Revolution nočné sérum na akné

 

Revolution skincare serum nocne akne plet kyselina salicylova

Odkedy prestali vyrábať moje najmilovanejšie lokálne sérum na akné od značky Essence SOS Spot Killer, bola som bezradná. Skúšala som podobné produkty značiek Ziaja či Balea, no nefungovali. Akné už síce nemávam nejako bežne, no občas sa niečo objaví. A práve vtedy je skvelé mať po ruke lokálny produkt, ktorý ho dokáže za pár hodín zlikvidovať. Preskúmala som trh a nakoniec som na odporúčanie inej blogerky siahla po tomto nočnom sére s kyselinou salicylovou od značky Revolution Skincare. Nájdete ho na Elnino.sk za sympatických cca 11 EUR. 

Úprimne, výber produktu nebol vôbec jednoduchý. Revolution má totiž dva lokálne nočné produkty na akné. A obe séra majú naozaj zaujímavé a účinné látky v boji s akné. Ešte majú jedno s niacinamídom a zinkom. Nakoľko som však raz sérum s týmto zložením mala a nebolo to nič moc, vyhralo toto s BHA kyselinou salicylovou. Okrem tejto kyseliny sérum obsahuje ešte Kalamín (calamine) čo je ako som sa dočítala na tejto múdrej stránke skingo.sk v podstate zmes oxidu zinočnatého a oxidu železitého. Ak si dobre spomínam tak kombináciu zinku a BHA kyseliny by na akné mohli fungovať naozaj perfektne. 

Sérum má 30 ml a obsahuje akoby dve zložky. Jednou je priehľadná vodička a na spodnej časti (po usadení) je ružový prášok. Ich zmiešaním by ste mali dostať tú pravú zmes na lokálne ošetrenie akné. Zloženie beriem väčšinou zo stránky incidecoder.com. Zistila som, že samotný zinok je tu ešte navyše. Môžem sa mýliť, no pokiaľ viem tak práve látka Talc by mala spôsobovať tú ružovú farbu séra. Toľko k oficiálnym informáciám. Priznávam, chcelo to dosť hľadania no mám pocit, že bez týchto informácií by to nebol článok hodný mojich kvalít. 


Vzhľadovo je vidieť, že si marketéri dali záležať. Produkt je navyše vo veľmi praktickom a vcelku skladnom balení, ktoré si môžete so sebou vziať kamkoľvek. Hneď po otvorení však nastáva vcelku problém. Sérum neobsahuje žiaden aplikátor, čo ma teda vôbec nepotešilo. Toto totiž nie je sérum, ktoré si aplikujete prstami plošne na tvár. Ide o lokálny produkt takže niekde sa stala chyba. Spočiatku som to riešila tak, že som používala vatové tyčinky. Akosi som však z toho nevidela efekt a navyše - skutočne mi to otravovalo život. Možno som náročná, no kozmetika má slúžiť nám a nie my jej. Po čase som sa na takéto používanie vykašľala a skúsila to inak. Zmiešala som obe zložky a na prst si trochu prudktu vyliala. Takto sa mi efekt zdal o niečo lepší, no aj tak žiadna sláva. 

Produkt som si vyberala v dobrej viere, že dokáže lokálne zlikvidovať akné. Bohužiaľ príliš účinný v tomto smere nie je. Ok niečo robí avšak nič na čo som pri sos produktoch zvyknutá. A znova sa ozvala moja silná nostalgia za Essence SOS Spot Killer produktom, ktorý je už roky beznádejne stiahnutý z predaja. A žiaľ hoci som blogerka a hľadám alternatívu, zatiaľ stále márne. Všetky lokálne produkty vrátane tohto majú veľmi pomalý a takmer neviditeľný efekt. Ostáva mi len veriť, že mi vy moje verné čitateľky poradíte niečo, čo lokálne funguje vám. 

Hodnotenie: 3/5 bodov. 

Celkový dojem z produktu je u mňa taký priemer. Neurazí nenadchne, niečo robí avšak nie je to žiadne terno. Asi začnem loviť vo vodách kórejskej kozmetiky. Myslím, že zložkami a účinnými látkami som na to išla dobre avšak skutek-utek ako hovoria bratia Česi. Život ide ďalej a tak verím, že raz ten top prudkt na lokálne akné nájdem. Never give up moji milí, poznáte ma!

Ak poznáte nejaký fakt účinný lokálny sos produkt na akné, dajte mi vedieť v komentároch. Budem sa tešiť. 


Komentáre

  1. Ahoj, tohle má být podle mě dupe na Mario Badescu, který má obdobný produkt a štětičkou jsem to viděla nanášet nejednou. Já používám SOS gel od Avonu a je fajn a za dobrý peníz, přímo s aplikátorem, kde se gelík nanese na zasažené místo.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.