Eyeshadows everywhere - tieňovanie paletkovanie


Ako sa tak pozerám na spektrum svojho blogu zisťujem, že tu chýba nejaký make-up článok pre milovníkov tohto oboru, takže dnes si spravím svoje resty a jeden taký napíšem. Líčenie je vec, na ktorú sa väčšinou každé ráno teším, pokiaľ nie som nejako príšerne nevyspatá, viem sa s tým celkom vyhrať, ale nie sú to väčšinou žiadne profesionálne vizáže, skrátka niečo pekné a praktické do práce ale s trochou môjho vlastného štýlu. Očné tiene považujem za nevyhnutnosť, pre niekoho sú to linky, ja vyzerám s linkami takými klasickými čiernymi dosť tvrdo, prísne a staršie, nepristane mi to, avšak tiene to je iná kategória. Som hnedovláska s modro-zelenými očami a toto sú moje tiene.
P.S. giveaway
Maybelline ocny tien Color Tatoo

Ako prvé tu máme slávne Maybelline Color Tatto v odtieni Pink Gold, krémový mono tieň, ktorý je pomerne drahá záležitosť, ale keď to je vraj také super, tak to musím mať. Tieň je trblietavý čo nie je úplne moja šálka kávy, ale dá sa to prežiť a krémové tiene sú väčšinou trblietavé, takže sa to dalo čakať. Tieň vydrží celý deň a čo ma úplne ohúrilo je, že sa nezlieva do kútikov ani do šmúh a vy máte po celý deň istotu bezchybného líčenia. Trochu blbo sa nanášajú preto hodnotím na neúplné 4 body.


Pri značke Maybelline ešte ostaneme, pretože vlastním ešte jeden kúsok - paletku očných tieňov Diamon Glow Eeye Studio, mám odtieň 02 Coral Drama. Krásna paletka prevažne bordovo-červených tieňov, paletka obsahuje aplikátory a na zadnej strane má aj návod, ako si vyčariť dymové líčenie, mne takéto návody veľmi v líčení nepomáhajú, ale tak lepšie ako nič. Tiene neprášia a vydržia na očiach celú pracovnú dobu, sú sýte a dobre pigmentované, čo viac si želať - dávam im plných 5 bodov.


Dávnejšie už mám vo svojej zbierke kúsok zahraničia - tiene Sephora Colorful 5 - Serene to majestic plus. Tieto tiene sú veľmi praktické, dajú sa použiť na denné alebo aj na večerné líčenie, je to paletka sivo-fialových tieňov, pričom ten úplne najsvetlejší sa trbliece ako diskoguľa, takže ho veľmi nepoužívam. Paletka je krásna, súčasťou balenia je aj malé zrkadielko, aplikátor a opäť návod ako sa líčiť. Vydržia o niečo menej ako paletka Maybelline, Tejto paletke strhávam bod kvôli výdrži a ďalší pre prílišnú trblietavosť bieleho tieňa, takže celkovo je to na 3 - dobrý, priemer. Napriek tomu mám paletku veľmi rada.


Najmladším členom rodiny tieňov je Essence Metal Glam, odtieň 19 Sparkling Orchids. Ide o ružovo-fialový monotieň, ktorý som sa bála, že sa bude príšerne lesknúť, ale nie je to tak. Elegantný obal v sebe skrýva klasický púdrový tieň, aplikátor by ste hľadali márne, ale nedbám. Tieň vydrží celkom dosť, myslím, že celý deň zvláda bez ťažkostí a nejako extra nepráši. 

Toto bol menší make-up eyeshadow update, tiene Gosh sú u mňa stále tie najlepšie na svete, ale tie som vám už predstavovala a toto sú moje najlepšie úlovky "nedávnej doby".

Aké tiene máte najradšej vy?

A little bit of English: Today I decided to make an update about my eyeshadow palletes. The most suprising was Essecnce mono eyeshadow, it is really long-lasting. Also I have never thought that I will adore Maybelline eyeshadow, but things changed. According to my experience I prefer long-lasting eyeshadows which are not too dusty because I wear contacts.

Komentáre

  1. Ja moc nemám v oblibě slisované stíny, ale různé jumbo tužky, protože je to s nimi nejrychlejší :) linky mám též velmi ráda, hlavně gelove ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. paletka od Sephory vypadá skvěle, hmmm :-)

    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru vyzerajú parádne, ale až tak dlho nevydržia, čo je škoda.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.