Ako ma po "100 rokoch" znova prekvapila micelárka

Loreal micelarna voda odlicovanie plet

Ktorá z nás nezažila to veľké boom obdobie micelárnych vôd? Bioderma s nimi prišla hádam medzi prvými a všetky sme po nich šaleli. Odličovali expresne rýchlo a hlavne - nebolo ich na pleti cítiť tak ako oleje či mlieka. Nakoľko si však odličovanie micelárnou vodou vyžaduje aj použitie komzetických tampónov a to je vec pre mňa tak trochu zbytočná, prestala som ich používať. Na dlhé roky som presedlala na prírodné produkty a odličovacie oleje. Avšak jedna micelárna voda si ku mne nedávno našla cestu. Je od značky Loreal a veru po dlhých rokoch úplne zmenila moje vnímanie micelárnych vôd. Nielen zmenila, ja som sa vám do nej úplne zamilovala.

Tak po prvé je krásna. Kombinácia jemnej modrej so staroružovou - to vymysleli marketéri a grafici značky opäť dokonale. Má 200 ml a je vhodná pre suchú a citlivú pleť. Nijako nevonia resp. aspoň ja žiadnu vôňu necitím. Ak by som pred pár rokmi dostala do rúk produkt, ktorý nevonia - netešila by som sa. Dnes mi to maximálne vyhovuje. Rovnako tak bežná kozmetika z drogérie má u mňa šancu málokedy, no pri tejto micelárke sa naozaj teším, že ju mám.

Jasné, je to micelárna voda takže na odličovanie používam tampóny. Akosi mi to však teraz v zime vôbec neprekáža a dovolím si tvrdiť, že aj v lete je to príjemnejší spôsob odličovania ako olej. Od micelárky som nemala žiadne extra očakávania. Predsa len som micelárky už roky nepoužívala a odličovanie bez tampónov mi fakt sedelo. Stačilo však jedno odlíčenie a ja micelárku milujem a nedám z ruky. A neprekáža mi ani používanie tampónov. Ruky sú síce precíznejšie avšak v tomto prípade komfort nadovšetko. Micelárka je skvelá, odličuje expresne rýchlo a čo je paráda - konečne niečo čo nedráždi a neštípe moje oči. Na druhej strane však na dokonalé odlíčenie očí - linky či riasenku nestačí. Avšak všetko ostatné zvláda s prehľadom.

Loreal micelarna voda citliva sucha plet zlozenie

Micelárne vody na citlivú pleť ala Bioderma Sensibio mi nikdy nesedeli. Táto špeciálne mi tvorila na pleti divný povlak a pocit. A to som ju z pleti umývala nebojte sa. Avšak ten pocit po odlíčení bol nič moc. Táto micelárna voda to nerobí, necítim ju. Samozrejme je to odličovací produkt takže logicky si pleť potom ešte čistím. Toľko už hádam ovládame všetky. Ten povlak a pocit však necítim a to je pre mňa veľmi dôležité. Neznášam produkty, ktoré máte sekundu na pleti a už máte divný pocit. 

Na cesty, na zimu, na leto, na rýchle aj pohodlné odlíčenie. Táto micelárna voda je skvelá za každého počasie, obdobia a ja ju jednoducho MILUJEM. Viac niet čo dodať. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektná.

Na drogériu a klasickú kozmetiku je táto micelárna voda až prekvapivo skvelá. A to nie je primárne určená pre moju pleť. Nuž teda tá moja je v zime suchšia ako by som čakala takže vlastne možno aj hej. Pokiaľ hľadáte niečo funkčné, neparfumované z drogérie tak Loreal je určite jasná voľba. Celkovo ma táto značka v poslednej dobe pozitívne prekvapuje aj čo sa týka dekoratívnej kozmetiky. Evidentne sa zlepšili. Do krémov z drogérie síce stále nejdem, no odličovanie a líčenie s Loreal sa mi páčia.

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, či stále používate micelárne vody. Ak áno ktorá je tá vaša top?

Komentáre

  1. Ahoj, já micelární vody nikdy neopustila, protože najít něco olejové, co mi neucpe pleť je nadlidský úkon, navíc pro mě v mých podmínkách je pořád nejsnazší a nejhygieničtější používat tamponky a vodu. Kupuju si Avon, Astrid případně Garnier.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Garnier som mala teraz nedávno a veru sa mi páčila tiež. Musím sa priznať, že to odličovanie mi pripadá neuveriteľne rýchle a jednoduché.

      Odstrániť
  2. Teď se mi po dlouhé době dostaly do rukou dvě různé micelárky a jsem spoko! :) Ráda to střídám s olejovým odličováním.
    Blog Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka to som rada, aké značky? Rada vyskúšam opäť niečo nové.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.