Avon Ultra Sexy

Priznám sa, že recenziu na parfém som ešte nepísala, mám totiž pocit, že parfému sú veľmi individuálnou záležitosťou každého z nás a písať na ne recenzie nie je až také jednoduché, každému sa predsa páči iná vôňa. Táto z avonu je vlastne toaletnou vodou, ale ja im všetkým ľudovo hovorím - voňavky, pretože voňajú. Po tejto som dlho túžila, odkedy mi ju raz dali vyskúšať vrámci nejakej Avon akcie, bola to novinka, dostala som k tomu hneď aj katalóg a odvtedy som len číhala, kedy bude dostupná na parfums.sk aby som si ju mohla kúpiť. Nakupovanie Avon výrobkov mi inak pripadá stále dosť nepraktické, nejaký kamenný obchod by sa už podľa mňa zišiel, ale čo už. 


Flakón je fakt úžasný, čo poviete. Najprv som sa zľakla, že voňavka je bez vrchnáčika, ale tá krásna čierna vecička na vrchu nedovolí voňavke striekať. Takže pred aplikáciou ju treba vždy zložiť. Pôsobí to fakt štýlov, nielen flakón ale aj krabička, v ktorej sa voňavka predáva. 

Ide o toaletnú vodu, takže som si myslela, že výdrž nebude nič moc, ale na moje prekvapenie, dám si ju ráno a na obed ju ešte stále cítim. Vôňa je to inak taká sladšia, výrazná, ťažko to opísať, museli by ste ju ovoňať, ale mňa si táto vôňa dostala. Okamžite som prestala používať svoju donedávna obľúbenú a vrhla som sa na túto. 

Takže ak by som ju mala nejako bodov ohodnotiť, tak jej dávam plných 10 bodov. Pre mňa je pri týchto produktoch najdôležitejšia ich vôňa, musí sa mi páčiť, nesmie byť až príliš výrazná, ale ani príliš jemná, musí byť trochu sladká a táto spĺňa všetky moje požiadavky.

A aké vône máte radi vy?

Komentáre