Škoda peňazí


Určite sa aj vám už stalo, že ste si niečo v drogérií kúpili a po prvotnom ošiali z nákupu ste zistili, že daný produkt vám skrátka nevyhovuje. Aj v mojej zbierke sa občas ocitnú takéto nepodarky a o nich bude dnešný post. Našťastie som za ne neutratila horibilné sumy, no aj napriek tomu je to škoda.

Začnem maskou na vlasy Kallos Color s olejom z ľanových semienok a UV filtrom. Kúpila som si ho počas októbrovej InterBeauty, pretože na blogoch sa táto značka často spomína, tak som zatúžila aj ja skúsiť nejaké ten produkt. Vôňa tejto masky nie je nič moc, je to taká dosť umelá a chemická vôňa, ale to som vedela už pri kúpe. Masku som používala hlavne ako kondicionér, na tento účel bola vynikajúca, avšak ako maska za veľa nestála. Končeky zaceliť nedokáže a či má nejaký vplyv na farbu mojich vlasov ťažko povedať, farbila som sa síce len nedávno, avšak Hennou a nejaký rozdiel vo farbe nenastal. Ja od každej masky vždy čakám aspoň ozdravenie končekov, ale táto to proste nedokáže, ani vlasy sa mi po nej nejako extra ľahko nerozčesávali.

Hodnotenie: 3 body, priemer.

Nájsť korektor, ktorý by sedel tak farbou, ako aj konzistenciou a krycou schopnosťou mojim potrebám je veľmi náročné. Raz ma chytilo kontúrovanie tváre, pozrela som si videá a išla do drogérie kúpiť si ďalšiu zbytočnosť - paletku korektorov All round Concealer od Catrice. Obal je podľa mňa katastrofa, ale tak bol to takmer jediný korektor, ktorý obsahuje aj zelenú farbu a tri hnedé odtiene. No a tu je ten problém, z celej paletky sú použiteľné len prvé dva svetlé odtiene, ostatné sú nanič, zelený nič nezakryje, pretože je prisvetlý, tmavohnedý je skutočne pre černošky no a červený som skúsila na očné okolie naniesť len raz a posledný krát, pretože som mala po ňom červené kruhy pod očami, takže zamaskovať kruhy nedokáže, vyrobiť určite áno. No a o tom, že sa korektor bez štetca nedá takmer nijako naniesť asi hovoriť nemusím. 

Hodnotenie: 1 bod.

Na záver si dáme ešte jeden Avon Planet Spa - vyživujúci krém na ruky, lakte  a chodidlá s bambuckým maslom. Ja som tým bambuckým maslom tak trochu posadnutá, takže všetko, čo ho obsahuje musím mať. Tento krém vonia dosť karamelovo a po nanesení sa tá vôňa zmení na smrad, ako keď sa vám karamel pripáli, viete si to určite predstaviť, nič príjemné pre môj nos. Krém je redší, na nohy nepostačuje, nevšimla som si žiadne zlepšenie a keď som ho skúšala použiť ako klasické telové mlieko, tak to bola ďalšia pohroma, pretože som mala čo robiť, aby sa do pokožky vsiakol. Spotrebovala som z neho tak cca polovicu, no tá nevábna vôňa ma proste totálne odradila od akýchkoľvek ďalších testov. Toto je fakt veľké sklamanie.

Hodnotenie: 0 bodov. 


Nuž stávajú sa aj také veci, každému proste sadne niečo iné. A čo nesadlo v poslednej dobe vám?

Komentáre

  1. Super nápad udělat článek o nekvalitních produktech. Moc se mi tvá recenze líbila.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež robím takéto články na mojom blogu :) super vec, navzájom si poradíme, čo určite nekupovať
    rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha vianočná Giveaway o 2 balíčky a 20 super cien.
    #myBeautygram

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.