Čo padlo za obeť v júli


Určite poznáte ten skvelý pocit, keď starú kozmetiku vyhadzujete a novú si môžete kúpiť. Je to proste fantázia, ale snažím sa krotiť, aktuálne mám obdobie spotreby, ktoré sa u mňa strieda s obdobím veľkého nakupovania kozmetiky, ktorú častokrát ani nepotrebujem a kupujem ju skôr do zásoby, veď čo ak práve tento produkt zrazu zmizne z obchodov. Našli ste sa v tom, ja určite áno.


Polovicu leta máme za sebou a je načase bilancovať a začneme ako sa na správny blog patrí kozmeticky. Začnem vlasovou kozmetikou, ktorú ja osobne mám najradšej a aj v obchode sa vždy po nej pozerám. 


Slávny Aussie 3 minute miracle reconstructor mňa teda vôbec nijako neuchvátil. Ide o hĺbkový kondicionér určený pre poškodené vlasy. Vôňa je na môj vkus hrozne žuvačkovú, taká sladkožuvačkovú a ja vôňu žuvačiek v kozmetike nemám rada takže mínus dávam už len kvôli vôni, pardon toto nie je nič pre mňa. Už som skúšala šampón od Aussie a tiež vôňal žuvačkovo, takže asi táto značka preferuje tento typ vône, môjmu nosu to ale nevonia. Kondicionér je svetloružovej farby a po jeho použití som nemala pocit žiadnej extra výživy ani som nespozorovala nejakú opravu mojich rozštiepených končekov. Takže za mňa je to klasický, avšak trochu predražený kondicionér, ktorý mi ešte k tomu všetkému nevonia.

Verdikt teda asi tušíte dávam mu 2 body, nezaujal ma takmer ničím, ale dva body dávam za pekný obal a možnosť zakúpiť si menšie balenie pre vyskúšanie. 

Kúpim znova: určite nie

Nasleduje Loreal Elseve Anti-Breakage - balzam proti lávamosti vlasov. Tieto expresné balzamy resp. kondicionéry (pardon stále nevidím rozdiel medzi slovom balzam a kondicionér) používam vždy po umytí vlasov pre lepšie rozčesávanie, avšak žiaden iný efekt nevidím, rozhodne sa mi vlasy lámať neprestali ani končeky sa mi po tomto produkte neprestali štiepiť. Ako pomocník na rozčesávanie je to však vynikajúci produkt, naviac má peknú vôňu, takže jeho kúpu neľutujem. Spotrebovať ho mi však zabralo viac ako rok takže ja osobne by som uvítala menšie balenie. 

Kúpim znova: možno áno


Z telovej kozmetiky padli za obeť až traja bojovníci. Daylong After Sun locio príjemne chladí pokožku, avšak nevonia vôbec nijako a ani hydratácia pokožky nebola žiadna sláva. Recenziu naň nájdete tu. Nasleduje Eucerin Sprchový olej pre citlivú pokožku, tá moja rozhodne citlivá nie je, avšak olej bol na sprchovanie celkom príjemnou záležitosťou, škoda len, že slabo penil a jeho vôňu by som už asi opätovne nezniesla, mne to skôr smrdelo ako voňalo. Treticu bojovníkov uzatvára Garnier Intensive 7 Days Regeneračné telové mlieko s bambuckým maslom. Telové mliek je určené pre veľmi suchú pokožku, je ľahké, rýchlo sa vstrebáva, avšak tá vôňa mi nejako nesadla, nebola zlá, ale bambucké maslo by malo voňať podľa mňa sladko a tu to vôňalo skôr kyslo, nič moc. 

Všetky tri produkty do budúcna určite znovu nekúpim. 


Na záver spomeniem miclárnu vodu Eucerin DermatoClean, ktorá je úžasná a jedinečná, nemám žiadne výhrady a s pokojným svedomím siahnem po ďalšom balení. Odličovanie s ňou je jedna báseň, nezanecháva lepivý ani žiaden iný nepríjemný pocit na pleti. Fotka sa veľmi nepodarila, avšak všetko potrebné nájdete v tejto recenzii. 

Kúpim znova: určite áno

A čo vy?Skúšali ste niektoré spomínané produkty?Ste s nimi spokojné?

Komentáre

  1. Mam rada tento typ blogov o spotrebovanej kozmetike. Myslim z hodnotenia su realnejsie ked clovek spotrebuje cely produkt ako po provotyzdnovom nadseni z pouzivania.

    www.kaviaren-u-macky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne, veru keď človek minie celý produkt tak podá asi najobjektívnejšie hodnotenie.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.