Legendárny a luxusný sprchový olej Loccitane Almond

Loccitane sprcha olej mandlovy olej telo francuzska kozmetika blogerka

Opäť je na scéne môj milovaný mandľový olej. A produkt, ktorý je v blogosfére doslova kutlový. Vyrába ho francúzska značka kozmetiky Loccitane a ja sama som o tomto produkte čítala len samé chvály. Značku mám odskúšanú len veľmi mierne, brúsila som si zuby na ich adventný kalendár, no minulý rok to vyhral Rituals. Tento rok sa mi už snáď podarí skúsiť aj tento francúzsky. Kým sa tak stane, dostala som možnosť v rámci spolupráce s Elnino.sk skúsiť tento legendami opradený sprchový olej. A že jeho sláva ho predchádza som zistila takmer okamžite. A dokonca ho môžu vyskúšaj aj páni, môj bol s olejom spokojný. 

Sprchový olej Loccitane ALMOND SHOWER sa predáva za cenu cca 15 EUR, čo chápem, že nie je najmenej. Na druhej strane si viem predstaviť dostať toto ako darček alebo si olej kúpiť za odmenu. Loccitane je značka známa tým, že má skvelé a nadupané zloženie svojej kozmetiky. Na ingredienciách nezvyknú šetriť a to sa logicky podpisuje na vyšších cenách ich produktov. Môj brat mi raz z Afriky doniesol krém na ruky s bambuckým maslom a to vám bola, ako sa u nás hovorí, pecka. Značka pochádza s Provensálska a okrem kvalitných prírodných ingrediencií obsahuje aj príjemné esenciálne oleje. Dá sa povedať, že jej produkty fungujú do istej miery aj ako aromaterapia. Tento sprchový olej takým produktom rozhodne je.

mandlovy olej citliva pokozka sprcha telo spa

Ako som písala v úvode, olej obsahuje rôzne oleje napríklad hroznový či môj milovaný mandľový olej. Ten je vhodný na citilivú a suchú pokožku, pokiaľ viem nijako výrazne nevonia a obsahuje vysoký podiel vitamínu E. Ten chráni pokožku pred slnečným žiarením a predčasným starnutím. Určite ste si všimli, že mnohé značky majú svoje rady na citlivú pleť práve s obsahom mandľového oleja. Na pleť mi príde tento olej ťažší, no na telo je skvelý a veľmi mi sedí. Môžete ho kúpiť aj samostatne, no ja preferujem skôr produkty s jeho obsahom. Bude aj článok o mandľovom oleji, takže sa máte na čo tešiť. 

V tomto sprchovom oleji skutočne cítiť, že je to olej. Je hustejší čo sa mi páči, neznášam tie preriedené akože sprchové oleje. Toto je skutočne Pán olej. Jeden z tých, ktoré sa po kontakte s vodou zmenia na mlieko. To je vám tak úžasný pocit toto si dávať na telo. Myslím, že sa tento olej môže hrdo zaradiť medzi domáce exkluzívne spa rituály. Začínam chápať jeho vyššiu cenu. Tento olej je sktuočnou dávkou luxusu a potešenia.

Jeho vôňa je výraznejšia, avšak nie je príliš silná. Moje telo ju v pohode znesie. Navyše tá vôňa vám na pokožke ostane ešte dlho po sprchovaní. Pokožka je tiež pekne hydratovaná, avšak stále je to sprchový olej. Takže po jeho použití si dovolím tvrdiť, že nejaký krém je stále potrebný. Nie síce okamžite a nie nutne, ale je. Som neskutočne rada, že som tento olej mala možnosť vyskúšať a rozhodne to nebolo moje posledné balenie. Filozofia značky, vône aj pomer kvalitných ingrediencií sú presne to, čo v kozmetike vyhľadávam. 

Hodnotenie: nič iné ako plných 5/5 bodov to nebude.

Olej si naozaj získal moje srdce. Používam ho veľmi rada a momentálne odstavil všetky ďalšie produkty. A verte, že ja ich mám doma dosť. Nedávno som sa sťahovala a práve vtedy najlepšie zistím, aké mega zásoby kozmetiky doma mám. Už mi to však nijako neprekáža, zmierila som sa s tým, som predsa BEAUTY BLOGERKA. A tá nemôže mať doma jeden krém a jeden sprcháč. Ja mám kúpeľňu (doslova) plnú kozmetiky a je to asi jediná oblasť, kde mi neprekáža, že to takmer praská. Držím sa síce na uzde, no pochopte, je to silnejšie ako ja. Každopádne olej je skvelý a určite ho vyskúšajte aspoň raz za život. Ten luxus si zaslúži každá žena.

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, či ste už skúšali tento legendárny olej prípadne aké sprchové oleje používate. 



Komentáre