Aký bol rok 2023 viac osobnejší post

biankanotes-2023-zhodnotenie-roka

Nezvyknem bilancovať takto osobne, ale rok 2023 si to rozhodne zaslúži. Samozrejme, beauty bilanciu už mám pre vás pripravenú a články uverejním čoskoro. Zachcelo sa mi však tak trochu zachytiť aj bilanciu iných ako beauty oblastí môjho života. Zažila som toho fakt dosť, zmien bolo veľa, našťastie viac-menej pozitívnych. Aký teda bol môj rok 2023?

Pre mňa to bol rozhodne rok cestovania. Boli sme dvakrát v Tatrách a z toho raz skutočne magicky počas zimy, v čase snehu a ľadu. Vyzeralo to úžasne. Druhá návšteva bola zase po prvýkrát hradená cez rekreačný poukaz, čo som doposiaľ nikdy v práci pre dvojročnú lehotu, nestihla. Alebo ak som aj bola v práci dlhšie - nebolo s kým. A nie, sama sa túlať po Tatrách nepôjdem.

No a v lete sme boli na fakt magickej dovolenke v Španielsku na pobreží neďaleko Barcelony, na Costa Brava. Moje prvé skutočné more, prvá fakt reálna destinácia, prvá dovolenka cez cestovnú kanceláriu a po prvýkrát neuveriteľná. Tak skvelo, ako nám to ladilo na dovolenke tentokrát, som sa na dovolenke nikdy necítila. A to mi verte, že som si každú dovolenku pri mori užila, no táto bola jednoducho nezabudnuteľná. A kúpená takmer v posldenej možnej chvíli. 

Zároveň to bol rok zmeny bývania. Od bývania sama k bývaniu s partnerom opäť raz. Rovnako tak som ukončila svoje podnikanie, online nebolo fakt nikdy pre mňa a ak ešte niekedy tak jedine osobne naživo so živými ľuďmi. Prepáčte, ale táto online doba ma jednoducho nechytila. Ok blog áno, písať áno, ale mať one to one sedenia s ľuďmi online či live vysielania cez kameru - never ever.

V pracovnej sfére sa toho zmenilo tiež veľa a všetko. V práci som zažila hromadné prepúšťanie, ok tú prácu som tak či tak plánovala opustiť. A tak to vypálilo ešte lepšie pretože som dostala aj peniaze navyše. Akurát je nepríjemná tá neistota kedy sa znova do práce dostanem, ja totiž fakt pracovať chcem. Je však pravda, že v danej firme mi život a radosť z práce extrémne znepríjemňovali istí ľudia. Takže príliš nie je čo ľutovať však? A ešte to bolo znova online a z domu. Dúfam, že rok 2023 definitívne zatvoril všetky online práce a už budem pracovať viac ako kedysi. Z domu kedy chcem, v práci s ľuďmi a kolegami kedy chcem. Tomu hovorím sloboda.

No a na poslednom, ale nie najmenej podstatnom mieste, sa toho veľa dialo s mojím zdravím. Ja čo som bývala chorá raz za uhorský rok som tento rok navštívila všetkých lekárov, akí len existujú. Všade iný problém, keď sa jeden uzavrel prišiel druhý alebo sa vrátil ten prvý. Prešla som si brutálnou reakciou, kedy som myslela, že sa v noci sama zadusím. Chrípku som mala hádam trikrát, hlas v keli pomaly nonstop a moje ubolené kríže a hrudná chrbtica, to už ani nehovorím. No a ešte problémy s nohou, ktoré mi zatvorili dvere radosti z pohybu, tanca a všetkého, čo som si znova po dlhšej dobe našla a obľúbila. PNky, trčanie doma, max. prechádzky. Našťastie vyzerá, že sa už pomaly všetko vyriešilo, odstránili sa dôsledky alebo sa v tom lepšom prípade aj našla príčina. A na moje prekvapenie - akonáhle som opustila brány práce bolesti chrbta ustáli. Totálne a úplne. A to sa predtým objavovali nonostp, každý deň. 

Z numerologického pohľadu bol tento rok rokom číslo 7. A to je vraj samá zmena. Ja som vraj v roku číslo 1 čo je štart a teda nastolenie vecí ponovom. A to  sú tiež zmeny takže energia dvojitej zmeny sa skutočne vyzúrila naplno. Prevažne som sa však posunula vždy k lepšiemu a boli to príjemné zmeny. To zdravie trvalo a práca je zatiaľ neistá, ale verím, že na mňa tam hore nezabudli ani v tomto. 

To je všetko, želám vám krásneho Silvestra a hlavne skvelý rok 2024. 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.