Lovely spring things - jarní obľúbenci


Podľa stupňov na teplomeroch by sa mohlo zdať, že jar už máme dávno za sebou, ale oficiálne to ešte nikto nezmenil, takže stále je jar. Teplému počasiu sa však rozhodne teším a aj vďaka nemu som mala toto skvelé svetlo a mohla som nafotiť fotky vcelku k mojej spokojnosti. S jarou sa mi spájajú aj beauty pomocníci, ktorých vám dnes predstavím.




Začnem perami a mojou najnovšou láskou - EOS balzamom. Touto EOS epidémiou je už, dovolím si povedať, nakazený celý svet a treba si na ňu dávať ohromný pozor, je prudko návyková. Šikovný a fakt premyslený obal, nový netradičný dizajn, široký výber vôní, praktickosť aplikácie a samozrejme perfektný účinok - to sú kvality tohto fešáka. Aj moje neustále sa vysušujúce pery sa mu veľmi tešia, pretože ich dokáže hydratovať bez vysušovania, takže zbohom Labello.



Pri perách ešte ostaneme a reč bude o mojom milovanom rúži v tyčinke od H&M. Hydratáciu od neho nečakajte, tú vám neposkytne, ale to vyrieši balzam, v mojom prípade EOS. Čo však prináša je dlhotrvácnosť, jednoduchosť aplikácie a sýtosť odtieňa, ten odtieň sa mi veľmi páči, je nádherný, je to taká malinová farba a tá je vraj vhodná pre všetky bleduľky teda pre mňa. 


Dlho som nechápala, čo všetky blogerky vidia na tých pomerne drahých a ešte k tomu krémových tieňoch Color Tatoo, ale už viem - sú senzačné. Tento odtieň 50 Eternal Silver používam vždy ako podklad pod očné tiene a vydržia mi tak celý deň. Samotný tieň veľmi nepoužívam, ale poviem to takto - konečne som si našla bázu, ktorá funguje, aj keď to nie je oficiálne báza, ale funguje tak. 


Tohto fešáka od Elfu musíte mať, každá, bez výnimky. Ide o fixátor make-upu ktorý funguje na 100%, žiadna báza pod make-up mi nespravila tak skvelú službu, ako tento zázrak. Vďaka Lucii a výhre v giveaway na jej blogu som ho mala možnosť vyskúšať a už som si objednala ďalšie balenie. Fakt ma zachránil a podržal v každej chvíli, často som po práci mávala program a nebolo času sa medzitým prelíčiť a tento krásavec vždy pomohol. Stačí ráno naniesť na nalíčenú pleť a máte po starostiach.


Hľadáte olejček, ktorý pekne vonia a nestojí takmer nič - pod 1 EUR? Tak prosím Aviril detský olej je pre vás ten pravý, hydratuje pokožku, je vhodný aj po holení a dokonca dokáže vás zbaviť zvyškov vosku po epilácii. Ja ho milujem a nedám naň dopustiť. Akurát nechápem to sklenené balenie, ide o detskú kozmetiku, takže logiku skla som neobjavila. 


A zavŕšim to niečím, čo sa vám zíde celoročne a v lete asi najviac - Garnier Mineral Invisible antiperspirantom, ktorý používam už istý čas a plne mi vyhovuje, robí najmenej stôp na oblečení, príjemne chladí a dá sa naň spoľahnúť počas celého  dňa, teda no v lete je potrebná aplikácia dvakrát denne, ale za bežných okolností stačí raz. 

Čo ste si v poslednej dobe zamilovali vy?Zhodujeme sa v niečom?

Komentáre

  1. Po eosu už toužím strašně dlouho, ale ještě ho pořád nemám, tak snad bude i můj co nejdříve :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak držím palce, nech sa k nemu rýchlo dostaneš, cez net je to asi najlacnejšie.

      Odstrániť
  2. Já mám eos který mi dovezla teta z Ameriky, alé zdá se mi že ta ty 3 měsíce mi celkem vyčuchnul a už vůbec nevoní. Každopádně když si olíznu rty pořád cítím tu sladkou chuť. Mám to letní ovoce

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si zamilovala voňavé telové mlieka od Dermacolu a v lete samozrejme zbožňujem výrazné pery, takže v lete mám taký menší ošiaľ, čo sa týka rúžov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Telové mlieka od Dermacolu rovnako ako ich sprcháče som doposiaľ neskúšala. A výrazné pery tie musia byť za každého počasia a ročného obdobia.

      Odstrániť
  4. Eos sa u teba fakt zabýval ako tak pozerám :) Garnier antiperspirant mám tiež, je super, vyskúšala som ho vďaka tebe a neľutujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno všimla som si u teba na blogu, že si ma spomínala ohľadom toho Garnieru, no čo si budeme klamať, je to trieda. A EOS je pre mňa veľkým prekvapením plus konečne je to niečo, čo sa dá nanášať aj keď mám dlhé nechty.

      Odstrániť
  5. Ty stříbrné stíny Color Tatoo mám doma také a vůbec by mě nenapadlo je použít jako bázi. Díky za tip. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.