Prázdna kozmetika 8 Máj


Ahojte, opäť sa hlásim s prázdnou kozmetikou. Musím priznať, že mi došlo vcelku dosť základných vecí, ale tak aspoň som si mohla zájsť pre nové produkty. Celkovo putuje do koša 5 produktov, už mi dlho strašia na políčke a chcem sa ich zbaviť aj preto som sa konečne odhodlala k napísaniu tejto recenzie.

Dove Purely Pamepirng telové mlieko - maximálna spokojnosť, krásna vôňa, rýchle vstrebávanie viac nájdete v recenzii tu. 

Kúpim znova: určite áno

Nivea Wash Off - gél, ktorý som používala hlavne na odličovanie a míňala som ho fakt dlho, napriek tomu, že balenie nie je nejaké obzvlášť veľké - klasických 200 ml, ale trvalo to, až ma to niekedy hnevalo. Samotný produkt mi však poslúžil veľmi dobre, navyše pekne vonia, takže ho môžem len odporučiť. Recenzia tu.

Kúpim znova: určite áno

Balea Dusche Olperlen - Tento produkt ma veľmi príjemne prekvapil, čím viac produktov Balea skúšam, tým mám túto značku radšej. Skvelý olej na sprchovanie s úžasnou vôňou, neviem však, či nešlo náhodou o limitovanú edíciu, nedávno som sa bola obzerať v DM a nevidela som ho tam v tejto vôni, ale tak možno mali len vypredané. Maximálna spokojnosť, pokožku trochu aj hydratoval a moje obavy, že olej nebude peniť sa našťastie nepotvrdili. Recenzia tu

Kúpim znova: určite áno

Prvé tri produkty z dnešnej recenzie som veľmi nerozpisovala, pretože som bola s nimi spokojná a pôvodnú recenziu som už písala, takže sa nechcem opakovať. Druhá časť sa týka produktov, s ktorými som až tak spokojná nebola, od kondicionéru Balea som fakt očakávala oveľa viac, niekedy je reklama lepšia ako samotný produkt. Na mnohých blogoch som čítala na celý tento olejový rad samú chválu, kondicionér ma však nejako extra neuchvátil. Ale nepredbiehajme udalosti, najprv si povieme niečo o mojom prvom a jedinom BB kréme od Miss Sporty.

Miss Sporty Morning Baby BB cream - Osobne ma tento BB krém veľmi prekvapil, krásu jeho obalu budem ospevovať asi ešte dlho, naozaj sa ten dizajn fakt vydaril. Kvalitu BB krému som nejakú extra neočakávala, o to viac ma prekvapilo, že bol naozaj skvelý a pre potreby mojej pleti postačujúci. Ja BB krémy bežne nepoužívam, toto bol môj prvý, ktorý som si zakúpila a používala ho počas zimného obdobia a tak trochu aj v jari. Minúť toto 30 ml balenie mi dalo zabrať, myslela som, že produkt je bezodný. Hydratoval tak mierne, ale mojej mastnej pleti to úplne stačilo, trochu sa mi však zdá, že pri pravidelnom používaní sa mi začali na pleti tvoriť vyrážky viac ako obvykle, takže som ho striedala s iným krémom a nepoužívala ho každý deň. Recenzia tu.

Kúpim znova: možno

A to "najlepšie" na koniec - Balea Oil Repair Spulung - balzam na vlasy. Takže obal by som určite na tomto produkte ocenila, je fakt pekný, hodí sa k vlasovej kozmetike, nepôsobí rušivo, toto sa podarilo. Vôňa mi pripadá taká umelá, vlastním olej z tohto radu, ale ten vonia krajšie, je to taká prirodzená vôňa, z tohto kondicionéru cítim dosť veľa chémie, neviem, nepáči sa mi. Konzistencia je klasická ako každý iný bežný kondicionér, nie je riedka, takže super. 

No a čo sa týka účinkov, tak to rozčesávanie vlasov nebolo až také super na to, že kondicionér obsahuje olej, čakala som oveľa lepší výsledok. Takže celkovo ma tento produkt dosť sklamal, kúpila som iba skúšobné 50 ml malé balenie a som rada, že som rovno nesiahla po plnom, pretože by som tú vôňu z dlhodobého hľadiska asi nevydržala a to rozčesávanie, jediný účel, kvôli ktorému si kondicionéry kupujem bolo dosť oničom, veľmi to mojím vlasom nepomohlo. Žiaden zázrak sa nekonal, je to taký priemer, ale mne osobne prekážala najviac tá vôňa, mám rada sladké vône, ale táto mi vyslovene vadila.

Kúpim znova: iba v prípade núdze, inak nie. 


Komentáre