Sprcha a la domáca záplava vôní a značiek


Ahojte moje drahé. Tento víkend som mala skutočne nabitý rovnako aj ten pred ním - najprv odpust, potom svadba, poznáte to. Zo svadbou je spojených kopec radostí, ale aj určité starosti čo sa týka šiat, účesu a podobných vecí a to aj napriek tomu, že nie ste na svadbe práve nevestou. To by bolo toho zhonu asi oveľa viac. Z pozície družičky toho bolo však aj tak celkom dosť. Našťastie vyšlo všetko tak ako mala, poriadne sme sa všetci na svadbe vybláznili a tak to má byť. 


Momentálne som doma, tak trochu dovolenkujem a minule som sa pri návšteve našej domácej kúpeľne až zarazila, koľko sprchových gélov, krémov a olejov máme doma pootváraných. To viete, každému vyhovuje a vonia niečo iné, čo sa páči jednému, nemusí úplne vyhovovať iným a tak je toho proste na vani celkom dosť. 

Dove je moja srdcová záležitosť, páči sa mi vôňa, ktorú si táto značka zvolila a pridáva ju do všetkých svojich produktov, je identická a jedinečná a nech si kúpite akýkoľvek ich produkt, na 100% dokážete aj bez etikety zistiť, že ide o Dove. Sprchové krémy mám rada, majú krásnu vôňu a v poslednom čase sa aj ich sortiment dosť rozšíril, sú krémové a pri ich používaní mám pocit, že pokožke dodávajú aj istú dávku hydratácie. Akoby aj nie veď obsahujú 1/4 hydratačného krému. Jedine to nešťastné otváranie na ktorom si idem dolámať nechty kazí trochu celkový dojem, ale dokážem to prežiť. Aktuálne máme doma Dove Purely Pampering s vôňou kokosového mlieka a jasmínových kvetov. 

Hodnotenie: 10 bodov

Aj Baleu som našla doma, tú som kúpila ešte ja niekedy minulý rok, ešte za školských čias a evidentne ju doma nikto až tak veľmi nepoužíva, pretože je stále pomerne plná. Ide o príjemne voňajúci sprchový gél Atem Pause, ktorý je podľa mňa vhodný hlavne na leto, v zime mám ja osobne radšej sprchové krémy ako gély, ale na leto je ideálny, má aj takú sviežu letnú vôňu.

Hodnotenie: 9 bodov, mám radšej krémy tak preto bod dole.

Nie som síce fanúšikom mega veľkých balení, ale darček je darček, tento sprcháč od Avonu som síce nedostala ja, ale používame ho všetci. Má praktické balenie s dávkovačom, čo je podľa mňa vhodné skôr pre tekuté mydlá. Variant Garden of Eden nie je zlý, je to tiež skôr taká letná vôňa a keďže ide o gél tak tiež si myslím, že podobne ako Balea je vhodnejší skôr v letných mesiacoch.

Hodnotenie: 8 bodov, jedne bol za pumpičku, druhý za gélovú konzistenciu
Sprchový olej

Napokon som našla aj jeden sprchový olej značky Eucerin, ktorý ja nemám až tak príliš v láske, pretože vôbec nevonia, z mojich recenzií ste sa už dozvedeli, že kozmetika, ktorá mi nevonia sa u mňa nájde výnimočne, nevyhľadávam to, nie som zástancom neutrálnych vôní a to je hlavný dôvod, prečo tento olej ja využívam minimálne. Ani ostatní členovia našej rodiny ho evidentne nejako extra nepoužívajú. možno v zime ho využijeme o niečo viac, teraz v lete skôr po opaľovaní, ale slniečko už akosi prestáva hriať, takže asi ostane na zimu. Hodnotiť ho už znovu nebudem, keďže som o ňom už niečo písala tu.

A čo vaša kúpeľňa? Aké sprcháče máte najradšej?Striedate značky alebo ste verné jednej?

Komentáre

  1. Zaujal ma paradoxne iba Eucerin :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Konkrétně tento od značky Dove jsem taky zkoušela a moc krásně mi voněl. Teď mám ale doma velkou zásobu od Natura Siberica a Aroma Rituel od Dermacolu, takže se mám do konce roku rozhodně s čím sprchovat. :D

    PS: Nominovala jsem tě na Liebster blog award u mě na blogu. :)
    http://colourfulelysia.blogspot.cz/2014/08/tag-liebster-blog-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Za nominaciu dakujem tag som uz písala ale odpoviem aspon na otazky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já značky na sprcháče hodně střídám, co je vždycky v akci tak pokoupím :) a když je úžasnej, tak se pak k němu vrátím. Z tvých mám zkušenost jen se sprcháčem od Dove
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V podstate striedam značky aj ako vidíš, ale ten Dove je taká srdcovka ak je v akcii niečo a Dove tak volím Dove.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.