Najkrajšie voňajúca ružová kozmetika

Chloe Nuxe ruzova kozmetika

Dnes tu mám niečo pre všetky milovníčky vôní ruží a ružovej kozmetiky. Mám doma pár produktov, ktoré, pokiaľ milujete ružovú kozmetiku, by ste rozhodne mali mať. V samotnom srdci ružovej kozmetiky, v Bulharsku som bola zatiaľ raz, no stále verím, že sa tam raz vrátim. Pokiaľ ma už nejaký ten piatok sledujete tak viete, že ružovú kozmetiku milujem. A mávala som obdobia, kedy som tejto kozmetiky mala doma požehnane. Zároveň som spolupracovala s pár e-shopmi ružovej kozmetiky takže tých zásob bolo naozaj dosť. Potom som akosi na túto kozmetiku na chvíľku zabudla, no ako sa hovorí - stará láske nehrdzavie. 
Chloe parfem vona zeny telo vasen ruzova kozmetika

Ak je ružová kozmetika vašou vášňou tak ako mojou, potom si prezrite e-shopy ako bioruza.sk či ruzovakozmetika.sk. Pokiaľ žieje tak ako ja v našom hlavnom meste tak v OC Retro je Retrodrogéria a tam majú jeden veľký regál plný ružovej kozmetiky. Dnešné produkty nebudú priamo made in Bulgaria avšak svojou vôňou potešia všetky milovníčky tejto kozmetiky. A začnem rovnou vôňou v pravom slova zmysela a to Chloe  ROSE NATURELLE INTENSE. Ok uznávam, prišla mi ako darček z Elnino sk takže neviem, či by som na ňu sama natrafila. Avšak mám pocit, že mi prišla ako pripomenutie vášne ku ktorej by som sa mala vrátiť. Ide o parfumovanú vodu s vôňou ruží. Zloženie nájdete na linku vyššie, no srdce tohto parfému tvoria práve ruža a dub. Za mňa je toto dokonalá ružová vôňa. Nie je príliš silná, je skôr jemnejšia, no perfektne namiešaná. Navyše aj ten flakón je úžasný čo poviete? Za mňa je táto vôňa stelesnením romantiky a je to presne to, čo vonia môjmu nosu. 

Ďalším produktom, ktorý chcem vyzdvihnúť je Nuxe a ich Very Rose Toner. Neverila by som, že v radoch relatívne klasickej kozmetiky sa dá nájsť niečo, čo vonia tak čisto a tak krásne po ružiach. Avšak Nuxe ma prekvapila. Kozmetika Nuxe neobsahuje parabény, no či je čisto prírodnou značkou je otázne. Nič to však menení na fakte, že Toner skvelo vonia, neštípe na pleti a navyše skvelo hydratuje. Určite sa chystám otestovať celý rad Very Rose nakoľko ako asi tušíte do ružovej kozmetiky som blázon. 

Nuxe Very Rose pletovy toner ruzova voda

Z pohľadu zloženia je ružová voda veľmi vysoko takže jej tam bude dosť. Ďalej som tam našla látky ako glycerín či alantoín. Ešte by som ocenila aj ružový olej, ten som však v tomto toneri nenašla. Na kvalite mu to rozhodne neuberá a aj keď nie je úplne lacný, tak si ho plánujem kupovať. Pre tú vôňu rozhodne áno. A úprimne, toto je asi prvý produkt od Nuxe ktorý mi skutočne sedí. Legendárny rad Reve de Miel mi akosi nesadol. 

Či veríte či nie, aktuálne to je všetko, čo sa týka mojich zásob ružovej kozmetiky. Plánujem sa k tejto vášni vrátiť a už teraz pozerám, čo by som ďalšie vyskúšala. Predsa len, ak niečo milujete, nemali by ste sa toho vzdávať. Je možné to na istý čas odložiť avšak vášeň sa bude časom hlásiť o slovo a pripomenie sa. Presne ako tomu bolo v prípade úplne neočakávaného vianočného darčeka od Elnino v podobe vône Chloe. A to ma poznáte, že recenzie na vône nepíšem. Tu som však naozaj musela spraviť výnimku lebo ruže.

Majte sa krásne a pokiaľ patríte medzi milovníčky ružovej kozmetiky, píšte mi svoje tipy na kozmetiku. Inšpirujme sa navzájom a rozprúďme trochu debatu v komentároch :)


Komentáre

  1. Ahoj, já se přiznám, že fanynkou růží v kosmetice příliš nejsem, ale mám doma jednu vyjímku -GUERLAIN Aqua Allegoria Rosa Rossa :-D Chloe mi vždycky hrozně smrděla a Nuxe jsem ještě nikdy nezkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú vôňu idem pozrieť. Samozrejme každému vonia niečo iné. Čo vonia tebe, akú kozmetiku preferuješ Sabi? Inak musím ťa fakt odmeniť, je vidieť, že čítaš každý môj príspevok, ďakujem a som rada, že sa ti moja tvorba páči :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.