Sally Hansen lak na nechty

Lak

Pre niekoho sú možno laky Sally Hansen starou známou. Pre mňa sú však novinkou. Samozrejme, registrovala som túto značku na pultoch drogérií už dlho no akosi mi nikdy nenapadlo ju vyskúšať. V poslednom čase som však opäť prepadla mánii lakovania nechtov a tak nastal konečne vhodný čas skúsiť túto legendu. Značka je americká a nesie meno svojej zakladateľky. Tieto informácie sú pre mňa vždy zaujímavé a myslím, že môžu potešiť aj vás. Ako sa mi tento lak páčil? 

Môj lak Color therapy je vo farbe 240 Primrose and Proper. Lak by mal v sebe obsahovať argánový olej. Balenie mi príde extrémne veľké a zodpovedá tomu aj objem - 14,7 ml. Nuž som zvedavá či sa mi ho podarí spotrebovať celý skôr kým sa mu niečo stane. Farbu som si vyberala z Elnino.sk no našťastie som trafila. Je to jemná ružová s trochu oranžovej, no na nechtoch vyzerá pekne. Nejde o nič výrazné no zároveň elegantné. Myslím, že tieto púdrové farby sa hodia takmer kamkoľvek - na príležitosti, pohovor, svadbu či v zime k snehu. 



Od laku som úprimne nemala nejaké veľké očakávania. Nejako som príliš neverila tým recenziám netuším prečo. Aj samotný obal, ktorý mi príde trochu starý ma od vyskúšania odrádzal. Znova sa však potvrdilo príslovie: nesúď knihu (lak) podľa obalu. Pretože tento lak je naozaj skvelý a konkuruje mojím obľúbeným a dlhotrvajúcim lakom. Asi viete, že si na kvalitu lakov potrpím. Musia držať aspoň 7 dní ideálne viac v neporušenom alebo takmer neporušenom stave. Zároveň musia držať samotné bez nejakého nadlaku pretože som na to fest lenivá a zároveň som v nadlakoch nikdy nevidela zmysel. A to som ich skúšala verte mi. Vždy si nanášam dve vrstvy a čakám čo lak dá. A tento to dal. 

Skutočne vydrží dva týždne v takmer neporušenom stave. Možno dokonca v úplne neporušenom akurát tým, že nechty rastú tak sa logicky lak posúva tiež avšak inak nič vážne. Prežije aj umývanie riadu, domáce práce či kúpanie v mori. Takže mám konečne ďalšiu skvelú značku lakov a môžem si vyberať ešte viac. Navyše je tak obrovský, že mi vydrží fakt dlho. Kvalitou ho radím medzi laky značiek Mavala, Nobea či Yves Rocher. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektný, vydrží.

Ja viem, možno si poviete je to len lak. No podľa mňa je to PÁN LAK. Drží, je obrovský a spĺňa všetky moje náročné kritériá. Pokiaľ hľadáte lak, ktorý je naozaj kvalitný tento odporúčam. Sally Hansen má aj iné rady lakov, tie som však ja ešte vyskúšať nestihla. Mám pocit, že tento rad je starší nakoľko si pamätám tieto obaly opticky ešte pár rokov dozadu. Na jeho kvalite to však nič nemení a pokojne po týchto lakoch siahnem znova. Neviem ako vám no mne sa nechce nanovo lakovať nechty každý tretí deň. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť čo vy a laky Sally Hansen. 






Komentáre

  1. Já jsem pár laků od této značky vyzkoušela, ale laky mi nepřišly jako nějaký extra zázrak :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.