Cosrx AHA /BHA toner

Cosrx Toner AHA/BHA kyseliny plet


S kórejskou značkou Cosrx som mala zatiaľ len pozitívne skúsenosti. Vyskúšala som pravdaže len jeden produkt a našťastie mi plne sadol. V prípade kórejskej kozmetiky veľmi prešľapy neočkávam, no môže sa stať. Tejto značke som však verila natoľko, že len čo mi môj AHA 7 produkt došiel, kúpila som si niečo ďalšie z ich sortimentu. Nakoľko mávam aj mastnú pleť a v ponuke majú zaujímavý toner, ktorý v sebe kombinuje AHA aj BHA kyseliny povedala som si - to je ono. Tak ho mám doma a mám ho doma dlho. Takže asi tušíte, že dnes to tak pozitívne nebude. 

Samotný produkt je v plastovom obale, je priehľadný a ide o klasický toner teda konzistencia je akoby voda. Na toner úplne bežné. Tak trochu ma nepríjemne prekvapil aplikátor - rozprašovač. Nuž v prípade tonerov by to bolo asi opäť bežná klasika, no obsah AHA a BHA kyselín, ktoré by sa podľa môjho názoru nemali dostať do očí, tam by som zvolila čokoľvek iné len nie rozprašovač. Nevadí ja som si poradila a preliala som si toner do inej fľaštičky. Z tej som si toner vyliala na ruku a klasicky produkt do pleti vtlačila. Tampóny na toner nepoužívam, podľa mňa absobujú do seba polovicu produktu a to nepotrebujem. Ak máte pocit, že váš toner slabo hydratuje skúste si ho naniesť rukami. Uvidíte ten rozdiel.

Cosrx Toner AHA/BHA kyseliny plet

Takže rozčarovanosť z obalu nebola ešte tá najväčšia katastrofa. Pozitívne je, že produkt takmer nevonia a pleť nijako neštípe. Predsa len je to toner takže obsah látok je riedený a určite menší ako keby ste ich mali v sére. Predošlý produkt s AHA kyselinami ma spravil krajšou z večera do rána. Fungoval excelentne a aj keď obsahoval len AHA kyseliny tak bol topkou. Niečo podobné som čakala aj v prípade tohto toneru. Žiaľ ako to už s očakávaniami býva - bývajú prehnané a sklamanie je potom o to väčšie. A tak to bolo aj s tonerom. Neviem to inak nazvať, no ja som nevidela vôbec žiaden efekt na svojej pleti. Jazvičky po akné, rozjasnenie pleti či čokoľvek - nekonalo sa. BHA sú špecifické tým, že pôsobia na upchaté póry, no ani môj bodkovaný nos si nevšimol žiaden rozdiel.

Toner som načas odložila a potom som ho skúsila znova. Snažila som sa ho aj kombinovať s inými produktmi či používať ho samostatne, ale nestali sa z nás kamaráti. Úprimne ma to dosť mrzí nakoľko viem, že COSRX je dosť kvalitná značka a produkt s AHA kyselinami bol pre mňa doslova zázračný. Našťastie dostupnosť tejto kozmetiky sa zlepšila a už ju kúpite aj v slovenských e-shopoch. Ceny mi prídu o dosť vyššie než v zahraničí, ale doba je iná a tak to musíme nejako prežiť.

Na záver len dodám, že aj keď si produkt nezískal moje srdce tak na značku určite nezanevriem. Možno si kúpim to, čo už fungovalo. Predsa len niekedy sa experimentovať neoplatí. To máte ako so vzťahmi - ak máte pri sebe skvelého partnera, načo meniť? 

Majte sa krásne a dajte mi v komentároch vedieť, ako to máte s AHA/BHA kyselinami vy. 


Komentáre

  1. Ahoj, já mám momentálně s AHA BHA načatý poměrně drahý Ole Henkriksen a doteď jsem byla spokojená :-D ale teď si říkám sakra však mi to vlastně taky až tak moc nic nedělá na tu cenu, co to stojí :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž veru možno osobitne AHA alebo BHA sme si mali vybrať Sabi :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.