Maslový alebo púdrový bronzer? Physicians Formula 2

Bronzer Physicians Formula maslovy praskovy biankanotes

Bronzery by sa vraj mali používať hlavne v lete. Zároveň sú súčasťou kontúrovania pleti a teda je ich možné používať počas celého roka. To môžem za seba len potvrdiť. Ja mávam obdobia líceniek a potom ma to prejde a prechádzam na bronzery. Dnes si už bez nich svoje líčenie neviem predstaviť. Bronzer dokonca používam aj na nos a bradu vďaka čomu už prakticky nepoužívam fixačné pleťové púdre. Zjednodušila som svoje líčenie ako to len šlo, no nebol to cieľ. Zapáčilo sa mi to. O to viac, že mám bronzer, ktorý je úžasný. Minule ma však prepadla zvedavosť a zároveň mi môj bronzer mierne dochádzal a tak som začala hľadať, čím lepším by som ho nahradila. Ako táto výprava dopadla sa dozviete v tomto článku. 

Bronzerov je dnes ako maku a na výber máte rôzne konzistencie. Osobne nepreferujem krémové produkty. Myslím, že sú vhodné skôr pre suchú a dosť dokonalú pleť. Zároveň musíte vedieť, ako s nimi vhodne pracovať inak sa môže stať, že si nimi zotriete make-up alebo to bude pôsobiť dosť nerovnomerne a divne. Pátrala som teda po zlisovaných bronzeroch, ktoré sa dajú nanášať pomocou štetca. A na moje prekvapenie som zistila, že väčšina bronzerov sú klasické, práškové konzistencie. Nechápte ma zle, niekomu to môže vyhovovať. Veľmi populárny a v blogsfére obľúbený je napríkald Maybelline City Bronzer. Ten som išla do drogérie omrknúť, no zistila som, že je to klasický prášok. A v tom ja vidím problém. Vysvetlím vám prečo.

Revolution makeup paletka konturovanie bronzer licenka

Nemusí to byť na 100% pravidlom, no práškové čokoľvek máva v líčení jednu nálepku - nevydrží to  dlho. Aj preto milujeme skôr krémové či maslové konzistencie očných tieňov. Rovnako to funguje aj v prípade bronzerov. Overila som si to aj sama pomocou novej paletky od Revolution. Mám ju z ich adventného kalendára 2022 a vyzerá úžasne. Na cesty ideálna, no minule som sa ňou líčila na bežný deň a potrebovala som istú výdrž. A žiaľ po asi 2 hodinách bol bronzer preč. Nie celý, no jeho väčšia časť áno. A to sa mi pri bronzeri Physicians Formula, ktorý je maslový skutočne nikdy nestalo. Drží ako pribitý takmer celý deň. Pre mňa základná podmienka líčenia - výdrž.

Ako vidíte, môj výber nového bronzera padol opäť na značku Physicians Formula. Dole na obrázku som vám sfotila starý a nový kus. Ok priznávam, zo starého ubudlo aj vďaka jednému nešťastnému pádu. Každopádne sa teším, že sa mi podarilo značnú časť bronzeru spotrebovať. Povedzme si úprimne, tieto práškové, maslové a inak zlisované produkty ala bronzer či rozjasňovač nemáte šancu spotrebovať aj keby ste sa pokrájali. Skôr je pravdepodobné, že vám spadnú alebo sa vám po čase nejako poškodí obal. Hm v tomto prípade je obal stále funkčný, len mi stále pripadá zbytočne veľký.

Pokiaľ by som vám teda mala odpovedať na základnú otázku - maslový alebo púdrový bronzer - jednoznačne radím: maslový. Veru, na trhu ich nie je až tak veľa. Našla som jeden v radoch značky Loreala, tuším Infellible, no ten mal v sebe drobné trblietky. A ja osobne neprefujem shimmer v prípade líceniek, púdrov či bronzerov. Na diskotéky takmer nechodím a inak používam na shimmer efekt rozjasňovač. Takže opäť raz to Butter Bronzer od Physicians Formula vyhral. Okrem iného je ľahko dostuný a po celej blogosfére vychválený.

Physicians formula bronzer licenie plet konturovanie

Majte sa krásne a napíšte mi, aké bronzery používate. Ak ste našli aj iné maslové bronzery, sem s nimi. 


Komentáre

  1. Ahoj, já momentálně používám od Catrice Sun Lover a nemůžu si stěžovat <3 mám ho už dlouho a je báječný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten Catrice má zaujímavý reliéf a značka má čo si pamätám dosť dobré rozjasňovače.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.