Starostlivosť o pokožku

Ahojte, dnes tu pre Vás mám recenzie na telové mlieka. Ide o telové mlieko Nivea a mlieko po opaľovaní Sun Dance. Poďme na to.

1. Nivea Smooth sensation - Krémové telové mlieko pre suchú pokožku. Táto značka patrí medzi moje obľúbené, ich výrobky považujem sa kvalitné a kupujem ich naozaj rada a pomerne často. Telové mlieka majú naviac aj nový obal, ktorý sa mi veľmi páči. Vyskúšala som aj iné značky telových mliek, ale k Nivei sa vždy rada vraciam. Toto telové mlieko je bielej farby, má nádhernú vôňu bambuckého masla, konzistencia je taká akurát, nie je riedka, ani príliš hustá. Mlieko sa dobre rozotiera, pomerne rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pocit hydratovanej pokožky. Škoda len, že tá vôňa sa po nanesení na tele dlho neudrží, lebo vonia naozaj krásne. Natieram sa ním pravidelne po sprchovaní, v lete mi plní aj funkciu krému na ruky.
Som s ním maximálne spokojná a dávam mu plných 10 bodov.

2. Sun Dance Apres lotion - Emulzia po opaľovaní. Aj keď je leto už pomaličky za nami, opaľovanie som si dokonale užila a s týmto výrobkom som spokojná. Jeho vôňa je celkom príjemná, je bielej farby, dobre sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva hydratovanú pokožku dlhý čas, pol dňa určite možno aj celý. Má pekný obal, jednoduché otváranie, na obale sa môžete dočítať aj o jeho účinkoch, preklad do slovenčiny síce nie je, ale aj po česky to postačuje. Natieram sa ním hlavne tesne po opaľovaní, ale používam ho aj ako bežné telové mlieko. Neviem, ako funguje v prípade spálenej pokožky, ale hydratáciu po opaľovaní dodáva.
Hodnotím ho na 9 z 10 bodov, tá vôňa by mohla byť trochu lepšia, ale každému vyhovuje niečo iné.



A čo vy?Máte skúsenosti s týmito výrobkami?

Komentáre