Kneipp sladký balzam na pery

balzam

Prírodná značka Kneipp mi za posledné roky prirástla k srdcu. Asi od čias kedy uviedli na trh rad Goodby Stress. Tak voňavý a relaxačný kúpeľ nenájdete hocikde. O to viac ma potešilo, že už vyrábajú aj balzamy na pery. Na výber sú rôzne vône a tiež si môžete vybrať aj farebnú verziu. Ja som skôr milovníčka rúžov a balzam preferujem skôr bezfarebný. Tak došlo k výberu tohto sladkého balzamu Kneipp Lip Care Cupuacu Nut and Vanilla z e-shopu Elnino.sk. 

Balzam ma upútal rovno na prvý pohľad svojím jednoduchým avšak naozaj prepracovaným dizajnom. Ide o klasický vysúvací balzam, ktorý je v papierovom obale. Takýto "drevoobal" sa mi úprimne veľmi páči, evokuje to, čo značka stelesňuje a k prírodnej značke sa jednodznačne hodí. Má necelých 5 gramov, vysúva sa naozaj jednoducho a bonusom je úžasná, jemne sladká vôňa. Nemyslím, že je to niečo extrémne silné avšak zase na druhej strane tá vôňa nie je nič pre úplne slabé povahy. Na výber máte samozrejme aj iné vône napríklad kamilku, aloe vera či pár ďalších. Nakoľko som ja milovník vanilky tak som si vybrala práve túto.

Ani som neverila, že je balzam naozaj tak úžasný. Pár prírodných som už doma mala a nie všetky mi nesedeli. Alverde áno, avšak taká Lavera u mňa pohorela na plnej čiare. Tento sa môže jednoznačne zaradiť medzi funkčné a moje top balzamy. Prečo? Nuž po prvé je jemný, na perách ho takmer necítite. Nevytvára žiadne hrubý povlak či extrémne biely nános. Zároveň pery nevysušuje. Naozaj vôbec, nie je potrebná častá aplikácia a jednoducho nemá ten vysušujúci efekt. Zároveň je veľmi praktický a skladný a ja som sa doň jednoducho zamilovala. 



Ešte pár slov k tomu, čo sa v ňom nachádza ala zloženie. Nehľadalo sa ľahko ale nakoniec som ho našla. Verím, že je správne každopádne v balzame sa nachádza množstvo olejov ako olivový, kokosový, slnečnicový či jojobový. Taktiež extrakt z vanilky a to najdpostatnejšie - bambucké maslo. Túto ingredienciu ja v kozmetike telovej či tej na pery vyhľadávam. A že je ho tam dosť o tom svedčí poradie ingrediencií. Ak máte v zložení kozmetiky stále chaos, možno vám pomôže môj dávnejší článok. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, absolútne úžasný. 

Konečne mám na výber a nemusím si stále dookola kupovať nechtíkový balzam Alverde. Aj keď je úžasný, tento vonia predsa len môjmu nosu viac. Tak či tak Alverde a Kneipp sa zaradia medzi moje top balzamy na pery. Oba sú prírodné a rozdiel je maximálne v cene. Je len na vás čo si vyberiete, no Kneipp je mi ako značka veľmi sympatická. To sa však už opakujem.

Majte sa krásne a napíšte mi aký balzam na pery je váš top. Tiež mi napíšte čo vy a značka Kneipp. 

Komentáre

  1. Jakmile dopotřebuji tu svoji zásobu, nějaký od Kneipp bych chtěla vyzkoušet :)
    RECENZE: FRANCOUZSKÁ PŘÍRODNÍ TUHÁ KOSMETIKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam a môžeš si vybrať aj iné vône, podľa toho čo máš rada.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.