So mnou už 10 rokov - makeup Dermacol 24h Control

Dermacol najlepsi make-up 24h control

Nedávno som si robila revíziu mojich článkov, dopĺňala som popisky a menovky a robila menšie upratovanie. A s hrôzou som zistila, že produkt, ktorý milujem a používam ho už asi 10 rokov nemá za celé pôsobenie blogu ani jeden samostatný článok. Tak som si povedala, že to musím napraviť a napísať vám o ňom veľmi komplexný článok. Dermacol je totiž naozaj make-up expert a ja ich makeup 24h Control milujem. 

Tento make-up som začala používať ešte na vysokej škole takže je možné, že ho už kupujem viac ako 10 rokov. Predtým som používala hlavne Aknecolor a Max Factor Lasting Performance. Potom som sa pustila do série milióna make-up omylov. Skúšala som toho veľa a nesedelo nič. Až prišla raz moja vtedajšia spolubývajúca a dnes kamoška s týmto make-upom. Mali sme podobnú pleť, vtedy aj podobný problém zakryť akné a tak som si na jej odporúčanie tento make-up kúpila. A od tej doby som ho už nepustila z ruky. Ak som v obchode a je naň akcia tak ho rovno beriem. Málokedy už skúšam niečo iné a ak aj tak sa vždy presvedčím o tom, že na moju pleť nič lepšie neexistuje.

Dermacol najlepsi make-up 24h control odtien 1

Oficálne je tento make-up dlhotrvajúci, mal by vydražať až 24 hodín, ale vieme ako platná je táto informácia. Má vysoké krytie, veľa odtienov od neutrálnych cez studené (môj prípad) až po tie teplé. Kedysi mali hlavne tie studené ružové takže to bola pre mňa konečne záchrana. Balenie je pumpičkové, sklenené a osobne sa mi páči. Jedine to viečko by nemalo byť priehľadné pretože používaním sa zašpiní. A pumpička mi pravidelne v polke balenia prestane fungovať takže to riešim tak, že make-up otvorím a používam ho takto priamo z fľaštičky. Jedno balenie vydrží dlho a jeho cena sa pohybuje plus mínus 10 EUR, v akcii kľudne aj za 7 EUR. 

Na tomto make-upe milujem všetko. Je ideálny na mastnejšiu aj normálnu či zmiešanú pleť. Jeho farba, u mňa odtieň číslo 1 už roky aj v lete aj v zime, mi sedí na 100%. Kryje perfektne avšak stále vyzerá prirodzene. Nespôsobuje efekt masky a ak máte čerstvé akné tak to ešte bude chcieť korektor. Make-up je krémový a vydrží na pleti fakt dlho, dával bežnú pracovnú dobu. Jeho jediným mínusom s pribúdajúcim vekom je, že mi na čele mierne zvýrazňuje vrásky. A v zime je na moju pleť niekedy suchší. Veľmi to neriešim no sem-tam uvažujem ako ho v zime spraviť viac hydratačným. Možno skúsim primiešať pleťový olej. 

Hodnotenie: 5/5 absolútne najlepší make-up všetkých čias.

Ostáva len dúfať, že tento make-up bude Dermacol vyrábať ešte veľmi dlho. Minimálne kým budem žiť resp. kým ma bude baviť líčenie. Skúšala som naozaj veľké množstvo make-upov, no žiaden mi nesedí tak ako tento. Nie je vyslovene zmatňujúci a oficiálne je pre normálnu pleť a všetky vekové kategórie. Ja si svoje líčenie a život bez tohto krásavca už neviem ani nechcem predstaviť. 

Máte aj vy svoj kultový make-up, ktorý nedáte z ruky?


Komentáre

  1. Ahoj, já mám jako takovou svou velmi prověřenou řadu Fit me od Maybeline. S Dermacolem popravdě moc zkušeností nemám z dekorativky až na řasenky, linky a bázi pod stíny.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já žádný oblíbený make-up dlouhodobě nemám, dokonce jsem je přestala používat a dávám si jen korektor pod oči. Moc fajn je Alverde make-up&concealer.

    Simple living: Moje rituály pro psychickou pohodu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow tak možno aj ja dospejem raz do tohto štádia no make-up. Mávam už také dni, kedy sa nelíčim to je fakt. Alverde mám rada takže vďaka za tip.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.