Ziaja MED očný krém s Cčkom

Ziaja Med ocny krem

Očné krémy sú u mňa niečo, čo buď používam alebo na ne totálne kašlem. Netuším, od čoho to záleží. Hádam len od mojej nálady. A zdá sa, že tento rok som chuť a náladu na starotlivosť o očné okolie a predchádzanie ďalším vráskam, dostala. Veru po 30tke by sa to aj hodilo avšak stále si myslím, že sa netreba nútiť do niečho, čo sa vám nechce. Pokiaľ si však vyberiete očný krém, ktorý sa vám páči, je účinný a navyše vás to baví používať - tak ho používať budete. Budete sa na tento večerný rituál tešiť tak ako sa naň aktuálne teším ja. A čo spôsobilo túto zmenu v obľúbenosti používania očných krémov? Ziaja MED očný krém s vitamínom C.

Ziaja MED a mám pocit, že akákoľvek značka a jej MED produkty sú určené hlavne na citlivú pleť. A to tá v očnom okolí rozhodne je. Neviem či to viete, no očné okolie má pokožku najjemnejšiu a tak je naozaj potrebné sa o túto oblasť starať. Zároveň sa tu objavujú mimické vrásky a u niektorých žien aj kruhy pod očami. Ja trpím hlavne na tie modré - holt online život a práca s počítačom si berú svoju daň. Sama som vedela, že rad Ziaja MED je známkou kvality a krém s vitamínom C mi prišiel ako vhodná voľba. Raz som už mala sérum s vitamínom C a táto látka sa mi zdá na moju pleť vhodná a účinná. 

Ziaja krem s vitaminom C oci

Krém je 15 ml čo je na očné krémy postačujúca klasika. Aj tých 15 ml budete míňať dlho, verte mi. Mám rada tieto obaly s aplikátorom, krémy kam treba siahať prstom fakt nie sú nič pre mňa. Krém je biely a zdá sa mi, že je takmer bez vône i keď niečo veľmi jemné tam cítim. Čo sa týka zloženia aj to je viac než skvelé. Hneď po vode sa nachádza makadamiový olej, a takmer hneď za tým aj skvalán čo sú ako viete skvelé hydratačné oleje. Skvalán bol kedysi neuveriteľne ospevovanou látkou. Aj na konzistencii produktu je cítiť, že toto nie je len tak hocičo. Krém je biely a je akoby hutnejší ako bežné príliš vodnaté očné krémy. Tie ja osobne nemám rada a mám radšej niečo výživné. Nebojte sa krém nie je ultra hutný avšak na očný krém taký akurát. Podrobnejšie si zloženie môžete pozrieť na tomto linku. 

Vďaka olejom je krém nielen veľmi príjemný ale očné okolie skutočne vyživuje. A to je za mňa to najpodstatnješie. Vitamín C by mal pleť rozjasňovať no v prípade tohto krému príliš neviem či ten efekt vidím. Krém mi sedí ako celkom a ja mu nemám čo vytknúť. Odporúčam všetkým a hlavne za tú úžasnú cenu by bola škoda ho nevyskúšať. Dovolím si tvrdiť, že by mal sedieť každej žene. Nakoľko rozjasní tmavé kruhy pod očami neviem, ako píšem v úvode s tými ja našťastie problém nemám a tie od pc mi asi neprejasní nič.

Hodnotenie: plných 5/5 bodov, perfektný očný krém.

Veru my blogerky neklameme a keď je niečo dobré tak sa to šíri rýchlosťou blesku. Naozaj sú krémy Ziaja Med skvelé a ja sa chystám skúsiť aj ďalšie produkty z tohto radu. Mám zálusk aj na denný krém s C-čkom i keď denné krémy a moja pleť to býva sem-tam značné riziko. Každopádne sa veľmi teším, že mi tento krém z Elnino.sk zaslali a moja zbierka kozmetiky sa rozšírila o tak úžasný kúsok. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť ako to máte s používaním očných krémov. 


Komentáre