Padlí bojovníci február a marec


Pekný deň želám. Marec sa s nami pomaly, ale iste lúči a my sa už nevieme dočkať Veľkej noci, mužská časť populácie sa naň asi teší o niečo viac, pretože zvyky nepustia a oblievačka patrí určite medzi ich obľúbené činnosti. My sa na ňu až tak netešíme, aj keď nie všade je to tak drastické, ako to ukazujú v televízii, ale aj napriek tomu sa ani jedna z nás prezliekaniu mokrých šiat nevyhne. Robia to však pre naše zdravie a krásu, takže sa vlastne nemáme na čo sťažovať. Apropo už keď sme pri tej Veľkej noci som rada, že sa v mojich končinách len oblieva, šibačku som ešte nezažila, ale úprimne mi to ani nechýba. No ale späť k téme, poďme si zrekapitulovať beauty bojovníkov mesiacov február a marec.

Telová kozmetika



Tej som minula za posledné dva mesiace fakt dosť. Predsa len zima si vyžadovala väčšiu starostlivosť o telo, ja to beriem hlavne ako prípravu na leto, všetky chceme predsa vyzerať v plavkách skvelo, no nie?

Palmolive Mediteranean moments - Apricot from Italy and strawberry - dobre peniaci, vcelku pekne voňajúci sprcháč, v poslednom čase som si Palmolive sprcháče celkom obľúbila hlavne vďaka ich krémovému zloženiu a dobrej penivosti. Jedine tá vôňa mi celkom nesedela, takže v budúcnosti skúsim asi radšej iný variant

Kúpim znova: áno, ale iný variant

Balea krém a maska na ruky 2 v 1 s olejom z makadamiového orecha - milé moje ktorá z vás ešte neskúšala tento krém, tak povinne do DMky kúpiť, neexistuje nič lepšie, dúfam, že ho ešte stále predávajú, pretože je vynikajúci. Nejde o žiaden light krém na leto, práve naopak môžete sa tešiť na poriadnu dávku hydratácie, ktorú ocenia vaše ruky najmä v chladnejšom období. Ja som ho používala počas zimy a nemôžem sa sťažovať na popraskané či suché ruky, skúšala som ho aj ako masku a je vynikajúci. Toto je už moje druhé balenie, jedno mám v kancelárii na stole. A vstrebávania sa báť nemusíte, je to pomerne rýchle.

Kúpim znova: určite áno.

Alverde relaxačný olej som už spomínala v tejto recenzii. Po spotrebovaní celého balenia môžem len dodať, že hydratuje fakt úžasne, akurát by mohol o niečo krajšie voňať.

Kúpim znova: možno

Balea gél na holenie vanilka - holenie už dlhší čas u mňa doma zastrešuje Balea, rada skúšam novinky a tak som siahla aj po tomto vanilkovom variante. Prekvapila ma tyrkysová farba gélu, vanilka je predsa žltá či nie? No ale fajn nevadí, gél sa nanášal dobre aj holenie s ním bola hračka ako s každým gélom tejto značky. Ak však čakáte sladkú vanilkovú vôňu tak vás musím sklamať, táto vôňa mi prišla skôr umelá a od pravej vanilky bola trochu vzdialená. 

Kúpim znova: nie

Vlasová a pleťová kozmetika


V tomto bode to už veľmi pozitívne nebude, takže sa na to prosím vopred pripravte. Avon v dnešnej recenzii pochválený nebude, ale to už je žiaľ bežná súčasť života, skrátka sa to niekedy stáva a nemusíte ísť len o túto značku, každá má svoje lepšie i horšie produkty, ja som dnes nejako vychytala tie horšie. 

Avon kondicionér s marockám arganovým olejom bol pre mňa totálnym prepadákom, nechápem, ako môžu spolu s tým skvelým olejom na vlasy patriť do rovnakého radu, pretože účinkami sú to dva úplne odlišné produkty. Skrátka a jasne, tomuto sa radšej vyhnite. Viac tu.

Kúpim znova: nie

Avon care protecting lip balm - tento balzam som mala skutočne dlhý čas vo svojich zásobách, avšak stále sa mi niekde stratil a tak ho minúť bolo skrátka nemožné, resp. nevystopovateľné. Vonia krásne, je to taká sladká vôňa mandlí a do tej vône som sa zamilovala. Žiaľ vôňa je asi jeho jedinou prednosťou, preto hydratuje podpriemerne, ba dokonca som mala pocit, že pery vysušoval ešte viac ako za bežných okolností. Mne teda nesadol a možno aj preto sa mi vždy tak rýchlo niekde stratil, asi to nejako vycítil.

Kúpim znova: nie

To by bolo pre dnes všetko, želám pekné sviatky Veľkej Noci, užite si ich a oddýchnite si, sviatky sú predsa hlavne o spoločne strávenom čase v kruhu našich najbližších a aj keď sú fakt dosť krátke, nevadí, tešiť sa na ne treba o to viac.

Na záver už len pripomeniem stále prebiehajúce hlasovanie v súťaži Bloger roka 2014. 

Komentáre

  1. Ten krem na ruce Balea vypada moc dobre, i kdyz ja kremy ted obecne vubec nekupuji, jelikoz mi hrozne dlouho trva nez nejaky spotrebuji a mam jich tu par do zasoby :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Problémy so zásobami kozmetiky poznám veľmi dobre, tiež sa mi niekedy toho nakopí viac a potom neviem, čo skôr otvoriť.

      Odstrániť
  2. Ak Ta zaujali oleje, urcite vyskusaj Saloos.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, po Saloose pokukujem už dlho, určite nejaký skúsim.

      Odstrániť
  3. telove mlieka palmolive mam rada a teraz mam mlieko a med to je moje:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balea má vždycky tak originální a pestré obaly gelů na holení :D vždycky si tu pěnu koupím jen kvůli toho obalu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea má skvelé obaly všeobecne, ťažko sa im odoláva.

      Odstrániť
  5. Já mám ráda od Palmolive olivový sprchový gel.:) S tím balzámem na rty souhlasím, jediné + je ta vůně.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. libi se mi ten balea krem, a mam docela rada i jejich vonavky, ale nevydrzi dlouho :(

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Voňavky som neskúšala, ani neviem o tom, že má Balea nejaké voňavky v sortimente, to je zase novinka pre mňa.

      Odstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.