Značka mojimi očami - Saffee

Saffee znacka akne hydratacia profil francuzska kozmetika

Články tohto formátu som nepísala už dávno. Pár rokov dozadu sa takéto review o danej značke konalo u mňa na blogu pravidelne. Potom som mala fázu, kedy som to s beauty blogom chcela vzdať. Srdce mi to však nedovolilo a ja som tento blog, moju lásku, nedokázala opustiť. A som veľmi vďačná pretože tento rok zažívam silný návrat ku kozmetike. Blog funguje už krásnych 10 rokov, paralelne s tým ako dlho po univerzite pracujem a je to moja vášeň. Dosť však bolo siahodlhého úvodu, verím, že vás vzdelávanie o jednoltivých značkách, ich história a mnou odporúčané produkty zaujímajú. Dnes si predstavíme francúzsku značku Saffee, ktorá je dostupná hlavne na e-shope NOTINO.

K tejto značke som prišla náhodou, dostala som ju ako darček ešte dávnejšie a prvým produktom bolo olejové sérum. Bolo úžasné no o produktoch neskôr. Povedzme si najprv niečo o samotnej značke. Vyrába sa vo Francúzsku a je to dermokozmetika. Obaly má však úplne iné ako sme bežne zvyknuté pri dermatokozmetike z lekárne. Nájdete tu všetko, čo sa týka starostlivosti o pleť - čistenie, odličovanie, starostlivosť o pleť s akné, rad pre mužov a tiež niečo proti vráskam. Ja som skúsila niečo z každého súdka (okrem pánskej kozmetiky logicky). Cenovo je značka veľmi dostpuná a mnohé produkty má aj v menších, cestovných baleniach takže si ich môžete vyskúšať. Aktuálne som najviac nadšená z ich nošnej masky z radu Acne skin, žiaľ akurát je výpadok. Odporučila som ju aj kamarátke a je z nej nadšená rovnako. Mala by som tieto svoje rady speňažiť ale čo už. 

ČO VÁM ROZHODNE ODPORÚČAM SKÚSIŤ

Určite rad Saffee ADVANCED. Odtiaľ som mala olejové sérum a bolo skvelé. Na mastnejší typ pleti a myslím, že aj na suchší úplná paráda. Išlo o olejové sérum, ktoré nebolo nijako extra mastné a navyše bolo aj primerane veľké. Rovnako skvelá je z tohto radu aj nočná maska. Nakoľko funguje na vrásky povedať neviem, no ja ju milujem hlavne na oblasť čela, kde mám aj nejaké tie vrásky a hlavne veľmi suchú pokožku. Nechápem ako môže mať niekto suché čelo a zvyšok pleti normálny resp. v lete mastnejší. Beriem však, že som jedinečná. Maska nespôsobuje akné a čelo skvelo hydratuje. Zároveň nie je ťažká. Celkovo sa mi zdá, že všetky Saffee produkty sú neuveriteľné ľahké a perfektne nafromulované.

saffee nocna maska vrasky

Rad MOISTURISING je určený na čistenie a tonizáciu pleti. Mala som odtiaľ odličovací olej, ktoré sa po kontakte s vodou mení na mlieko a toner. Oba produkty považujem za účasné. Olej bol opäť skvelý a nie zbytočne mastný takže bude vyhovovať každému typu pleti. Vhodný na leto aj zimu akurát na oči fakt nie, výrobca to ani neodporúča a ja som to samozrejme musela skúsiť, no dosť štípe. Momentálne ho už doma nemám, ale čo som si musela kúpiť je Moisturising toner. Je určený na suchú a citlivú pleť, obsahuje cenné látky ako glycerín, niacinamíd a olejový extrakt. Hydratuje primerane tak ako by toner hydratovať mal. Navyše ho majú v menšom aj väčšom balení. Funguje skvelo aj ako podklad pod oleje. Ja som si ho preliala aj do fľaštičky s rozprašovačom a takto sa mi aplikoval ešte lepšie. 

Čo sa týka starostlivosti o pleť s akné a rad ACNE SKIN skúšala som asi všetko. Majú toho naozaj dosť - denné krém, penu na čistenie či moju milovanú masku. Pena je fajn ale nie je to typ produktu, ktoré preferujem. Denné krémy samotné nepoužívam vôbec a tento mi neprišiel nejaký pre mňa vhodný. Nočná maska je však noazaj to pravé. Už som o nej na blogu písala ódy takže si to môžete dopodrobna prečítať v tomto článku. Maska patrí medzi moje top produkty a aktuálne striehnem, kedy bude na e-shope notino opäť dostupná. 

Myslím, že nech už máte akúkoľvek pleť s touto kozmetikou nešliapnete vedľa. Ceny produktov sú veľmi prijateľné, väčšinou do 10 EUR, čo je za mňa úžasné, niektoré aj menej. Jednotlivé rady sú farebne odlíšené takže pri používaní sa viete ľahko zorientovať. Túto značku môžem odporučiť, sedí mi takmer všetko po čom som siahla a to som toho vyskúšala naozaj dosť. 

Poznáte značku Saffee? Ktorá značka dominuje vo vašej kúpeľni?

Komentáre