Prázdna kozmetika 6 - Marec



A máme tu ďalšiu recenziu úspešne a poctivo spotrebovaných produktov. Najviac mi bude smutno za make-upom od Avène, ktorý bol v boji proti akné nenahraditeľným pomocníkom a určite si ho kúpim znovu. Musím tiež priznať, že čo sa týka spotrebovaného šampónu Timotei bolo to jedno veľké sklamanie, tešila som sa naň pre jeho peknú vôňu a verila som, že keďže je to šampón bez parabénov, že to bude pre vlasy to pravé, žiaľ mýlila som sa. Inak čo sa týka šampónov na farbené vlasy tak zisťujem, že som spomedzi drogériových vyskúšala už takmer všetky a teda už pomaly ani neviem, aký si kúpiť, žiadne nové šampóny pre farbené vlasy značky neprodukujú, čo je dosť škoda. A keď hľadám šampón na špeciálne pre hnedovlásky tak tie poznám len dva a obe som už mala - jeden vyrába Balea, inak fakt podarený šampón, najlepší na svete, no a druhý je od značky Timotei. Zdá sa mi, že pre blondínky sa toho vyrába oveľa viac, ako pre hnedovlásky. 

Dosť už bolo úvodných rečí, poďme hodnotiť. 

1. Šampón Timotei with Jericho rose - určený na starostlivosť o farbené vlasy, čo moje aktuálne sú. Šampón bohato pení, veľmi pekne vonia, ale mne nesadol, svrbela ma po ňom celá hlava, úplne všade a vytvorili sa mi aj lupiny, takže po pár použitiach som mu našla iné využitie a používala som ho už len ako mydlo na ruky, príp. ako šampón na umývanie kozmetických štetcov. 

Kúpim znova: rozhodne nie.

2. Dove Purely Pampering - sprchový krém s vôňou kokosového mlieka a kvetov jazmínu. Sprchové krémy od Dove patria medzi moje najobľúbenejšie, pretože veľmi bohato penia aj pri menšom množstve a sú také krémové, ale to už asi všetci dobre vieme, že proudukty Dove obsahujú 1/4 hydratačného krému, asi preto sú také skvelé. Obal sa mi tiež páči, len je trochu nepraktický, pri otváraní som si už neraz zlomil necht, takže to robím tak, že ho otvorím a už nezatváram. Nebyť ale toho nešťastného systému otvárania je super, tá vôňa je celkom pekná, taká sladšia, nie úplne moja najobľúbenejšia, ale nie je zlá. 

Kúpim znova: určite áno, ale asi v inej vôni.

3. Avene Couvrance make-up - nuž tak ódy na túto tému som už vyspievala v tejto recenzii. Tu len dodám, že je to fakt skvelý pomocník, perfektne kryje a vyrážky zároveň vysušuje. Napriek vyššej cene sa táto investícia fakt vyplatí, pretože sa spotrebúva pomaličky. Ja som ho mala v tmavšom odtieni, ako potrebujem, ale tuším existuje aj svetlejší. 

Kúpim znova: určite áno, len svetlejší odtieň. 

Komentáre