Pupa Vamp druhá šanca

Pupa Milano talianska kozmetika licenie biankanotes slovenska blogerka riasenka fialova Vamp

Dala som vo vzťahu druhú šancu a dopadlo to dobre. Tak prečo to neurobiť rovnako aj v prípade kozmetiky. Konkrétne Pupa kozmetiky s ktorou, ako z môjho blogu viete, nemám dobré skúsenosti. Nechala som sa však namotať Youtuberkou Erikou a milou slečnou v Pupa predajni a okrem rúžu, ktorý spomínala Erika, som odchádzala aj s ich legendárnou Vamp riasenkou. Tentokrát som však nesiahla po klasickej čierne, ale rozhodla som sa pre fialovú. Farebné riasenky sú to, čo rada skúšam, no zatiaľ ich príliš na očiach vidieť nebolo. Avšak dala som sa zlákať. O farebných riasenkách plánujem spísať aj samostatný článok, no dnes sa pozriem na tú fialovú Vampku.

Vamp Pupa riasenky

Vamp riasenky sú tie, ktoré sľubujú tak ojem ako aj predĺženie rias. No a či už viete alebo nie, od dnes vedieť budete, že ich predávajú aj vo farebných verziách. Majú zelenú, fialovú a tuším aj modrú. Hnedú za farebnú príliš nepovažujem, tá sa dá zohnať podstatne jednoduchšie ako iné farebné riasenky. Veľmi sa mi páči, že Pupa balí svoje produkty do krabičiek. Nekupujete si teda len riasenku či rúž, ale rovno aj celý obal s popisom a zložením. Okrem toho čo si budeme klamať, ich predajne sú krásne. Moja prvá Vamp riasenka bola vo verzii Extreme. Mala aj trochu iný tvar kefky (na obrázku pre porovnanie) a vyzerá to tak, že som nesiahla po tej úplne klasickej Vampke. Na tejto je napísané Volume a aj keď aj tá predošlá sľubovala objem, jasne vidím rozdiel. Cena riasenky sa pohybuje okolo 12 EUR čo nie je málo, ale zariskovala som. Rovnako stoja čierne aj tie farebné varianty.

Oficiálne informácie máme za sebou a teraz poďme už k tomu najzaujívejšiemu. Ako sa mi testovalo, ako som alebo nie som spokojná. A rovno vám prezradím, že spokojná som. Riasenka robí nádherný objem a to aj v tejto farebnej verzii. Neotláča sa mi, ale s týmto ja zvyčajne nemávam problémy. No raz sa mi to fakt stalo. 


Osobitný odstavec si nechávam pre opísanie a skúsenosti farebného efektu. Ja mám tmavofialovú a čakala som, že to bude na riasach rovnako výrazné a fialové. No až taký efekt očakávať netreba, ale ten rozdiel vidím (na fotke pravé oko). Rovnako tak keď sa na riasy pozriem zblízka, tá fialová tam je. Stále by som si vedela predstaviť fialovú svietiaciu na míle ako to máme v prípade tých čiernych riaseniek, ale aj tento efekt je uspokojivý. Možno zohral úlohu aj fakt, že riasenka vie vyčariť objem. Mala som predtým bordovú riasenku a vyzeralo to na riasach podobne, ba možno o niečo slabšie. Rozhodne však plánujem vyskúšať farebné riasenky aj od iných značiek. Smola však je, že ich je na trhu veľmi málo. Pokiaľ viem, tak také má Avon 5 in 1 a vraj má jednu aj Bell, ale v ani jednej Tete, v ani jednom Bell stojane som takú nenašla. A ešte tie mega drahé značky, kde však riasenka vychádza okolo 20-30 EUR čo ja za produkt na pár mesiacov nedám. 

Hodnotenie: 4/5 bodov, takmer dokonalé.

Pupa ma tentokrát nesklamala. Ba naopak asi po prvýkrát ma skutočne veľmi príjemne prekvapila. Sedí mi aj rúž, ten vám však dám do iného článku. Moje prvé dojmy neboli vôbec dobré a tak som sa skutočne bála. No niekedy to chce len trochu viac času a všetko zapadne na to správne miesto. To máte ako keď sa presťahujete a trvá istý čas, kým si na nové bývanie zvyknete. Princípy života platia aj pre kozmetiku a preto ich tak rada používam. 

Majte sa krásne a napíšte mi ak poznáte nejaké značky, ktoré majú v ponuke farebné riasenky. 

Komentáre