EOS


Môj brat ma musí mať veľmi rád, keď mi na Vianoce nekúpil "len" balzam od EOSu, ale rovno dva ďalšie produkty, telové mlieko a krém na ruky. Skoro som odpadla, keď som si ten darček rozbalila. Za vôňu sa mi ospravedlňoval, nie je síce sladká a typicky ženská, ale to mi naozaj nevadí, mám EOS a som v siedmom nebi. A ani by som neverila, že aj chlapi sa kozmetike vlastne celkom rozumejú, ale je to tak. 



Môj balzam je mentolovej vône, čo síce nie je úplne moje gusto, ale musím priznať, že sa mi tá vôňa celkom zahovára. To balenie je veľmi šikovné a páči sa mi, múdry človek čo to vymyslel. Keďže hovorím o balzame je na mieste spomenúť jeho hydratačné účinky, ktoré nie sú vôbec na zahodenie, práve naopak, EOS sa stáva silným konkurentom môjho doposiaľ nezdolaného víťaza tejto kategórie Avene Cold Cream. EOS hydratuje pery rovnako dobre, ba dokonca lepšie než môj Cold Cream, vôbec ich nevysušuje, navyše tento mentolový variant aj pery príjemne chladí. Asi už chápete, prečo sa tak rozplývam, EOS je skrátka senzačný po všetkých stránkach.

Dostupný je na internete, ale najnovšie ho nájdete aj v DMke, to som len oči vyvalila, čo som tam minule objavila. V DMke stojí tuším okolo 8 EUR a majú tam niekoľko variantov, na nete to ale asi zoženiete aj lacnejšie, minimálne na stránke ELF kozmetiky EOS predávajú. 

Hodnotenie: 5 bodov, skvelý balzam


Telovým olejom som dala na chvíľu pauzu a pustila sa do tohto telového krásavca - Refresh - mlieko na ruky a telo. Z obalu na nás už číha aj tá dôležitá informácia týkajúca sa zloženia - mlieko je zložené z 97% prírodných látok a je bez parabénov, tomu sa už povie niečo. 

Z fotky to síce nie je vidieť, ale balenie je väčšie ako naše bežné mlieka - má takých netradičných 275 ml a obsahuje aj dávkovaciu pumpičku. Obal je plastový a dobre sa s ním manipuluje. 


Mlieko má melónovú vôňu, takže milovníci tejto vône sa určite potešia, ja trochu menej, ale nevadí, mám EOS takže som spokojná. V poslednej dobe som prešla dosť na oleje a tak som sa trochu bála, ako dopadne toto mlieko, nehydratuje až tak dobre ako oleje, ale jeho hydratácia sa dá porovnať k bežným telovým mliekam.

EOS má ale jednu obrovskú výhodu a tou je jeho rýchlosť vstrebávania - tuším by som tú rýchlosť mohla označiť za rýchlosť svetla, niečo neskutočné, natriete a je to, žiadne čakanie, skrátka paráda. 

Hodnotenie: 4 body, bod dole za slabšiu hydratáciu pokožky

Výsledok môjho prvého stretnutia s EOSom? Som rozčarovaná, balzam je úžasný a mlieko sa vstrebe tak rýchlo, že sa nestačím čudovať, tí Amíci fakt vedia, čo vyrobiť. Mimochodom EOS je skratka pre Evolution of Smooth a značka je pomerne mladou značkou, funguje od roku 2006 a mesto New York je jej rodiskom. Na to, že je to tak mladá značka, podarilo sa jej poriadne preraziť a je známa aj v Hollywoode. To len info na okraj. 

Už ste skúšali niečo od EOSu? Ktorý balzam je vás najobľúbenejší?

Komentáre

  1. Tak to máte super, že máte nově Eos v dm, to bych si ho hned koupila :D škoda, že jsem nikde na netu něviděla to mléko, všude je jen balzámek :) a ještě prý mají skvělou pěnu na holení a krém na ruce v takovém roztomilém obalu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús stránku ELF kozmetiky, tam sa mi zdá, že majú viac vecí od EOSu.

      Odstrániť
  2. keby som si mala vybrať najlepšiu príchuť z eosov, u mňa by zvíťazili všetky :D ale najviac pomegranate raspberry, potom ten zelený s príchuťou žltého melónu ) a potom ostatné .. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa už teším, ako otestujem nejaké ďalšie príchute.

      Odstrániť
  3. eosov mam asi 5 doma a som snimi veľmi spokojna nahovorila som na ne aj kamaratku, tento mentolovy bol v baleni spolu este s dalsimi troma a tak som ho dala preč lebo mentolovych mam uz doma dost a niako ich nemusim:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvelé, zatiaľ som asi nenašla človeka, ktorému by tieto balzamy nevyhovovali, ale vôbec sa nečudujem, samotný môj brat si jeden kúpil a bol tiež spokojný, takže keď to už chlapom vyhovuje tak to už je čo povedať.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.