Priemerné balzamy na pery

balzam na pery priemer biankanotes blogerka kozmetika beauty

Balzam, taká obyčajná a vcelku nevinná záležitosť. Zvyčajne ak natrafím na novú značku, práve balzam je tým produktom, ktorý si vyberiem ako prvý. Je to malé, zvyčajne aj cenovo veľmi dostupné a balzam do zbierky sa vždy hodí. Mala som dokonca obdobie, kedy mi už moja zbierka balzamov úplne zmizla a nemala som takmer čo používať. To už je našťastie minulosťou, zásoby som doplnila a vyskúšala som aj pár úplne nových balzamov. Tie, ktoré vám dnes ukážem považujem za taký ľahký priemer. Nejde o nič svetoborné, používať sa to dá, no ak máte suchšie pery ako ja, asi potrebujete niečo viac. Tak poďme na to.

purity vision balzam ruza oleje prirodna kozmetika

A musím začať niečím, na čo som sa veľmi tešila a sklamalo ma to dvojnásobne. Purity Vision bola u mňa dlho len značkou, ktorá vyrába legendárne hydroláty - hlavne ružovú vodu. To už je dávno minulosťou a okrem iného vyrábajú aj tieto oleje na pery. Dávno dozadu, hádam keď som s kozmetikou ešte len začínala a bola na strednej alebo možno na základnej, tieto oleje s guličkovým aplikátorom mala každá slečna. Značka ich ponúka v rôznych variantoch, ja ako nekonečný milovník ruží a ružovej kozmetiky som si samozrejme vybrala ten ROSE. Ceny sa pohybujú okolo 6 EUR, čo je možno na balzam trochu viac, no je prírodný takže je mu odpustené. 

Pri pohľade na zloženie je tam tých olejov neúrekom. Nájdeme tu ricínový, argánový, jojobový, rakytníkový či baobabový olej. No a samozrejme aj bio ružový olej a ďalšie zložky. Kompletný zoznam INCI látok nájdete tu. Teraz už snáď chápete prečo som bola z neho tak paf. No žiaľ len bola. Napriek nadupanému zloženiu mám pocit, že tá kombinácia pery skôr mierne vysušuje. Olej je taký akoby príliš riedky no a čo je hádam najhoršie - ani nie pol roka po otvorení sa mi začal kaziť. Spoznáte to na vôni, pri prírodnej kozmetiky je tá doba spotreby celkovo kratšia, no len pol roka mi prišlo jednoducho málo. Takže toto je za mňa trochu škoda. Na trhu sú aj lepšie oleje na pery a snáď raz nazbieram dostatok materiálu aj na takýto typ článku. 

bebe classic bambucke maslo balzam pery hydratacia

Teraz vám ukážem niečo, čo som minula asi tak do polovice. Zároveň to vašu peňžanku takmer nijako neťaží. Ide o značku Bebe a ich balzam Classic. Kúpený v rakúskej drogérii, tuším v BIPE alebo v DMke. Stál ma ani nie dve eurá a podľa zloženia malo ísť o luxusnú kombináciu avokádového oleja a bambuckého masla. No a ako viete, ja na to bambucké maslo vždy idem. Toto je vcelku hutný balzam, ktorý nádherne sladko vonia. Inak má však taký voskový finiš a moje pery vysušoval. Nejde o nič, čo vie vaše pery nejako reparovať. Aspoň tie moje nie. No napriek tomu mi prišiel lepší ako vyššie spomínaný prírodný. Znova však je to pre mňa len priemer, moje pery potrebujú niečo lepšie.

To by bolo na dnes všetko. Ako vidíte, nie je tých balzamov zase až toľko. Snažím sa s tou kozmetikou krotiť, aj keď nikdy mi to príliš dobre nepôjde. Byť beauty blogerkou je jednoducho tak trochu beaty mánia. Už si z toho nerobím až takú hlavu. Dnešný článok mal náznak jemných prepadákov, no ako vždy zdôrazňujem, moje pery majú akýsi divný problém suchosti. Ak máte pery normálne možno vám tieto produkty v pohode sadnú. Minimálne ten Bebe by ste si pre tú kombináciu ceny a vône kúpiť mali. Je to skutočne trieda.

Čo vy a balzamy na pery? Ktorý máte najradšej? Skúšali ste aj oleje na pery?


Komentáre