Suchý šampón po dlhom čase - Wella Eimi

Suchy sampon Wella Proffesional mastne vlasy objem

Suché šampóny som kedysi používala vo veľkom a potom vôbec. Mala som doma pár rokov jedno balenie Batiste Blush a to som minula len nedávno. V zásade mi istý čas prišlo, že suché šampóny skôr vysušujú vlasovú pokožku a tak som ich prestala používať. Do práce som nechodila a home-office mi dovolil mať občas také tie nič moc vlasy. Keď mi však Batiste došiel akosi som sa začala cítiť nesvoja. Pocítila som, že mi niečo chýba a aj keď nepoužívam suché šampóny pravidelne, sú chvíle, kedy by sa zišiel. No žiaden doma nebola na omieľanie osvedčenej klasiky som akosi nemala náladu. Našťastie mi kamarátka poradila, aký používa ona a bolo vybavené. A tak tu máme dnes Wella Proffesional Eimi Dry Me suchý šampón.

Musím sa vám narovinu priznať, že ma dizajn balenia a rovnako aj vôňa dostali okamžite. Viete, ja som blogerka nedočkavá a keď mám v rukách nový produkt, tak ho musím okamžite vyskúšať/ovoňať/otestovať farbu a podobne. Teda možno to tak robia všetky ženy, ale my blogerky sme určitým spôsobom o niečo bláznivejšie. Šampón má 180 ml a predáva sa za cenu 7 EUR čo je za mňa fajn pomer. Ide o suchý šampón, ktorý sa aplikuje najlepšie ako to len ide - strieknutím priamo na vlasy. 

A teraz story behind the scene. Ako som tak doma nemala žiaden suchý šampón (ten dnešný bol na ceste) akurát som potrebovala ísť cvičiť a vlasy oničom. Tak si hovorím, no blogerka poraď si. Vedela som, že ideálne by to zachránil detský púder, ale ten doma bežne nemám. Potom mi prišlo na um kakao no obávala som sa, že budem od toho celá. Vedela som, že to chce nejaký práškový/púdrový produkt a tak som použila to, čo aktuálne v líčení nepotrebujem - sypký pleťový púder. Aplikácia nebola nič moc práve preto uprednostňujem suché šampóny v spreji. Vlasom to pomohlo, ale aj mojej tmavej mikine, ktorá bola po aplikácii viac biela ako tmavá. Toľko k praktickosti DYI kozmetiky. Fajn ako SOS pokiaľ nemáte doma nič profi, no ja osobne dávam prednosť hotovým produktom.

Wella suchy sampon vlasy

Viete, ja suché šampóny využívam hlavne na cestách, na dovolenkách ak idem iba na dva-tri dni a nie je tam fén alebo sa mi jednoducho nechce umývať si vlasy. A ešte doma na východe tam je totiž voda na pitie lepšia, no na vlasy hrozná. A neviem či viete, ale suchý šampón dodáva vlasom aj objem a textúru a robí ich akoby hrubšie, pevnejšie a objemnejšie. A to je práve ten dôvod prečo som si ho musela znova kúpiť. Vlasy sú po ňom oveľa lepšie čiže pokiaľ máte jemnejší typ vlasov, suchý šampón oceníte. Bežne ho nepotrebujem lebo voda na západe je zase na vlasy perfektná (pitie je iná vec, ale za tie roky som si už zvykla). 

Čo sa však týka účinku a aplikácie suchého šampónu Wella Professionals Dry Me som veľmi spokojná. Jasné, je biely takže ak máte čierne vlasy asi budú mať mierne inú farbu. Každopádne mastnotu pohlcuje perfektne, dodáva objem a tvar. Avšak vždy dodávam, že je potrebné ho aplikovať večer pred totálne mastnými vlasmi. Mne už v stave totálnej mastnoty nepomohol nikdy žiaden. Tu funguje fakt len voda. Na tomto sa mi neskutočne páči jeho vôňa, obal a rovnako aj veľmi dobrý aplikátor/rozprašovač. Neviem či je to len môj subjektívny pocit, no dlho som mala šampóny Batiste na piedestály. Tento ich však zotrel jednou rukou. Zdá sa mi, že sa aj lepšie aplikuje a aj o niečo lepšie funguje. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, láska na prvý pokus. 

Profi vlasová kozmetika je zvyčajne stávka na istotu. V prípade Značky Wella som ani len netušila,  že majú tak skvelý rad. Ponúkajú aj takéto profi laky či tužidlá takže sa určite pozrite na ich ponuku. Mňa samú táto značka mega prekvapila.

Používate profesionálne Značky vlasovej kozmetiky? 

Komentáre