Splnili si svoju službu v auguste


Prajem pekný september. Tento mesiac nepatril nikdy medzi moje obľúbené, jednak sa začína škola a jednak začína jeseň a končí leto takže asi veľa dôvod na radosť nie je. Avšak treba to brať vždy z tej lepšej stránky, že po jeseni príde zima a s ňou prídu Vianoce, už teraz si začínam lámať hlavu nad vianočnými darčekmi, uf to bude zase fuška. 

Aj tento mesiac ma opustilo zopár produktov kozmetického sveta, no dala som si predsavzatie, že sa musím zamerať hlavne na spotrebu a už toľko nenakupovať. Takže nastáva nemilá fáza spotreby, no uvidíme, ako dlho mi to vydrží však. 

Telo

Takže pustím sa hneď do toho, došli mi hlavne šampóny a sprcháče, také bežné veci. Pri sprchových géloch sa pristavím len krátko, pretože splnili čo mali, penili dobre aj pekne voňali. Minula som Dove Purely Pampering to je už u mňa taká klasika a stále tak trochu moja srdcovka, ich sprcháče sú úžasne krémové a penia jedna báseň. Viac som sa však tešila na sprcháč Beautify me od Bourjois. Objednala som si ho cez internet, ale nájdete ho bežne v parfumériách a cena nie je vôbec závratná, čoho som sa bála najaviac. Mňa vyšiel do 4 EUR a tuším podobná cena je aj v kamenných predajniach, takže žiadne extra predraženie. Balenie je veľmi pekné, značka fakt vie ako zaujať. Vôňa nie je nejako extra výrazná, ale bola to príjemná zmena. 

Kúpim znovu: od oboch značiek si určite nejaký ten sprcháč ešte kúpim, len zmením vôňu. 

Vlasy

Z vlasovej kozmetiky sa mi toho podarilo minúť skutočne dosť, prakticky celá vlasová starostlivosť s výnimkou oleja ide do koša. Začnem šampónmi, pri ktorých musím priznať, že ma veľmi potešili a vlasy sa mi po nich nemastili. Balea Jeden Tag Schampoo s vôňou vanilky krásne voňal, dobre penil a vlasy nezaťažoval. Tá vôňa mi veľmi pripomínala kedysi tak skvelý kokosvý šampón, ktorý bol určený na farbené vlasy a ja som v ňom vždy cítila aj vanilku.  Je to však limitovaná edícia, takže už ho asi nekúpite. 
Ďalším skvelým šampónom je detský šampón od Johnson's s výťažkom z levandule, ktorý vlasy umýva skvelo a naviac vôbec ich nezaťažuje, s týmto som bola ešte spokojnejšia ako s Baleou, avšak kedže ide o detský šampón tak dosť sa mi po ňom zamotali vlasy, ale kondicionér to vždy vie vyriešiť, takže v tom by som problém nevidela. 

Kúpim znova: Baleu ťažko, bola to limitka, ale Johnson's určite áno.

Po dobrých skúsenostiach s olejovým kondicionér od Dove som sa rozhodla pre ďalší tentokrát z radu Colour care pre farbené vlasy. Bol dobrý, ale ten olejový bol predsa len lepší, vôňa dosť podobná, typická pre Dove, svoj účel splnil, vlasy sa mi po jeho použití rozčesávali lepšie a tak to aj má byť, vplyv na farbu vlasov asi nemá, ale to sa teraz u mňa nedá úplne objektívne posudzovať keďže som si vlasy naposledy farbila asi vo februári. 

Kúpim znovu: možno.

Maska na vlasy Intensive Nutriactive mask od značky Vitality´s je skvelá a vážne funguje, končeky dokáže pekne zaceliť až natoľko, že to fakt vidíte aj voľným okom. Je to moja prvá skutočná maska na vlasy, vonia celkom pekne, ale už som sa tej vône presýtila, toto je už moje druhé spotrebované balenie, tuším som na ňu písala aj svoju úplne prvú recenziu tu na blogu, takže si môžete zaspomínať spolu so mnou v tejto recenzii. Doma máme ešte železné zásoby, verím však, že už posledné balenie, vône som sa už presýtila a aj tie účinky sa mi už pri treťom balení nezdajú tak úchvatné ako na začiatku, proste to už chce zmenu. 

Kúpim znovu: teraz nie, chce to pauzu.

Posledný prázdny obal - inak veľmi pekný obal od Got2b Volumania Styling Powder. Vonia krásne malinovo a po nanesení na vlasy príjemne chladí, čo je super, inak by som ho označila skôr za suchý šampón, ktorý ale fakt krásne vonia. Veľký efekt čo sa týka objemu nečakajte, ja som nezaznamenala žiadny, keď som si ho naniesla na vlasy v predklone tak už to nejaký ten efekt malo, ale žiadna sláva, čakala som viac. 

Kúpim znovu: možno.

Skúšali ste niektoré z recenzovaných produktov?Vyhovovali vám?



Komentáre

  1. Z těchto produktů jsem zatím nezkoušela nic :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten šampon od Baley jsem měla a ta vůně byla úžasná! :) škoda jen, že vůbec nevydržela :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neskúšala som nič, ale ten sprcháč Bourjois vyzerá úžasne :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten šampón z Balei u nás máme asi pol roka, sama som ho mala. Mne vysušoval vlasy ale zato mal krásnu vôňu :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.