Značka mojimi očami - poľská Ziaja

Ziaja top produkty

Veľmi dobre dostupná, lacná a kvalitná kozmetika. Takto by som opísala svoje skúsenosti a nadhľad nad poľskou značkou Ziaja. Kedysi boli na Slovensku aj jej kamenné predajne, no dnes ich je už pomenej. Minule som sa tam chystala a pozerám, že v Avione v Bratislave Ziaja už predajňu nemá. Stále sa však mnohé jej produkty dajú kúpiť v bežných obchodoch a tak isto si ju vieme objednať z internetu. Ja som v jej sortimente našla produkty, ktoré sú za mňa veľmi kultové a skutočne jedinečné. Takže sa pripravte na ďalšiu zo série článkov - značka mojimi očami. Dnes v podaní poľskej značky ZIAJA.

Pri písaní takýchto článkov si dám vždy extra záležať. Asi ste si všimli, že sa snažím nájsť čo to o profile spoločnosti. A pri zistení, že sme sa so značkou narodili v rovnakom roku 1989 som takmer odpadla. Možno aj preto mi je táto značka tak sympatická, hoci obaly sú za mňa kedy aké. Za značkou stoja dvaja zakladatelia Aleksandra and Zenon Ziaja. Značka sa zameriava na výrobu farmaceutických a vysoko kvalitných produktov. 

V jej sortimente si vyberie skutočne každý. Ponúka starostlivosť o telo, pleť, vlasy, kozmetiku pre pánov, pre detičky a dokonca má rad MED. A ten ja v poslednom čase sledujem pri každej značke nakoľko MED je všeobecné označenie kozmetiky bez parfumácie určenej pre citlivú pokožku. A rad MED ponúkajú mnohé značky, Ziaja nie je výnimkou. Textúry produktov bývajú perfektné. Krémy sú fakt hutné, krémové a cítite, že to nie je iba pár lepších zložiek vo vode. Veľakrát sú v produktoch rôzne prospešné oleje. Tak isto čo sa týka starostlivosti o telo zakladá si na krémovitosti produktov. Čo sa týka obalov sú jednoduché. Niektoré na môj vkus až príliš a nepáčia sa mi. Niektoré sú práve naopak jednoduché, ale fakt prepracované a pekné. 

Z kultových proudktov sa k vám už určite dostali ich legendárne cukrové telové peelings. Cupuacu je hádam najviac známy nakoľko vonia naozaj unikátne. Rovnako tak ich očné krémy určite stoja za vyskúšanie. Za tú cenu nenájdete na trhu nič kvalitnejšie. A Ziaja mi príde kvalitou veľmi vysoko na to, aké má ceny. Avšak vyrába vo veľkom, darí sa jej a tak si môže dovoliť takéto ceny. To je už firemná politika. 

Legendou je aj ich kozí rad hoci sa musím priznať, že mne nejako neučaroval. Neviem čím to je asi tou vôňou alebo možno tým, že kozí syr a celkovo takéto iné mlieka nepreferujem. Takže možno aj preto mne osobne tento rad sympatický nie je. Mnohé ženy však naň nedajú dopustiť. 

Ziaja enzymaticky peeling aha kyseliny

Absolútnou topkou je za mňa ich enzymatický peeling. Gélový produkt, ktorý si nanieste na pleť, necháte pôsobiť a do pár minút máte pleť čistú bez mechanických drobých čiastočiek. Osobne peeling na báze enzýmov milujem. Veľmi podobný efekt dosiahnete aj za pomoci AHA kyseliny glykolovej. Tento produkt od Ziaja je však extrémne lacný, plný ovocných kyselín a ja len dúfam, že s jeho výrobou nekončia. 

Momentálne mám doma veľké balenie gélu na intímnu hygienu. Za 400 ml produktov zaplatiť len dve eurá to som jednoducho musela vyskúšať. Aj tak sú za mňa tieto produkty skôr marketing ako to, že niečo reálne extra super robia. Avšak sú skvelé na holenie a pokiaľ nevoňajú tak úplná topka. Na tú vôňu som pri výber tentokrát nejako zabudla, no zdá sa, že to moje telo akceptuje. 

Rozhodne sa chystám poriadne preskúmať celý rad MED a ďalšie Ziaja produkty. Pokiaľ ste aktuálne niekde v Poľsku alebo v jeho tesnej blízkosti tak túto značku určite nevynechajte. Priamo v krajine toho môže značka ponúkať ešte viac a možno za ešte lepšie ceny. Aj keď v prípade tejto značky si už nižšie ceny ani neviem predstaviť.

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, ako vnímate značku Ziaja. Čo z jej produktov ste už skúšali, čo vám sedí alebo naopak nesedí?




Komentáre

  1. Ahoj, Ziaju mám tak 50:50 ale čas od času se mi od nich doma něco objeví, teď dokonce zvažuju příští měsíc objednávku. Mám ráda jejich micelární vody, odličovače, cukrové peelingy, vlasovou masku s olivou a taky mlhy na obličej. Naopak mi olivová vůně nesedla třeba ve sprchovém gelu a kozí mléko mi přijde hrozně převoněný jako spousta jejich produktů. Chtěla bych objednat a vyzkoušet jejich péči pro atopiky a pak to slavné bronzující tělové mléko Cupuacu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím Sabi, že si skúšala celkom dosť pleťovej kozmetiky, z čoho mám radosť. Ich rady bez vône napríklad MED alebo presne ten pre atopikov chcem viac preskúmať aj ja. MED je rozhodne úžasný.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.