Some blogs you should know - moje milované blogy



Už dlhšie som zvažovala napísať Vám článok o tom, koho rada sledujem. Keďže je však tých mojich milovaných blogov viac, snažila som sa ich zatriediť do kategórií podľa počtu followerov. A začnem práve tými blogmi, ktoré zatiaľ nemajú až tak početnú komunitu svojich followerov, avšak ja v nich vidím obrovský potenciál. Ku každému blogu som Vám pripravila aj malú ukážku toho, ako to na blogu skutočne vyzerá.



Saveonbeaty - blog, ktorý som spočiatku sledovala len príležitostne, ale časom som si ho veľmi zamilovala. Blogerka má veľmi špecifický spôsob písania, číta sa to ľahko, ako nejaká rozprávka, naozaj ju obdivujem, má neskutočný talent. Nájdete tu recenzie na rôzne druhy kozmetiky a z veľkej časti sa venuje aj bio a prírodnej kozmetike. Vďaka nej som objavila novú slovenskú značku Soaphoria, hoci sa spomínala už aj na iných blogoch, až jej blog ma na túto značku nejako navnadil. Dizajn je nerušivý, jednoduchší, ale príjemný. Tiež som milovala príspevky Bioderma for everyone, kde som sa vždy dozvedela, ktorý produkt je momentálne v akcii. A mimochodom blogerka robí úžasné fotky. Blog bol založený v roku 2014.


Kaviareň u mačky - tento blog považujem za raketový blog, ktorý si získava svojich followerov neskutočnou rýchlosťou a veru právom. Má osobitný, veľmi harmonický a pokojne pôsobiaci dizajn - naozaj sa cítite ako v kaviarni. Blog je zameraný prevažne na kozmetiku a to tak tú klasickú, ako aj bio kozmetiku, tiež tu nájdete užitočné tipy ako vylepšiť svoj blog. Pre mňa sú takéto články veľkým prínosom, keďže sama HTML neovládam. Tiež sa tu nájde čo-to z receptov a kopec skvelých článkov. Recenzie na kozmetiku sú písané naozaj objektívne, čo sa mi páči, je z nich cítiť, že si blogerka zakladá na tom, aby zdôraznila všetko podstatné - či už pozitívne alebo negatívne. Blog funguje od roka 2014.


Notes Personelles by Mona - tento blog sledujem kratší čas, avšak utkvel mi v pamäti. Opäť prevažuje moja obľúbená tématika a teda beauty, ale nájdete tu aj iné články. Vzhľad blogu je veľmi premakaný, označila by som ho za taký Advanced blog. Recenzie sú písané zaujímavo, nenudia tak obsahom, ani ako svojou dĺžkou. Aj tu nájdete zopár HTML nápadov a návodov. Celkovo obdivujem tento blog a hlavne ten štýl písania. Blog funguje od roku 2014.

Pelíšek Písmenek - tento blog je trochu z iného cesta, ide o blog inšpiratívny, plný inšpirujúcich myšlienok, ktoré ma vždy vedia nakopnúť do života. Blog funguje od roku 2013 a je plný skvelých článkov, ktoré nútia k zamysleniu a uvažovaniu, ale sú písané ľudskou rečou, ťažko sa to opisuje, odporúčam si niečo prečítať. Dizajn blogu je pomerne jednoduchý, ale pôsobí opäť harmonicky. Články tejto blogerky čítam so zápalom od začiatku do konca. 
Life is beautiful - blog, ktorý milujem pre jeho Myšlienky dňa. Vždy ma vedia naladiť a povzbudiť aj v ťažkých chvíľach. Dizajn blogu je tiež veľmi zaujímavý, je vidieť, že sa s ním blogerka vyhrala. Nájde sa tu aj niečo pre milovníkov beauty a kozmetiky, takže je si z čoho vyberať. Blog sledujem kratší čas, ale zamilovala som si ho. Myslím, že každý si tu príde na svoje. Blog funguje od roku 2013.


Hair OCD - ako už napovedá názov blog je venovaný prevažne kozmetike a do veľkej miere vlasom a vlasovej kozmetike. Dizajn blogu je zaujímavý a číta sa príjemne. Mňa si tento blog získal článkom: Jak se vyznat v barvách na vlasy, na jeho základe som konečne pochopila tie dovtedy pre mňa nezmyselné číselné označenia farieb na vlasy. Okrem kozmetiky tu opäť nájdete aj zopár článkov iného druhu. prevažuje však kozmetická tématika. Blog fungue od roku 2014.

Týchto 6 blogov sa skutočne oplatí pozrieť, v budúcnosti Vám určite predstavím moje milované blogerky strednej a vyššej kategórie. Dnes som sa zamerala na blogerky pod 100 followerov. 

Komentáre

  1. Díky za tipy na nové blogy, znám akorát Kaviareň u mačky, který sleduju :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani jeden blog vůbec neznám, moc díky za tipy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Blogov je fakt neskutočné množstvo, sama tiež všetky nepoznám, asi to ani nie je možné.

      Odstrániť
  3. Ja zbožňujem Claire a Mačku, tiež sú moje obľúbené blogerky :) ostatné blogy nepoznám, no vyzerajú tiež zaujímavo a super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jóóój ďakujem veľmi krásne ! :) to sa ani nedá vysloviť alebo napísať aký krásny pocit teraz mám :) ešte raz vďaka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Píšem len to, čo cítim. Tvoj blog čítam rada, nedalo mi nespomenúť ho.

      Odstrániť
  5. WOW ! Tak ja veľmi pekne ďakujem že som sa dostala do tvojho zoznamu . Veľmi si to cením . :-) A vidím že máme aj nejaké spoločné blogy . :-)
    www.bar-bor-ka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dakujem. Som rada, ze sa Ti u mna paci. Zo spomenutych blogov citam Saveonbeuty a Life is beautyful. Ostatne nepoznam, ale idem ich navstivit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mockrát děkuju :) Když v článku vidím svůj blog, mám úplně super krásný pocit. Mám z toho úplně velikánskou radost :). Taky k tobě moc ráda chodím, jinak ze zmiňovaných na některé občas zavítám a na Notes personnelles by Mona jsem (stejně jako u tebe) pečená vařená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tiež nepoznám ani jeden :) a hneď som si obľúbila niekoľko! Díky za tipy :) aj ten toj blog je úžašný :3


    www.zuzububble.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.