Sérum na pery - potrebujete alebo nie?

Catrice youth lip serum na pery vyplnenie starostlivost

Kozmetický priemysel ide riadne dopredu a vymýšľa skutočne netypické produkty. A ja vždy so zvedavosťou sledujem, či je to skutočne využiteľné pre bežnú ženu. Viete, som človek praktický a takto sa niekedy pozerám aj na kozmetiku. Avšak len niekedy keďže kozmetiku milujem a novinky veľmi oceňujem. V oblasti starostlivosti o pery sme dlho nemali na trhu takmer nič okrem balzamov. Či už to boli klasické tuhé, tekuté alebo vo forme olejov - stále to bol balzam. Neskôr, je tomu už pár rokov, sa začali na trhu objavovať pílingy na pery. A dnes nám trh priniesol dokonca topku medzi produktmi - sérum, tentokrát nie na pleť, ale na pery. Ja som jedno také od Catrice vyskúšala v spolupráci s Elnino.sk a dnes vám prezradím, či stálo za to.

Celkovo mám veľkú radosť, že značka Catrice už nie je len značkou líčenia a dekoratívnej kozmetiky. Svoje rady rozšírila aj o produkty starostlivosti o pleť. A paradoxne nezačala krémami, ale poňala to moderne vo forme rôznych sér. Sama mám doma sérum na pleť, na oči a dokonca aj toto na pery. O zvyšných produktoch bude reč neskôr, moje testovanie ešte nie je u konca a písať prvé dojmy mi nikdy nedávalo zmysel. Len avizujem na čo sa môžete tešiť. Dnes sa zameriam na SÉRUM NA PERY CATRICE YOUTH LIP SERUM. Ide o vyplňujúce sérum na pery s obsahom kyseliny hyalurónovej, kolagénu a vitamínu E. 

catrice pletova kozmetika serum na pery

Sérum je biele, aplikuje sa praktickým aplikátorom na aký sme zvyknuté pri leskoch na pery. Samotný produkt je pomerne riedky a pracuje sa s ním dobre. Je voňavý, ale nie až tak extra. U inej blogerky som naň počula veľmi pozitívne ohlasy a aj to ma presvedčilo, že ho chcem vyskúšať. A tak som začala. Skúšala som ho používať ráno aj večer, samostatne aj ako podklad pod rúže. No a ja vám veru nevidím žiaden efekt. Neviem ako je to možné. Moje pery väčšie nie sú, rovnako tak tento produkt mi ako dobré sérum na moje pery nepríde. Ak si ho nanesiem samostatne tak mám pery dosť suché. Takže určite chápete, že to nie je nič pre mňa. 

Moja predstava toho, ako sérum funguje je presne tá, že to pery trochu vyplní a zväčší. Avšak asi nie nejako extra, predsa len je to sérum nie aplikácia kolagénu na pery priamo v salóne. Takže asi netreba mať zbytočne veľké očakávania. Ako som písala tento článok napadlo mi ešte použiť ho podobne ako séra na pleť. Naniesť sérum, na to balzam a prípadne rúž. No aj tak som sa dočkala rovnako vysušeného efektu a to si myslím robiť nemá. Buď mám ja divné pery alebo je tento produkt nejaký zvláštny. Veľká škoda, nápad sa mi páči, no mne osobne produkt nesedí.

Hodnotenie: 2/5 bodov, tým, že pery vysušuje neodporúčam.

Prvá skúsenosť s pleťovou kozmetikou Catrice síce nesplnila moje očakávania, ale rozhodne to s Catrice nevzdávam. V rámci líčenia mám túto značku veľmi rada, vie čo robí a na niektoré produkty nedám dopustiť. Možno to je len mojimi suchšími perami, ktorým skutočne hocičo nesedí. Každopádne za tú cenu to nie je nejaké fiasko takže pokiaľ vás produkt láka, vyskúšajte. Zároveň mám pocit, že takýchto sér na pery na trhu veľa nie je takže už len zo samotného nápadu sa oplatí skúsiť, mne to síce nesedí, ale vám môže. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť ako vnímate pleťovú kozmetiku Catrice. 

Komentáre