať. Nespôsobuje akné, necítite ho na pleti, viete si ho dať v pohode aj pod make-up a čo je najlepšie - je neviditeľný = priehľadná konzistencia nezanecháva na pleti žiaden povlak ani bielu farbu. Vedúca vápenky zo mňa už teda konečne nebude. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektný produkt.

Kým som neskúsila tento super gélový zázrak tak mi Watery Gel ala esencia vyhovovala. Avšak ako vidíte resp. čítate našla som si nového miláčika. Tak to v živote skrátka chodí, občas nám dlho niečo sedí ale potom spoznáme niečo ešte lepšie a už sa preferencie menia. Ak máte pleť, ktorá je v lete mastnejšia ako tá moja tak vám Watery Essence určite odporúčam. Ja som ju zohnala v tomto e-shope no ak sa nebojíte objednávať zo zahraničia a oželiete to čakanie tak potom ho určite kúpite aj inde. Ja som však človek netrpezlivý a keď niečo chcem tak ideálne hneď. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť aké SPFko používate na tvár vy. 


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.