Maska na vlasy Macadamia Deep repair

Macadamia maska vlasy deep repair poškodene vlasy končeky

Masky na vlasy príliš nepoužívam nakoľko olivový olej je na ne za mňa to najlepšie. Z času na čas si však rada moju teóriu overím a dám šancu klasickým maskám. O maske značky Macadamia som počula samú chválu a už pár rokov dozadu som si jednu chcela kúpiť. Spomínam si, že to bolo ešte za čias InterBeauty v Bratislave. Myslím takých tých poriadnych pretože žiaľ kvalita týchto podujatí ako aj počet značiek na nich výrazne klesli. To je však iná kapitola a o tej sa tu baviť nebudeme. O čom to tu dnes však rozhodne bude je maska na vlasy Macadamia Depp Repiar Masque. 

Maska je balená v tube, má 100 ml a na Elnino.sk ju aktuálne kúpite za cenu 6,80 EUR. Ja som zvolila túto menšiu verziu. Masky sa používajú párkrát za mesiac a v menšom balení je skôr šanca masku spotrebovať. Vôňa masky je vcelku svieža, nie je to niečo, čo by sa mne osobne nejako extra páčilo, ale zase mi to ani nijako neprekáža. Samotná maska je hutná, biela a na vlasy sa nanáša veľmi dobre. Deep Repair je rad pre suché a poškodené vlasy a také tie moje končeky vlasov rozhodne sú. 

Macadamia maska zlozenie ingrediencie silikony

Masku som hneď na prvýkrát vystavila záťažovému testu. Boli sme na svadbe a tak si viete predstaviť, ako zničené boli moje vlasy po tých kilách laku. Naniesla som masku, zabalila mokré vlasy aj s maskou do fólie a čakala. Oficiálne vraj stačí 7 minút, no u mňa to bolo určite dlhšie. Tým rozhodne pri maskách nič nepokazíte. Následne som masku z vlasov klasicky umyla, vlasy vyfúkala ako bežne a pozorovala čo sa stalo. No a veru znova sa nestalo nič. Navyše som mala opäť raz pocit takých akoby ťažkých vlasov. Pozriem na zloženie a chápem prečo - silikóny. Tak to už teda za mňa dávno nie i keď nie všetky produkty so silikónmi na vlasoch mi prekážajú. V tomto prípade je však to zloženie namixované tak, že to moje vlasy cítia.

Ako maska teda maska neobstála, dá sa samozrejme použiť ako kondicionér. Určite je potrebné masku používať pravidelne aby ste videli efekt. To som skúšala, no po pár použitiach bez výsledku som to viac-menej vzdala. Takže opäť raz mám pocit, že je to jedna z tých rádových masiek, ktoré nič nerobia. Možno po spotrebovaní celého balenia sa môj názor zmení. Avšak pri vlasovej kozmetiky je to väčšinou tak, že buď sedí okamžite alebo nesedí vôbec. Netvrdím, že je to úplne nepoužiteľný produkt, no za mňa nezaceľuje končeky a navyše tá konzistencia mi robí pocit ťažkých vlasov. A to už teda nie je nič pre mňa. Vraciam sa teda zas a znova ku klasike - olivový olej.

Hodnotenie masky: 3/5 bodov, klasika priemer.

Myslím, že maska nie je zlá, za mňa však nie je ničím výnimočná. Jednoducho som z nej na zadok nespadla a mám pocit, že olej vám spraví väčšiu službu. Na druhej strane za tú cenu sa vyskúšať určite oplatí a keby to aj nemalo na vaše vlasy závratné účinky, máte tak ako ja kondicionér navyše. 

Aké masky na vlasy používate?

Komentáre

  1. Ahoj, já mám momentálně načatou masku od Avonu z červené řady s nějakým kerakomplexem a je docela fajn. Masku si teď dávám pouze čas od času, protože mám ty vlasy šíleně mastný. Já silikony nijak zvlášť neřeším, poslední dobou mi nesedí takřka nic ať takové či makové.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nedávno se mi tato značka dostala do ruky a překvapilo mě to nepěkné složení. Jinak masky na vlasy moc nepoužívám, vyhovovala mi nedávno jedna od Madary, jinak si dávám na konečky nějaký kvalitní olej a pak druhý den ráno umyju.

    Simple living: Moje rituály pro psychickou pohodu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, oleje sú to najlepšie. Veru tiež ma Macadamia príliš neoslnila.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.